Hiburan By: SGMS Faida April 17, 2018 @ 4:11am

Netizen Nampak ‘Baby Bump’ Fazura?

Tajam betul penglihatan netizen ni sebab apa saja perbezaa pada artis kesayangan mereka, pasti dapat dihidu pantas dulu! Fuh, hebat korang ni.

Kalau kita perhatikan gambar di bawah ini betul-betul, kelihatan seperti baby bump kan?

Seperti yang Xtra maklumkan tadi, penglihatan netizen amat tajam! Bila terbaca segala posting di Twitter, baru kami perasan…Eh ya lah, macam ada baby bump!

Namun itu hanya andaian sahaja, perlu dapatkan kepastian daripada tuan punya badan sendiri. Tapi kalau benar Fazura sudah hamil, kami di xtra juga tumpang gembira.

Kita tunggu sahaja kenyataan sahih daripada Fazura atau suaminya, Fattah Amin nanti!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 21 Dec 2017

AKSI GILA DAN LUCAH IQRAM DINZLY-JANGAN SIBUK PLEASE!

Kalau sebelum ini Iqram Dinzly dilabel sebagai tidak waras kerana mengambil gambar selfie di kubur arwah ayahnya, kali ini Iqram sekali lagi tampil dengan aksi lucah nya di laman instagram LIVE!

Hiburan Wed, 7 Aug 2019

Media Prima Digital and Ziff Davis Announce IGN Southeast Asia Partnership

Media Prima Digital, one of Southeast Asia’s leading digital media groups, announced a new partnership with global digital media company Ziff Davis, a division of J2 Global, to operate IGN Southeast Asia (sea.ign.com) catered to […]

LIFESTYLE Tue, 27 Nov 2018

Pencarian Safari GROM Kembali Lagi, Jom Ke Cherating Pada 7-9 Disember Ini

Acara tahun ini juga terbuka kepada dua kategori iaitu shortboard dan longboard dan peserta bakal menang hadiah wang tunai RM 3000 dan Modenas Pulsar NS 200. Nak menang? Jumpa anda di sana okay? 

LIFESTYLE Fri, 29 Dec 2017

8 THINGS YOU SHOULD NEVER MISS THE CHANCE OF DOING IF YOU GO TO IPOH

We think that’s a cue for you to get packin’! 

Events Mon, 21 Jan 2019

Shane Filan and Local Artists Light Up The City of Elmina

It was en epic, star-studded evening.

Hiburan Thu, 9 Jan 2020

Suami Bella Dally Diserang Virus Influenza

Suhu badannya juga agak tinggi dan perlu pemerhatian doktor sehingga pulih.

Events Sat, 2 Mar 2019
Hiburan Sat, 21 Apr 2018

DJ Avicii Meninggal Dunia

Saya melihat beliau sekali lagi keesokan harinya dan Avicii sangat peramah, rendah diri dan turut bergambar bersama…

Events Wed, 9 Oct 2019

Kenapa Akim Ahmad Sakit Hati Ni?

Wow! Netizen pun, nak tuduh tu biar lah berlapik okay

Hiburan Sat, 9 Mar 2019

| Live TV