Hiburan By: Salma Syahbuddin July 10, 2019 @ 12:52pm

Lagi Aksi Ghairah Melampau Chef Selebriti, ‘Phone Sex’ Tak Ingat Dunia Okay?!

Nampak gayanya video lucah dikalangan selebriti kita semakin ‘panas’ apabila muncul lagi satu video lucah berupa ‘phone sex’ yang dilakukan oleh seorang chef selebriti terkenal tanah air. Apa nak jadi ni?

Video yang berdurasi 41 saat itu menunjukkan seorang lelaki berusia lingkungan 50-an sedang ghairah melakukan aksi lucah menerusi rakaman perbualan telefon bersama seorang wanita. Dan, ramai juga netizen yang melihat video tersebut mendakwa wajah lelaki berusia itu menyerupai chef selebriti yang terkenal dalam sebuah program masakkan sebelum ini.

 

Nampaknya, segelintir netizen agak kecewa apabila memikirkan tindakan lelaki mirip chef tersebut memandangkan dengan usia sebegitu, pastinya sudah mempunyai isteri dan anak. Apa agaknya perasaan mereka bila video lucah melibatkan ahli keluarga mereka ini tular kan?

Semoga apa yang berlaku boleh dijadikan iktibar buat mereka diluar sana.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 18 Sep 2019

Tahniah Hafiz Suip, Bakal Timang Anak Kedua!

Congrats to Hafiz dan Effy!

Hiburan Sun, 19 May 2019

Selamat Lahirkan Anak Lelaki, Tahniah Dynas Mokhtar!

Pelakon Dynas Mokhtar selamat melahirkan anak lelaki pada Jumaat lalu. Berita gembira ini dikongsi oleh pelakon drama KL Gangster: Underworld menerusi laman Instagramnya sebentar tadi. ” Ketentuan Illahi. Alhamdulillah. MasyAllah anak lelaki untuk kami. Kami […]

Hiburan Thu, 30 Nov 2017

Mira Filzah Mengaku Jumpa Bekas Kekasih Zizan Razak?

Walaupun sudah tidak berpasangan lagi tetapi ikatan persahabatan masih lagi kuat antara Mira Filzah dan Zizan

Hiburan Sat, 19 Jan 2019
Hiburan Wed, 8 May 2019

Buka Baju Bukan Isu Besar, Hafidz Roshdi Masih Tahu Batas

Setiap gambar yang dimuat naik, saya akan tutup bahagian pusat.

Hiburan Sun, 29 Apr 2018

Apa Pun Tak Boleh, Bunkface?

Apa Pun Tak Boleh juga dianggap cukup istimewa kerana ia buat julung kali menyaksikan kerjasama Bunkface dengan penyanyi era 60-an, Datuk Jeffrydin, dan artis rap, Caprice.

Hiburan Tue, 23 Oct 2018

Here’s a Special Playlist of Everything Dua Lipa and BLACKPINK

It was inspired by their latest collaboration.

Hiburan Wed, 29 May 2019

High Heels VS Sneakers, Mana Satu Pilihan Ara Johari?

Ara juga belum bercadang tampil dengan imej berambut panjang memandangkan selesa dengan imej begini.

Hiburan Thu, 7 Mar 2019

‘Tiket Dah Habis Dijual’- Siti Nurhaliza Beri Amaran Kepada Scammer

Tolong jangan tertipu dengan scammer kerana tiket Siti Nurhaliza On Tour sudah habis dan hanya dijual di www.myticket.asia.

Hiburan Thu, 19 Dec 2019

Song Joong Ki Tinggalkan Agensinya Selepas 7 Tahun

Semoga Joong Ki pilih agensi yang tepat untuk kariernya.

| Live TV