Hiburan By: SGMS Faida May 24, 2018 @ 7:39am

Maaf…Belum Sedia Tambah Zuriat

Pengacara Nana Mahazan atau nama sebenarnya Nurul Hana Che Mahazan memberitahu biarpun dua anaknya sudah memasuki usia lapan dan lima tahun, dirinya masih belum bersedia menambah anak dalam masa terdekat.

Bersyukur dianugerahkan sepasang cahaya mata yang melengkapkan perkahwinannya bersama Mohamed Raqeem Brian Abdullah, Nana masih mahu memberi tumpuan kepada Athea dan Aaqib.

“ Maaf…cukup dulu apa yang ada. Buat masa ini saya masih belum ada perancangan nak tambah.

“ Kos hidup dan barangan anak-anak juga mahal pada masa kini. Untuk menambah zuriat, banyak aspek perlu diambil kira dengan teliti,” katanya kepada xtra. com.

Ketika disoal mengenai persiapan Hari Raya, Nana memberitahu setiap tahun persiapan lebih kepada anak-anak termasuklah untuk baju dan sebagainya.

“ Setiap tahun, sekurang-kurangnya saya dan suami memperuntukkan tiga helai baju raya untuk dipakai pada Hari Raya Pertama, Kedua dan Ketiga.

“ Paling penting adalah juadah masakan ibu saya! Saya bakal pulang ke Muar dan beraya di sana. Tak sabar nak menjamah lauk wajib pagi Raya tradisi keluarga kami iaitu Ketupat, Kurma Ayam dan Sambal Kacang Mak,” katanya yang teruja untuk menghabiskan masa di kampung bersama tiga lagi adik-beradiknya.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 3 Dec 2019
Hiburan Mon, 22 Jan 2018

KANG GARY REVEALS THE TRUTH ABOUT HIS FAMILY AND DISAPPEARANCE

When Kang Gary decided to leave Running Man, many people have been truly heartbroken. However, after that, he continued to give surprises as he suddenly got married and subsequently went missing from the public’s view.

Featured Wed, 10 May 2023
Featured Thu, 24 Aug 2023
Events Fri, 19 Jul 2019

「旅游达人」叶剑锋任品牌大使!为「守护者基金」站台筹措资金

「旅游达人」叶剑锋任旅游用品品牌大使,站台新创立「守护者基金」,为大马国家自闭症协会(NASOM)筹获50万令吉经费。

Featured Mon, 5 Sep 2022

Tular Video Mirip Pelakon Cilik Didakwa Beron*ni?

Muda lagi pelakon cilik ni baru 12 tahun 🥲 Betul ke buat perkara tak senonoh ni? Adoiii

Hiburan Tue, 24 Sep 2019
Hiburan Thu, 1 Jun 2023
error: Content is protected !!