Hiburan By: SGMS Enal November 30, 2017 @ 11:07am

Mira Filzah Mengaku Jumpa Bekas Kekasih Zizan Razak?

Tidak pernah terbuka menceritakan dengan jelas hubungannya dengan Zizan Razak, namun Mira Filzah baru-baru ini dikhabarkan telah bertemu dengan bekas kekasih Zizan- tidak pasti siapakah orangnya. Jelasnya, pertemuan itu hanyalah kerana ingin lebih mengenali jejaka itu.

“Pertemuan itu lebih kepada perbincangan. Saya lakukan perkara itu atas nasihat ibu yang mahu saya mengenali lebih mendalam lelaki yang cuba mendekati. Zizan adalah selebriti jagi saya perlu tahu siapa dirinya”

 

“Lagipun, ibu mengambil berat dengan siapa saya berkawan dan mahu saya sentiasa berhati-hati dan jangan terlalu terburu-buru membina sesuatu perhubungan,” jelasnya kepada Berita Harian Online.

Sekali lagi, Mira menafikan mempunyai hubungan istimewa dengan jejaka itu tetapi mengakui beliau ada bertemu dengan bekas kekasih Zizan. Tidak silap dulu ibu Zizan pernah memaklumkan dirinya berkenan dengan Mira kerana kesopanannya. Mungkin ini tanda ada sesuatu diantara mereka?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 6 Dec 2019
Hiburan Fri, 25 Jan 2019

Ahmad Dhani Mungkin Berdepan Hukuman Penjara, Apa Kata Mulan Jameela?

Dalam perkembangan lain, Ahmad Dhani dijadualkan datang ke Kuala Lumpur untuk Konsert Dewa 19 Reunion Live in Malaysia pada 2 Februari.

Hiburan Tue, 18 Dec 2018

Jelajah Tiga Negara, Siti Nurhaliza Ajak Penonton Imbau Kenangan Lama

Pengarah muzik iaitu Aubrey Suwito akan memimpin susunan lagu dengan memilih sendiri para pemuzik yang bakal mengiringi konsert jelajah tiga negara ini.

Hiburan Wed, 27 Feb 2019
Hiburan Sat, 21 Sep 2019
Hiburan Sat, 2 Feb 2019

‘Tak Sabar Tengok Persembahan Kawan Baik’- Wany Hasrita Bakal Hadir Ke AJL 33

Sudah tentu saya akan hadir pada malam esok memandangkan rata-rata finalis yang membuat persembahan adalah teman baik saya.

Hiburan Wed, 3 Oct 2018

Dayangku Intan Beri Inspirasi Buat Golongan Wanita

Semoga Dayangku Intan dan Suami berada dalam keadaan sihat seperti sediakala

Hiburan Wed, 7 Mar 2018

Jamal Abdillah Perkenalkan Isteri Terbaru

11 bulan menyimpan tentang perkahwinannya dan hari ini berkongsi berita dengan para media, siapakah suri didalam hatinya

Hiburan Wed, 1 Jan 2020

Hazama Tak Takut Kalah Dengan BBNU

Betul! Baru atau lama, masing-masing hebat!

Hiburan Sun, 7 Oct 2018

Debaran Kian Terasa, Siapakah Agaknya Yang Bakal Dijulang Sebagai Bintang Paling Popular 2018?

Anugerah Bintang Popular Berita Harian kembali lagi menghangatkan industri Seni tanah air dengan kemunculannya buat kali ke-31 selepas diperkenalkan pada tahun 1987. Kali ini, sebanyak 13 kategori dipertandingkan termasuklah satu anugerah khas bagi mengiktiraf artis […]

| Live TV