Hiburan By: SGMS Faida March 8, 2019 @ 12:23pm

Konsert Zee Avi + NJWA Tangguh Ke 22 Jun 2019

Pihak penganjur konsert sempena Women’s Day With Zee Avi & Njwa mengumumkan persembahan yang sepatunya diadakan pada 22 Mac ini ditangguhkan ke 22 Jun depan.

Menurut Farhan Aizat mewakili pihak penganjur Showlab Ventures, dia memaklumkan konsert terpaksa ditangguhkan atas sebab tidak dapat dielakkan.

“ Kami berasa sedih dengan penangguhan ini. Kami akur dengan kemeriahan pelbagai jenis konsert yang berlangsung pada bulan Mac dan April ini dan merasakan bahawa keputusan terbaik ialah dengan menangguhkan acara kami.  

“ Di samping itu juga beberapa aspek teknikal yang perlu diambil kira bagi memastikan konsert ini berjaya dijalankan dengan lancarnya,” ujar Farhan.

Pihak Showlab Ventures berasa kesal dan sedih dengan keputusan penangguhan yang terpaksa dipilih dan telah memilih tarikh 22 JUN 2019 sebagai tarikh terbaru konsert yang mengabungkan dua nama penyanyi yang cukup unik ini.

Bertempat di lokasi yang sama, konsert tersebut akan bermula pukul 8.45 seperti dijadualkan. Bagi anda yang sudah mendapatkan tiket, boleh layari informasi lengkap di laman sosial penganjur iaitu Instagram: @showlab.my atau Facebook: Showlab MY.

NJWA mula dikenali pada tahun 2011 sebagai penyanyi dan penerbit sebelum menggondol anugerah Artis Baru Terbaik dan Lagu Inggeris Tempatan Terbaik melalui Anugerah Industri Muzik ke-18.

Zee Avi mula mencipta nama sebagai penyanyi pada tahun 2009 melalui album Zee Avi dengan mempertaruhkan single bertajuk Bitter Heart.

 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Fri, 14 Sep 2018
Hiburan Fri, 31 Aug 2018

Hyoyeon Shares How Girls’ Generation Lasted So Long Together

Despite one lesser member, the group is technically still together and not disbanded.

Events Sun, 25 Aug 2019

叶世荣黄贯中《冲动效应》嗨爆云顶!延续华人摇滚精神

叶世荣、黄贯中《冲动效应》嗨爆云顶!2小时30分钟唱近30首歌曲,延续华人摇滚精神。

Hiburan Sun, 15 Jul 2018

Belum Mati Nak Warisi Hak Saya !

Perselisihan faham antara Asyraf Mazlan dan Wak Doyok masih belum selesai kini timbul pasal menuntut hak-hak terutama sekali jenama Wak Doyok

Hiburan Tue, 6 Feb 2018

SOFI JIKAN TAK MAHU PANJANG CERITA

Sofi enggan mengulas lanjut berhubung laporan polis yang dibuat Farid pada 31 Januari lalu apabila mendedahkan tiga rakan artisnya merupakan dalang di sebalik kejadian tersebut apabila meletakkan dadah dalam minumannya.

Hiburan Fri, 30 Aug 2019
Events Thu, 20 Jun 2019
Events Fri, 15 Mar 2019

王力宏再任马宣明会大使!「炫富」助养16名孩童

王力宏再次出任马来西亚世界宣明会爱心大使,热心公益的他直言“助养16名孩童比物质的「炫富」显得更有意义。”

Hiburan Tue, 16 Jul 2019

“Macam Parameswara Bertemu Hang Li Po”- Faizal Ismail Kongsi Gambar ‘Sweet’

Moga diizinkan utk terus bersama.. tolong Ameenkan ye!

Hiburan Mon, 15 Oct 2018

Netizen Bengang Cara KJ Salam Syed Saddiq?

Video tersebut menunjukkan aksi Syed Saddiq yang baru tiba di KLIA menghulurkan tangan untuk bersalam dengan hadirin termasuk KJ.

| Live TV