Hiburan By: Salma Syahbuddin January 23, 2018 @ 9:01am

LELAKI CANTIK DAH POTONG A***?

Lagi isu membabitkan usahawan kosmetik yang menggelarkan dirinya sebagai “Lelaki Cantik” ini kembali hangat apabila ramai yang mengecam beliau terutama sekali apabila Safiey memuat naik gambarnya bersama lelaki. Lantas, ramai netizen melabel kan dirinya itu sebagai “kunyit”.

 

Dan, melihat pada status Safiey Illias dilaman instagram nya itu, Safiey seakan-akan sudah hilang sabar terhadap mereka yang sering melemparkan kata-kata negatif  terhadap dirinya.

Kesimpulannya, memang susah untuk berubah sekiranya sesuatu perkara itu sudah sebati dalam diri masing-masing. Tapi, yang paling penting adalah usaha dan niat seseorang itu. Betul tak?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 19 Jan 2018

TAHNIAH! NOOR NABILA BAKAL JADI IBU

Sudah hampir setahun  mendirikan rumah tangga, pasangan ini lantas tidak terlepas dengan soalan cepumas tentang cahaya mata

Hiburan Wed, 16 May 2018

Sajat Mengaku Dirinya Buas!

Namun, apa yang menariknya teman-teman rapat Sajat pun dapat barang yang mereka nak! Bahagianya dapat kawan macam Sajat ni kan!

Hiburan Mon, 12 Feb 2018

HAEL TAK BOLEH BAYANG HIDUP TANPA HELENA

Helena merupakan anugerah terindah dalam hidupnya dan kemenangan ini ditujukan khusus untuk bayi comel itu…Alahai, sweet la daddy Hael ni…

Hiburan Mon, 15 Oct 2018

Enam Tahun Tanpa Lagu Inggeris, Bunkface Muncul Dengan SHIVER

Video muzik SHIVER akan mengetengahkan Sam sendiri sebagai fokus utama dan menampilkan aksi lagak ngeri dan kumpulan ‘Stunt Legend’ MAPS, Perak.

Hiburan Wed, 2 Jan 2019

Kayda Aziz Akui Sukar Ulangi Kehebatan Ibu

Kadang-kadang usaha tu penting untuk berjaya okay!

Hiburan Tue, 2 Jan 2018

AKHIRNYA G-DRAGON TAYANG KEKASIH

G-Dragon yang sebelum ini dikaitkan bercinta dengan model, pelakon dan pereka fesyen terkenal Jepun, Kiko Mizuhara dikatakan telah mengakhiri hubungan mereka pada tahun 2010

Hiburan Sat, 5 May 2018

Tak Sampai 48 Jam, Akaun Anak Pasangan Selebriti Popular Ini Cecah Lebih 84,000 Pengikut

Buat masa ini, Jep dan Sari Yanti baru saja berkongsi tiga keping foto comel Dariya di laman Instagram terbabit.

Hiburan Sun, 4 Feb 2018

Uma Thurman, Angelina Jolie “Mangsa” Gangguan Seksual Penerbit?

Nak menjadi popular bagi seseorang individu yang baharu mengenal dunia hiburan bukannya satu perjalanan yang licin. Tidak dinafikan ada berlaku gangguan seksual oleh sebilangan penerbit yang mahu mengambil kesempatan

Events Tue, 30 Oct 2018

| Live TV