Hiburan By: Syafiqa Irdina February 10, 2020 @ 12:16am

Macam Telan Kaset, “Suara” Ernie Zakrie Dapat Standing Ovation!

Macam telan kaset! 

Memang power persembahan oleh Ernie Zakrie malam ini sehingga mendapat tepukan gemuruh dan standing ovation daripada seluruh penonton Axiata Arena.

Mempertaruhkan lagu “Ku Bersuara” hasil ciptaan Syamel bersama Omar K, Blaine Bakri dan John Jeevasingham, pentas Ku Bersuara telah menampilkan kumpulan koir yang cukup mantap dengan bantuan muzik pengiring.

Rata-rata netizen memberi reaksi dan pujian tentang  vokal Ernie di ruangan komen Twitter.

“Bawa Suara Domestic Violence”

 

 

Neelofa Pun Pilih Ernie!

“Suara Power!”

Buat korang yang tidak berkesempatan untuk menyaksikan  siaran ini secara LIVE, jangan risau! Korang boleh layari Youtube TV3 Malaysia OfficialTonton, dan LIVE TV di www.xtra.com.my

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 21 Jun 2019
Hiburan Fri, 23 Mar 2018

Kenapa Intan Sarafina Tinggalkan Malaysia?

Siapa yang tidak kenal dengan penyanyi, Intan Sarafina yang suatu ketika dulu pernah popular dengan lagu Kembali. Selepas sahaja mengikuti program realiti nyanyian tersebut, nama Intan dilihat kembali menyepi dalam dunia hiburan tanah air. Kenapa?

Hiburan Thu, 7 Jun 2018

「2018 W-Entertechment猎星计划」马来西亚站6强入围名单出炉!

「2018 W-Entertechment猎星计划」初赛——马来西亚站终于圆满结束;经过一轮筛选,6强入围名单终于出炉了!

Hiburan Tue, 5 Nov 2019

“We are Our Own Warriors and Champions!”, This is Why P!NK is Appointed as This Year’s “The People’s Champion”

The two-time People’s Choice Awards Winner to accept the honor at the live ceremony on November 11 in Santa Monica.

Hiburan Mon, 9 Dec 2019

Inul Daratista Bongkar Rahsia Suami, Rupa-Rupanya…

Alala, comel je pasangan ni kan…

Hiburan Fri, 18 Oct 2019

FS合体蔡恩雨自组「SPF」新组合!打造属于三人的小时光

FS和蔡恩雨合作过数次,这次带来的这首《小时光》是否就代表着他们三位的小时光呢?是还是互相吐槽的友谊呢?

Hiburan Mon, 11 Nov 2019
Fab Foodies! Wed, 17 Apr 2019

This Bar in Sunway Pyramid Had a Camel in it?!

What an epic way to celebrate the grand opening.

Hiburan Mon, 5 Feb 2018

FARID KAMIL DEDAH TIGA RAKAN ARTIS TERLIBAT KES DADAH BELIAU?

Farid turut memberitahu beliau bukan sahaja diberikan minuman yang mengandungi bahan terlarang tersebut, malah turut diberikan rokok yang bersalut sejenis cecair

Hiburan Sat, 10 Feb 2018

HANYA SETAHUN, HEFNY REDHA…

Peluang mengendalikan program itu biarpun semusim menjadi pengalaman berharga dan saya amat bersyukur…

| Live TV