Acara By: Fatin Nurain December 4, 2022 @ 11:41am

Ne-Yo Bakal Adakan Konsert Di Malaysia 21 Januari Depan!

Penyanyi antarabangsa Ne-Yo bakal mengadakan konsert di Malaysia anjuran Hitman Solutions, pada 21 Januari depan.

Konsert yang dinamakan ‘NE-YO Live In Malaysia’ itu juga akan berlangsung di Dewan Plenari, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), jam 8.oo malam.

Menurut Rohit Rampal selaku penganjur, Hitman Solutions tidak mahu melepaskan peluang ini untuk menjadikan Malaysia sebagai salah satu negara yang terlibat dalam siri jelajah konsert penyanyi yang terkenal dengan lagu On In A Million itu.

Malah, dia turut meluahkan rasa terujanya untuk menyajikan konsert yang sangat bermakna ini buat peminat muzik pop R&B tanah air yang membesar dengan lagu-lagu Ne-Yo.

“Kita semua membesar dengan lagu-lagu nyanyian Ne-Yo yang begitu dekat di hati serta gerak tarinya yang mengasyikkan dan kini, apabila beliau aktif mengadakan siri jelajah konsert, kami tidak mahu melepaskan peluang ini untuk membawa Ne-Yo ke sini setelah konsert terakhirnya di Sunway Lagoon Surf Beach kira-kira 12 tahun yang lalu.

“Pada konsert itu nanti, kami berharap mereka yang lahir pada 90-an dan 2000 akan hadir kerana Ne-Yo merupakan salah satu artis paling ‘top’ ketika itu.

“Kami juga yakin malam konsert itu nanti akan mengimbau kembali kenangan zaman remaja dan membangkitkan emosi penonton melalui nyanyian lagu-lagu ‘soul’ yang menggamit perasaan dan sinonim dengan Ne-Yo,” katanya.

Orang ramai boleh mula mendapatkan tiket konsert ‘NE-YO Live In Malaysia’ itu menerusi laman web rasmi www.hitmanlive.com bermula 5 Disember 2022 ini.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Contest Sat, 31 Aug 2019
Hiburan Thu, 3 Nov 2022
Hiburan Tue, 20 Sep 2022
Featured Fri, 2 Apr 2021

12 April Tarikh Lihat Anak Bulan Ramadan

Bulan Ramadan menjelang tiba.. Tarikh melihat anak bulan Ramadan di Malaysia adalah pada petang Isnin, 12 April ini iaitu bersamaan 29 Syaaban 1442 Hijrah. Pejabat Penyimpan Mohor Besar Raja-raja dalam kenyataan pada Jumaat menyatakan tempat

Trending Sun, 16 Jan 2022

Beri Bantuan Kepada Ezad Lazim, Yanzten & Ramai Lagi, Yayasan Metamorphosis Hulur Sumbangan Golongan Terjejas Banjir

Pelbagai pihak termasuklah pertubuhan bukan kerajaan (NGO), kumpulan individu dan perseorangan terus mencurah bakti dengan menghulurkan bantuan dalam usaha meringankan beban ditanggung mangsa banjir akibat bencana alam yang menimpa sekitar Selangor dan Pahang, baru-baru ini.

Trending Sat, 25 Sep 2021

Tawar Hadiah RM10,000 & Kereta Myvi, Jangan Lupa Saksikan Grand Finale Hot FM Roda & Ringgit!

Kempen yang ditampilkan oleh Hot FM yang telah bermula sejak awal September lalu, kini telah tiba ke kemuncaknya. Saksikan Grand Finale Hot FM Roda & Ringgit pada 25 September ini, bermula jam 3 petang ini.

Trending Mon, 5 Aug 2019
Hiburan Tue, 22 Jan 2019

被老板催促脱单有压力!韓曉噯现场直接挑男朋友

韓曉噯外型集甜美与性感于一身,是不少男生的梦中情人,看似异性缘相当好,但这一切却是浮云!发片记者会上竟被老板催促脱单,连妈妈都吐槽她找不到男朋友是性格问题,让她哭笑不得。

Featured Sun, 20 Jun 2021

Ramai M40 Tergelincir Kepada B40, Beri Kelonggaran i-Sinar 2.0 Secara Bersasar – Pakar Ekonomi

Baru baru ini, terdapat laporan yang mengatakan lebih daripada 600,000 isi rumah dari golongan berpendapatan pertengahan (M40) tergelincir ke kategori golongan berpendapatan rendah B40 kerana krisis Covid-19 sekali gus memberikan tamparan hebat kepada rakyat Malaysia.

Hiburan Thu, 27 Jun 2019

Selepas Aksi Cium, Fatin Afeefa Buat Hal Lagi!

Nampaknya, kontroversi ni semakin hangat ye!

| Live TV