Hiburan By: Salma Syahbuddin February 20, 2018 @ 9:24am

#KitaOK HARITH ISKANDER BIKIN GEMPAK?

Harith Iskander bukanlah satu nama baru dalam dunia stand-up comedy. Berkecimpung dalam dunia ini lebih dari 25 tahun maka tidak hairanlah, jika namanya itu sudah melakar sejarah di pentas dunia menerusi lawak dan telatahnya sehingga dinobatkan sebagai juara pertandingan Laugh Factory  “Funniest Person In The World 2016” yang berlangsung di Helsinki, Finland.

Dengan idea baru sebagai pelawak stand-up comedy yang berjaya di pentas dunia, Harith kini tampil dengan tour nya tersendiri.

Pelancaran hashtag #KitaOK Live Comedy Tour ini akan berlangsung pada 24 Februari ini bertempat di Axiata Arena, Bukit Jalil. Diikuti dengan pertunjukkan yang akan berlangsung pada Mac bertempat di Johor Bahru, Melaka, Penang, Kuching, Kota Kinabalu dan Labuan.

Menerusi laman web rasmi Harith Iskander, konsep pertunjukkan stand up comedy #KitaOK Live Comedy Tour ini akan lebih menyentuh tentang keakraban dan keutuhan kita sebagai rakyat Malaysia. Sekaligus, memberi impak kepada masyarakat tentang konsep dalam menyatukan semua bangsa di negara ini. 

Dengan gaya komedi melalui pemerhatian dan pengalaman beliau, Harith Iskander pastinya akan menyajikan penonton dengan lawak yang cukup bersahaja namun mempunyai makna yang cukup mendalam.

Jadi, kepada semua penggemar stand-up komedi dan peminat Harith Iskander sendiri, korang boleh lah dapatkan tiket di laman rasmi milik Harith!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 22 Jan 2019

Tempoh 3 Hari Untuk Memadamkan Babak Bersentuhan Dalam Muzik Video

Apa sebenarnya yang terjadi diantara mereka berdua dan kenapa babak bersentuhan dalam video perlu dipadamkan ?

Hiburan Fri, 4 Jan 2019
Hiburan Thu, 20 Sep 2018

Bob Lokman Jual Nasi Ayam Goreng Kampung Demi…

Untuk peminat di luar sana yang rindu nak jumpa Bob Lokman, jangan lupa sokong perniagaan Nasi Ayam Goreng Kampung dia ok? Pasti sedap!

Hiburan Wed, 30 May 2018

Gimik Bukan Berita Hamil!

Saya tidak salahkan peminat sebab mereka mahu lihat yang terbaik daripada kami. Bagaimanapun, saya berharap mereka terus mendoakan saya dan isteri.

Hiburan Tue, 15 May 2018

Farah Nabilah Tak Boleh Tinggalkan Rumah?

Syarat yang diletakkan oleh ibu beliau ini sedikit sebanyak membantu Farah daripada terpalit isu kontroversi yang boleh menjatuhkan reputasi beliau

Hiburan Fri, 17 Aug 2018

Fizz Fairuz Tak Tertekan Walaupun…

Fizz atau nama sebenarnya Mohd Fairuz Zainal Abidin bersyukur sehingga kini bakatnya masih dilihat oleh penerbit dan pengarah tanah air. Bercakap mengenai perkembangan terbaru, Fizz bakal tampil dengan drama Kamar Kamariah menerusi slot Zehra. Dalam drama ini, Fizz berganding dengan pelakon hebat, Nabila Huda.

Hiburan Tue, 7 May 2019

Bengang Dengan Bekas Suami, Ezlyn Bagi Amaran Bayar Hutang!

Dia boleh tuduh Siti Saleha pulak, kesian budak tu tak pasal dia kena!

Hiburan Mon, 17 Jun 2019

Wanna Take That Super Cool OOTD’s and Selfies For Raya? Huawei P30 User Can Try These 7 Hacks!

Let’s take a look at these 7 super cool technologies for you to amp your Hari Raya With The New Huawei P30 Pro!

Hiburan Wed, 11 Apr 2018

| Live TV