Hiburan By: SGMS Putri November 28, 2017 @ 2:14pm

Lagu Duet Dato Aliff Syukri & Sajat Kena Kecam?

Baru sahaja mengeluarkan single duet Aliff Syukri & Sajat dah kena kecam ?Dato Aliff meluahkan rasa kecewa dengan maklum balas yang diterima tentang single duet . Lebih banyak dislike dari likes macama mana tu . Sebanyak 80,000 view untuk video clip ini tetapi masih menerima dislike lebih dari 90%

Kalau dari maklumbalas yang diterima, rata-rata tidak berpuas hati dengan Sajat yang menyebabkan lagu ini ke laut. Sajat bukanlah yang sepatutnya menyanyikan lagu duet ini . 

Macam mana anda dah dengar sendiri ke lagu Dato Aliff Syukri & Sajat . Kalau belum, layari video klip ini dan ‘judge’ sendiri ye.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 16 Jan 2018

IKAT JAMIN RM12K, FARID KAMIL BEBAS!

Pelakon berusia 37 tahun ini telah dibebaskan selepas ditahan selama lima hari bagi membantu siasatan sejak khamis lalu

Hiburan Sat, 22 Dec 2018

Mahu Pegang Watak Heroin Lagi, Amyra Rosli Pasang Strategi

Menafikan enggan membawa watak ibu, Amyra memberitahu dia tiada masalah berbuat demikian.

Hiburan Thu, 30 Jan 2020

“Babi Punya Kontraktor!” -Che Ta Mengamuk Rumah Tak Siap

Mana tak marah kalau dah dua tahun tunggu??

Hiburan Mon, 8 Jul 2019
Hiburan Mon, 16 Jul 2018

Jonghyun’s Song ‘Moon’ Will be Sent to the Moon!

What a way to commemorate the late singer.

Hiburan Tue, 12 Mar 2019

DFKL Cari Pakej, Pengarah Nur Setuju Dengan Kenyataan A Aida?

Bayangkan kalau abam letak Siti Kasim sebagai heroin, korang sanggup setia tengok sampai episod 15 tak?

Hiburan Thu, 22 Nov 2018

CFU Bongkar Kisah ‘Ditikam’ Rakan Sendiri Dalam Single Ku Takkan Menyerah

Mereka dapat kereta mereka lari, itu yang membuatkan saya betul-betul kecewa…

Hiburan Sat, 12 Jan 2019

WOW! Leonardo Dicaprio Bawa Teman Wanita Bercuti Di Phuket

Wow, Leo nampak betul-betul serius dalam hubungan kali ni!

Hiburan Tue, 13 Aug 2019
Hiburan Sun, 26 Nov 2017

“Hanya Tinggal Seluar Dalam” Syamel Kongsi Kisah ‘Tragis’

Penyanyi lagu hidup dalam mati ini pernah mewakili Malaysia dalam festival muzik ABU TV song Festival 2017 pada 1 November lalu di Chengdu, China telah meninggalkan banyak kenangan pahit dan manis buat dirinya. Menurut Syamel, […]

| Live TV