Hiburan By: Dharnieya Nur Amelsa January 6, 2023 @ 3:10pm

Lucu! Gelagat Syatilla Melvin Jual ‘Preloved’ Baju Shaheizy Sam Curi Tumpuan – “Dengan Baju-Baju Aku Sekali Dia Pergi…”

Tular sebuah perkongsian yang dimuat naik oleh pelakon Shaheizy Sam di platform TikTok apabila isterinya, pelakon Syatilla Melvin menjual bajunya secara ‘preloved’, baru-baru ini.

Menerusi hantaran tersebut, Sam sedang merakam Syatilla yang sedang sibuk menjual bajunya di dalam siaran langsung sambil membebel.

“Korang tengok, dia tengah buat preloved baju. Ha pasal dengan baju-baju aku sekali dia pergi preloved. Barang beratus-ratus, dia pergi jualnya RM40. Kuang ajar namanya,” kata Sam di dalam video tersebut.

Tidak mendiamkan diri, Syatilla turut membalas kata-kata Sam tersebut dengan memberitahu tujuannya menjual baju tersebut adalah untuk membeli barang dapur.

“Sebab nak pergi Jaya Grocer, nak beli barang dapur. Nak buat macam mana? Terpaksalah cari duit macam itu,” jawabnya.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur melihat respons yang diberi oleh Syatilla tersebut dan turut menyuruh Sam untuk sabar melayan karenah isterinya tersebut.

“Hahaha ada saja lah dia nak jawab.

“Hahaha nak beli barang dapur punya pasal.

“Luculah korang laki bini ni suka tengok happy je, sentiasa senyum.

“Hahaha bila baju dah melambak, stor dah tak muat, maka lelong.

“Yang tak tahan tu Jaya Grocer okay. Bukan ye nak pi chowkit. Tetap have have shopping barang dapur hahaha,” komen netizen.

Setakat artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih sebanyak 502,000 tontonan, 26,000 tanda suka dan 260 komen.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sat, 26 Jun 2021

J2: J Retribusi Tembusi Pasaran Brunei

J2: J Retribusi kini tembusi Brunei! Sejarah buat filem aksi pertama Malaysia tahun ini apabila berjaya menembusi pasaran Brunei. Filem yang telah ditayangkan di platform penstriman Disney+ Hotstar ini akan menemui peminat di pawagam Brunei

Trending Thu, 24 Dec 2020
Events Fri, 1 Nov 2019

Debaran Makin Terasa, Jangan Lupa Tonton ASK 2019 Malam Ini!

Jangan lupa ‘melekat’ di depan kaca televisyen menyaksikan malam kemuncak Anugerah Skrin 2019 yang bersiaran di Tv3 bermula jam 9 malam ini. Tengok jangan tak tengok ok! 

Featured Thu, 29 Dec 2022
Trending Tue, 17 Mar 2020

Sepi Dan Kosong! Foto-Foto Bandar Yang Mula Kosong Akibat Covid-19

PERTUBUHAN KESIHATAN DUNIA (WHO) secara rasminya telah mengeluarkan kenyataan bahawa wabak Covid-19 yang kian menular saat ini merupakan satu virus global. Apa yang lebih menyedihkan dan membimbangkan pada waktu ini, kes Covid19 yang telah tercatat

Trending Sat, 26 Jun 2021
Events Mon, 11 Mar 2019

3 Cool Events to Look Forward to in March 2019

3 cool events in the 3rd month of the year…

Hiburan Fri, 24 May 2019
LIFESTYLE Fri, 7 Sep 2018

Bosan Tersangkut Dalam Kesesakan? Cuba Aktiviti Ini!

Mati kutu dalam kesesakan trafik jadi nak buat apa? Ini sekadar pengkongsian yang boleh admin share

| Live TV