Hiburan By: SGMS Faida April 15, 2019 @ 2:29pm

Mana Ada Gaduh, Ezuwan Ismail Terharu Che Ta…

Pereka fesyen terkenal Ezuwan Ismail tidak menyangka pelakon Rozita Che Wan sudi hadir ke majlis pertunjukan fesyen jenamanya yang berlangsung, baru-baru ini.

Dalam masa sama, Ezuwan turut melancarkan sebuah single berjudul Rindu Lebaran di majlis pertunjukan fesyen berkenaan.

“ Saya jemput semua artis yang pernah bekerjasama selama ini termasuk Che Ta. Tak sangka pula, dia bersetuju. Kalau tahu Che Ta ini orangnya memang sangat baik hati dan selalu menyokong kawannya termasuk saya sendiri.

“ Selama ini, Che Ta antara yang tak jemu memberi sokongan saya dalam setiap pertunjukan fesyen yang dianjurkan,” katanya.

Awal tahun ini, Che Ta menerusi laman sosial menulis kenyataan berbaur sindiran terhadap seorang pereka fesyen mengatakan suaranya seperti tercekik sudu.

Walaupun tidak menyebut mana-mana nama, namun rata-rata ramai yang menganggap kenyataan itu ditujukan kepada Ezuwan kerana ketika itu pereka berkenaan baru saja melancarkan lagu Semalam Sahaja.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 22 Jun 2019

Sudah Mula Rasa Tak Sihat, Shaheizy Sam Akui Berat Badan Makin Bertambah

Gemuk tak salah, yang penting kesihatan perlu diutamakan okay!

Hiburan Thu, 1 Aug 2019

Aiman-Zahirah Pilih Februari 2020

Sementara itu, Aiman juga memaklumkan majlis perkahwinan akan diadakan di Kuala Lumpur.

Events Sun, 3 Mar 2019

Undian Bintang Bersama Bintang Di Sini!

Undian BBB2019 hanya di xtra.com.my!

Hiburan Sun, 22 Jul 2018

Rakaman Video Syarifah Sakinah Tidak Memberi Kesan – Che Ta

Menurut Che Ta yang turut menjual produk kecantikan, dia tidak terkesan dengan sindiran dari pelakon Sharifah Sakinah. Malah, Che Ta turut menyokong pendapat Sakinah….

Hiburan Mon, 11 Feb 2019

Anak Lana Nodin Dibedah Hari Ini, Linda Onn Luah Rasa Sebak

Insya Allah… semoga pembedahan berjalan lancar hari ini. Be strong, Billy!

Hiburan Wed, 30 Oct 2019

Joe Flizzow To Tie The Knot Next Year?

Who could be the lucky girl?

Hiburan Thu, 19 Dec 2019

Tiz Zaqyah Kini Kembali Solo!

Perkhabaran gembira buat mereka yang dah lama menaruh hati dengan pelakon jelita ini!

Hiburan Thu, 20 Sep 2018

Siti Nurhaliza Yakin Kemampuan Hael, Anta Permana Boleh Didengar Bermula Esok!

Tambah Siti, Anta Permana diambil daripada perkataan Melayu klasik yang membawa maksud ‘tidak terkira’ atau infiniti. Kami dah tak sabar nak dengar, mesti best kan!

Hiburan Thu, 11 Apr 2019

Thalia Rasul Bakal Bercerai Kali Kedua

Jujurnya, hubungan kami masih berjalan seperti biasa namun mungkin saya perlu terima ketetapan bahawa kami lebih sesuai menjadi sahabat. Kami berpisah secara baik. 

Contest Mon, 6 Apr 2020

Trending No. 1, MK K-Clique Bikin ‘Pecah’ Pentas ICSYVMY3?

Pergh! Siapa dah tengok episod ni, memang power lah dik!

| Live TV