Hiburan By: SGMS Faida April 12, 2019 @ 5:55pm

Kurang Tawaran Berlakon, Beego Jadi Pembekal Durian

Disebabkan kurang mendapat tawaran berlakon sejak tahun lalu, pelakon Beego kini bertukar angin menjadi pembekal buah durian.

Kata Beego ketika ditemui XTRA memaklumkan dia bakal sibuk pada bulan Ramadan ini memandangkan perlu membekal hampir 5,000 kilogram buah durian setiap hari.

“ Bukan merajuk dari dunia lakonan cuma tawaran sudah makin kurang. Sebagai pelakon lama saya perlu cari back up untuk masa depan.

“ Jadi saya mencuba pelbagai pekerjaan termasuklah menjadi pembekal buah durian.

“ Untuk Ramadan tahun ini, saya akan dapatkan buah durian dari Pahang dan Johor untuk bekalan di Hotel Premiera, Kuala Lumpur,” katanya bersemangat.

Beego atau nama sebenarnya Mohd Aszerul Nizam Abdullah memberitahu ini merupakan projek sulungnya dan berharap agar segalanya dipermudahkan.

“ Saya pun pada awalnya sekadar mencuba menghantar tender, tak sangka rezeki menyebelahi saya pada tahun ini,” kata suami kepada pelakon Linda Rahim ini.

Dalam perkembangan lain, Beego baru sahaja selesai menjalani penggambaran telefilem yang bakal disiarkan untuk siaran RTM tidak lama lagi. Semoga Beego terus sukses dalam perniagaan dan lakonan!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 2 Oct 2019

Diusik ‘Used Car’, Elly Mazlein Minta Maaf Dengan Bakal Suami

Harap tak berulang lagi kes begini di masa depan ok?

Hiburan Thu, 18 Jul 2019

‘Tak Pernah Saya ‘Menganggur’ Sejak Berlakon’- Fadlan Hazim

Mungkin ada sesetengah pelakon hanya mengambil watak utama, tetapi saya tidak terlalu memilih.

Hiburan Wed, 14 Aug 2019

‘Pulangkan Telefon Saya’- Yuna

Semoga Dipermudahkan Yuna!

Hiburan Thu, 10 Oct 2019
Hiburan Tue, 12 Feb 2019

Gambar Wanita Mirip Emma Maembong Beraksi Lucah Tersebar?

Agak-agak la nak edit pun adoi. Tak payah la korang nak buat dosa edit…

Trending Hari Ini Thu, 30 Jul 2020

Khairy Bincang Tentang Vaksin COVID-19 Dengan Menteri China

Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) Khairy Jamaluddin dan rakan sejawatnya dari China Wang Zhigang hari ini mengadakan sidang video yang antara lain membincangkan mengenai vaksin COVID-19. MOSTI dalam satu kenyataan hari ini memaklumkan fokus […]

Events Sat, 31 Mar 2018

Ganjaran Hebat Menanti Anda Di CJ Wow Shop!

Rangkaian membeli belah popular Malaysia, CJ Wow Shop telah mengumumkan pelancaran ‘2 Tahun, Lebih WOW!’. Sempena pencapaian ini, para pelanggan CJ WOW layak menyertai karnival membeli belah dari rumah yang turut menampilkan beberapa siri promosi selama sebulan menerusi CJ WOW SHOP

Hiburan Wed, 17 Apr 2019

Shaheizy Sam Dapat Anak Kedua, Tahniah!

Tahniah Sam & Tilla. Sure comel baby dorang ni!

Hiburan Thu, 25 Apr 2019

| Live TV