Hiburan By: Salma Syahbuddin July 23, 2019 @ 11:51am

Nak Tengok Payudara Fatin Afeefa, Lelaki Pervert Siap Bagi Salam

Pastinya wanita cantik akan menjadi tumpuan si lelaki pervert bukan? Namun, bagi pelakon dan penyanyi Fatin Afeefa, berkongsi kiriman mesej yang diterima oleh seorang individu yang meminta beliau agar mengirimkan gambar lucahnya.

Menurut Fatin, apa yang melucukan adalah, individu terbabit sempat memberikan salam sebelum meminta gambar berkenaan.

Fatin yang berkongsi paparan skrin mesej yang dihantar oleh individu tersebut bukanlah untuk memalukan beliau tetapi berasa sedikit terhibur apabila mesej itu dimulakan dengan ucapan salam.

 

 

 
 

Rata-rata pengikutnya terhibur dengan perkongsian yang dibuat pelakon ini menerusi akaun twitter nya.
Fatin juga mengakui, ini bukanlah kali pertama beliau menerima mesej berbaur lucah, malah ada yang lebih teruk daripada individu terbabit.
 
” Saya abaikan mesej macam itu, mereka ini memang suka usik-usik kita. Buat masa ini saya okay sahaja. Katanya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

FESYEN Wed, 10 Jul 2019

Pertama Kali Di Malaysia, Pameran Fesyen Mewah Ini Curi Tumpuan Neelofa!

Wow, pameran jenama fesyen apa tu sampai Neelofa pun datang..

Hiburan Tue, 28 Aug 2018

‘Mana Ada Gimik’, Fitri Haris Tiada Niat Tipu Peminat

Akui penyanyi lagu Wahai Kekasihku, dia menafikan ia adalah gimik untuk lagu terbarunya dan tidak berniat mempermainkan sesiapa dan meminta maaf atas kejadian itu.

Hiburan Mon, 4 Feb 2019

Pentas Macam Pelamin Kahwin, Sufian Suhaimi Nafi Sindir Sesiapa

Mana ada perli lah, Pian menghayati lagu je pun, sebab tu lah…

Hiburan Mon, 22 Apr 2019

Gambar Fathia Latiff Buka Tudung Jadi Bualan

Fathia atau nama sebenarnya Nur Fathia Abdul Latiff memuat naik gambar itu dengan kapsyen “The star is still bright even in the dark”

Events Thu, 16 May 2019

Ahmed Ahmed to Terrorise Malaysians with Stomach Crunching Laughter

He’ll be bringing great humour to our shores soon in his world tour.

Hiburan Tue, 26 Jun 2018

Haqiem Rusli Terluka Lagi…

Dalam masa sama, penyanyi yang baru menyambut ulang tahun ke 20, baru-baru ini memaklumkan ada di kalangan artis yang menghentamnya selepas pengumuman untuk bersara dibuat. Alahai…

Hiburan Fri, 9 Aug 2019

Adira Jawab Gosip Cerai…

Tipulah kalau sepanjang berkahwin tak pernah gaduh dan berselisih pendapat.

Contest Tue, 29 Oct 2019

#MentorMilenia2019 : Tiada Penyingkiran Berlaku Di Konsert Keempat Ini.

Jangan lupa saksikan battle pada konsert minggu kelima nanti ya!

Hiburan Wed, 28 Nov 2018

Nick- Priyanka Kahwin 1 Disember?

Wow, betul ke ni? Tak sabar kami nak tengok wedding of the year!

Hiburan Tue, 1 May 2018

Adik Kahwin Dulu? Tasha Okay Saja!

“Tiada apa yang perlu dirisaukan kerana saya percaya, sampai masa saya juga akan meninggalkan zaman solo dan memulakan hidup berumah tangga,” katanya.

| Live TV