Featured By: Attiqah Mohd September 14, 2021 @ 5:40pm

Memang Bahaya! Buat Pendedahan di Instagram, Caprice Dakwa Terima Lebih 60 Ugutan Bunuh

Memang bahaya dan menakutkan! Semenjak terpalit dengan pelbagai isu kontroversi, penyanyi rap, Caprice mendedahkan dirinya berdepan dengan lebih 60 ugutan bunuh.

Menurut Caprice, perkara terbabit diterima dalam tempoh dua bulan kebelakangan ini.

“Saya minta maaf kalau saya meluahkan perasaan seperti ini. Dalam masa dua bulan ini, saya terima lebih 60 ugutan bunuh.

“Nak jumpa depan pintu pagar, nak turun pejabat, mak ajak jumpa, nak ugut jangan sampai ke Pulau Pinang dan macam-macam lagi,” tulisnya.

Dalam pada itu, Caprice turut mendedahkan beberapa akaun media sosial yang menyiarkan kandungan berbaur ‘ancaman’ terhadapnya sebelum ini.

“Dah tak menyeronokkkan apatah lagi kelakar. Kita boleh buat benda ini mengikut lunas undang-undang atau sesiapa yang terlibat, kita boleh adakan perlawanan kick boxing kebajikan antara pasukan saya dan pasukan anda.

“Selesaikan dengan undang-undang atau selesaikannya di gelanggang. Saya okey sahaja tapi tinggal ugutan dan mengharapkan saya akan bisu. Saya bukan orang macam itu,” tulisnya lagi.

Terdahulu, Caprice mendedahkan dirinya banyak menerima mesej berbaur ugutan dalam Instagram disebabkan rasa tidak senang dengan pendekatan yang digunakan ketika dia berada di Mesir dan Jordan selama lebih dua bulan.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 24 Nov 2021

“Kalau Disuruh Bercium, Macam Mana?” – Beza Budaya, Tiara Jacquelina Dedah Pernah Tolak Tawaran Hollywood

Pelakon dan penerbit popular, Puan Sri Tiara Jacquelina, 54, mendedahkan beza budaya dan agama menjadi sebab dia menolak tawaran berlakon di Hollywood sebelum ini. Kesempatan untuk meluaskan karier ke peringkat antarabangsa sememangnya menjadi idaman ramai

Hiburan Mon, 19 Nov 2018

#Mentor7: Terkejut Tersingkir Awal, Taufiq Mahu Pulang Kampung?

Walaupun terkejut, Taufiq reda dengan keputusan pihak juri. Protege berusia 24 tahun ini khabarnya mahu pulang semula ke Kedah selepas ini.

Trending Fri, 10 May 2019

#SetulusIkhlas : Lumpuh Otak, Tapi Hafaz 30 Juzuk Al-Quran

Semoga kita mengambil iktibar dengan kebolehan adik Naja!

Hiburan Thu, 16 Jan 2020
Hiburan Wed, 9 Oct 2019
Hiburan Sat, 20 Apr 2019

Si ‘Sexy Back’ Ainul Aisyah Curi Perhatian Netizen

Wow, yang penting ramai juga followers Ainul termotivasi dengan bentuk badan beliau

| Live TV