Hiburan By: SGMS Faida November 26, 2018 @ 9:51am

#Mentor7: Azmirul Terselamat, TIADA Penyingkiran Di Minggu Keempat

Konsert minggu keempat Mentor 7 menyaksikan kejutan apabila juri tetap Mas Idayu mengumumkan tiada penyingkiran.

Dua protege Azmirul dan Megat diumum berada di kedudukan terbawah semalam apabila mendapat markah terendah secara keseluruhan.

Juri tetap Datuk Wah Idris berpendapat persembahan protege kepada Aizat Amdan, Megat yang membawakan lagu Akad (payung teduh) dilihat seperti ‘salah tingkah’ atau nervous ketika beraksi di pentas. Betul ke?

Manakala persembahan protege kepada Hafiz, Azmirul yang membawakan lagu Amalina gagal menarik undi juri awam. Namun begitu, persembahan Azmirul mendapat pujian daripada juri tetap, Mas Idayu.

Bukan senang tau Mommy nak puji persembahan protege kita ni, kalau korang yang terlepas untuk menyaksikan persembahan Azmirul, Nah…kami kongsikan persembahan Azmirul pada konsert keempat Mentor 7, semalam. Enjoy! 

Saksikan tujuh protege melangkah ke konsert kelima Mentor 7 pada minggu hadapan yang akan bersiaran setiap Ahad, pukul 9 malam di TV3.

Terus mengundi protege kegemaran anda juga, di www.xtra.com.my/mentor7.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 27 Apr 2018

Novel ‘Pulang’ Kongsi Kisah Sebenar Ahmad Izham Omar

Mengisahkan tentang seorang kelas bernama Othman yang berasal dari Serkam, Melaka yang menempuh pelbagai rintangan dan dugaan ketika belayar ke segenap pelusuk dunia untuk memenuhi janjinya mencari harta dan kekayaan buat isterinya, Che Tom dan anak lelaki tunggalnya, Omar.

Hiburan Tue, 2 Apr 2019
Hiburan Tue, 15 May 2018

Zul Ariffin Dah Mula Rimas?

Sekarang filem bergenre aksi sudah semakin mendapat permintaan sekali gus menyebabkan penerbit semakin berani mencuba genre ini. Alhamdulillah (dengan perkembangan ini) pelakon macam saya ada tempat di industri.

Hiburan Sun, 14 Jul 2019
Hiburan Tue, 24 Dec 2019

Adele’s Latest Post Left Fans Speechless!

Looking like a sexy hot bombshell, Adele’s latest post on her Instagram left tongues wagging! In sync with Christmas, which is just around the corner, the British singer-songwriter posted a photo of her with the […]

Hiburan Wed, 4 Sep 2019
FESYEN Thu, 18 Apr 2019

Bergaya Raya Tahun Ini Dengan Beg Tangan ‘Victoria Sloane’ Keluaran Rita Sosilawati!

Warwick, Essex, Halborn, Abbey dan Kew…mana satu pilihan kalbu?

Hiburan Wed, 14 Mar 2018

Sherry Ibrahim Naik Hantu Dengan FattZura?

Isu kontroversi terbaru mengaitkan Sherry dan perkahwinan FattZura nyata mengundag padah apabila Sherry sendiri sudah tidak tahan dengan spekulasi yang cuba dikaitkan terhadap dirinya itu

Hiburan Tue, 13 Aug 2019
Hiburan Sun, 12 Aug 2018

Pelakon Amisah Abdullah Meninggal Dunia

Menurut Persatuan Seniman Malaysia, Allahyarham yang pergi pada usia 52 tahun tidak sedarkan diri awal pagi ini sebelum pihak perubatan yang tiba mengesahkan arwah telah meninggal dunia.

| Live TV