Hiburan By: Salma Syahbuddin February 20, 2018 @ 9:24am

#KitaOK HARITH ISKANDER BIKIN GEMPAK?

Harith Iskander bukanlah satu nama baru dalam dunia stand-up comedy. Berkecimpung dalam dunia ini lebih dari 25 tahun maka tidak hairanlah, jika namanya itu sudah melakar sejarah di pentas dunia menerusi lawak dan telatahnya sehingga dinobatkan sebagai juara pertandingan Laugh Factory  “Funniest Person In The World 2016” yang berlangsung di Helsinki, Finland.

Dengan idea baru sebagai pelawak stand-up comedy yang berjaya di pentas dunia, Harith kini tampil dengan tour nya tersendiri.

Pelancaran hashtag #KitaOK Live Comedy Tour ini akan berlangsung pada 24 Februari ini bertempat di Axiata Arena, Bukit Jalil. Diikuti dengan pertunjukkan yang akan berlangsung pada Mac bertempat di Johor Bahru, Melaka, Penang, Kuching, Kota Kinabalu dan Labuan.

Menerusi laman web rasmi Harith Iskander, konsep pertunjukkan stand up comedy #KitaOK Live Comedy Tour ini akan lebih menyentuh tentang keakraban dan keutuhan kita sebagai rakyat Malaysia. Sekaligus, memberi impak kepada masyarakat tentang konsep dalam menyatukan semua bangsa di negara ini. 

Dengan gaya komedi melalui pemerhatian dan pengalaman beliau, Harith Iskander pastinya akan menyajikan penonton dengan lawak yang cukup bersahaja namun mempunyai makna yang cukup mendalam.

Jadi, kepada semua penggemar stand-up komedi dan peminat Harith Iskander sendiri, korang boleh lah dapatkan tiket di laman rasmi milik Harith!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 27 Aug 2018

《李宗伟》创大马电影中国上映记录 8000家戏院上映

电影《李宗伟:败者为王》确定9月7日登中国,在当地8000家戏院上映,创大马电影中国上映纪录!

Events Wed, 22 May 2019

本地全新烹饪竞赛真人秀《Raja Sawit》!两大名厨加盟任导师

TV3首度推出全新烹饪竞赛真人秀《Raja Sawit》,并邀请两位「明星厨师」Datuk Chef Wan和Martin甄文达担任节目导师兼主持人,两大名厨难得同台较劲,势必引来外界高度期待!

Hiburan Mon, 26 Mar 2018

萧丽玲接拍杨毅恒电影 首赴日本拍摄取景

以电影《阿奇洛》(AQERAT)首摘第30届东京影展最佳导演的Edmund杨毅恒,日前找来Mayjune陈美君和Sherlyn萧丽玲饰演姐妹,远赴日本取景拍摄。萧丽玲向来以电视剧为主,此次转战大荧幕,让她直呼“又长知识了!”

Hiburan Sat, 8 Jun 2019

Aizat Sedih beraya tanpa Arwah.

Tidak mahu bersedih meraikan 1 Syawal selepas kehilangan bapa tersayang pada 9 Januari lalu, Aizat dan keluarga membuat keputusan menyambut hari mulia itu di Kota Kinabalu, Sabah.

Hiburan Mon, 11 Nov 2019
Hiburan Mon, 14 Oct 2019

【报名表格】环球透视座谈会:网红炼精术

八度空间《环球透视座谈会:网红炼精术》现已开放网上报名!

Hiburan Fri, 15 Jun 2018

Wow! Che Ta Gayakan 20 Persalinan Raya Ini

Pada mulanya, kami merancang hendak beraya di Australia, tetapi disebabkan anak-anak ada peperiksaan, maka perancangan dibatalkan.

Hiburan Thu, 19 Jul 2018

BTS’ New Album Reaches #1 Even Before Its Release

Damn, these boys know how to break records.

Hiburan Thu, 19 Jul 2018

Tiada Lagi FBI Live…Next Is?

Nampaknya FBI dan Fara tak lagi berdua, mereka bakal ditemani tiga wajah baru iaitu personaliti media sosial, Faiz Dickie, penulis dan penceramah Ustaz Aiz serta Faiz Haiqal. Wah, meriahlah lepasni!

Hiburan Thu, 14 Dec 2017

李玖哲结婚啦!宣布相马茜是「李太太」

李玖哲14日举行《Will You Remember》新专辑发片记者会,身为老板的黄立成身兼主持人身分帮他造势,问他感情状态?李玖哲羞答“大哥你干嘛问我前女友的事?她已是『李太太』了,大家可以叫她李小茜。”

| Live TV