Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Hiburan By: Alexon June 13, 2019 @ 10:30am

刘德华演唱会门票预购优惠 5 小时内售罄

全城热爆的《My Love刘德华世界巡回演唱会‧吉隆坡站 2019》昨日开放特定门票数额让ASTRO用户优先购票,从上午11时正式开售即掀起一 轮抢票风潮。

谁料,原定持续三天的优先购票,在短短的五个小时内宣布售罄,使预购优惠提前关闭!

继香港红馆《My Love》巡演东南亚第一站来到马来西亚,巡演即将在9月13至15日一连三晚,在吉隆坡Axiata Arena 隆重登场;门票将于6月18日,早上11时,透过网购方式 MyTicket 正式发售!

为了让大马观众也能一睹香港站的精彩演出,主办单位把香港站超过60组升降机械组成的舞台运进大马,将最原汁原味的《My Love》巡演呈现大马观众眼前。

刘德华《My Love世界巡回演唱会‧吉隆坡站 2019》票价分为988令吉、888令吉、748令吉、 598令吉、498令吉、398令吉以及288令吉(未含4令吉手续费)。更多详情,可拨打热线 +603 9223 3667 或者浏览星艺娱乐 官网

 

最热娱乐焦点、最新艺人动态,守着八度空间中文娱乐新闻节目《八八六十事》。 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 5 Oct 2018

SudahTerima Notis Hadir Ke Mahkamah, Intan Najuwa Terlibat Kes Dadah?

Semoga kes perbicaraan ini berjalan dengan lancar dan diminta pihak yang terbabit tidak memberikan apa-apa spekulasi berkenaan isu ini

Hiburan Tue, 19 Dec 2017

ZARINA ANJOULIE ‘SOUND’ DIRA ABU ZAHAR

“So dira is this what u do pergi turun padang aib kan another female thats digusting n a digrace to puteri umno punya society.  “Maybe Fathia did say something but tak payah lah nk aibkan […]

Events Thu, 20 Feb 2020

[VIDEO] Alvin Chong ‘Simpan Rahsia’ Emma Maembong Bakal Berkahwin?

Wah, bagus jugak rupanya Alvin jadi penyimpan rahsia eh!

Hiburan Thu, 7 Mar 2019

「肥妈」携手众好友6月云星剧场爆笑登场

「肥妈」6月携手好友李丽霞、黎耀祥及阮兆祥登云星剧场,准备为大马观众带来一个欢乐爆笑的夜晚。

Hiburan Sat, 3 Mar 2018

Izreen Azminda terus dikecam bertalu-talu

Izreen dilaporkan sebelum ini memohon agar netizen tidak menyalahkannya sambil memberitahu tiada kaitan dengan permasalahan madunya bersama Ude.

Hiburan Fri, 4 Jan 2019

Putus Cinta Tidak Jejas Fokus Jasper, You Go Girl!

Saya memang tak ada masa untuk memikirkan kekecewaan dan luka di hati. Haaa, macam tu lah!

Hiburan Thu, 9 Aug 2018

FaizaL Tahir Tegur Artis Baru Jangan Malas

Faizal Tahir memberitahu adalah tidak wajar bagi artis baru menarik diri dari mana-mana pertandingan yang melibatkan artis senior dengan alasan takut untuk menghadapi persaingan.

Hiburan Thu, 1 Aug 2019

Aiman-Zahirah Pilih Februari 2020

Sementara itu, Aiman juga memaklumkan majlis perkahwinan akan diadakan di Kuala Lumpur.

Hiburan Mon, 14 Jan 2019

Dimarahi Produser Antara Pengalaman Pahit Sarah Hildebrand Dalam Pujaan Hati Kanda

Tahniah Sarah! Di harap Sarah akan banyak lagi berlakon dan bawa watak-watak jahat macam Nadine!

Featured Mon, 15 Mar 2021

| Live TV