Hiburan By: Dharnieya Nur Amelsa December 14, 2022 @ 2:03pm

Netizen Tanya Tips Dapat Suami Kacak, Ini Respons Lucu Maryam Durian Kimchi – “You Tanya Salah Orang…”

Sudah pasti ramai mengenali pempengaruh Maryam Younarae yang merupakan isteri kepada Nik Muhammad Ryzal Nik Ibrahim yang sering mencuit hati dengan gelagat dan telatah lucunya.

Baru-baru ini, tular sebuah perkongsian siaran langsung Maryam yang dimuat naik semula oleh seorang pengguna TikTok @qijama.

Menerusi perkongsian tersebut, Maryam sedang menjawab pertanyaan seorang pengikutnya yang bertanya mengenai tips untuk mendapatkan suami kacak.

“Maryam macam mana nak cari suami handsome?” tanya salah seorang pengikut.

Namun, apa yang menghiburkan wargamaya adalah jawapan Maryam ketika menjawab pertanyaan tersebut.

Menurut Maryam, sekiranya dia tahu cara untuk mendapatkan suami kacak, sudah pasti dia sudah berjaya miliki selebriti Korea.

“Hm itu kalau saya tahu, you think saya kahwin dengan Nik Muhammad Ryzal? Kalau saya tahu macam mana dapat suami handsome, ha sudah dapat. Macam mana nak saya kongsi?

“Kalau you nak tanya orang ada suami hensem, you bolehlah tanya tapi you tahulah suami saya siapa. Kenapa tanya saya?  Kalau saya tahu, saya bolehlah ambil Park Seo Joon ke? BTS ke?

“Kalau saya tahu orang yang hensem, saya bolehlah buat tapi kenapa you tanya saya? Salah orang! You tanya salah orang,” kata Maryam di dalam siaran langsung tersebut.

@qijama Pecah perut tgk live dia 🤣🤣 Abaikan suara aku 🤣🤣 Abaikan jgk caption yg salah2 tu hahaa #duriankimchi #maryam #rizal #CapCut ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur mendengar respons Maryam ketika ditanya mengenai tips mendapatkan suami kacak.

“Hahaha dia kutuk suami dia gitu je.

“Weh hahaha Maryam ni random sungguh.

“Bukan main jujur dia hahaha.

“Menangis kat bucu katil Ryzal tu hahaha.

“Jujur tu baik Maryam hahaha,” komen netizen.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 20 Nov 2019

Limited G-Dragon X Nike Collab Sneakers Got Resold For RM35,000; That’s Almost RM34,000 More Than Its Normal Price!

G-Dragon, who doesn’t know him? Even if you’re not a fan of K-Pop or a fan of fashion, you must have at least heard of “wow, fantastic baby” once in your entire life. And who

Trending Fri, 16 Apr 2021

4 Artis Baru Tampil Dengan Lagu Kerohanian ‘Sedar Ku’

Menyambut kehadiran bulan Ramadan dengan penuh kesyukuran, empat artis baharu naungan Indigital Music hadir dengan buah tangan terbaru khusus untuk semua pendengar berjudul Sedar Ku. Jika diamati bait lirik Sedar Ku, ia bukan sahaja memberikan

Hiburan Sat, 27 Apr 2019

Hong Kong Introduces EAST Residences as New Hot Spot to Stay

The gorgeous building is truly an experience worth exploring.

Trending Sun, 11 Jul 2021

Isyariana Tampil Dengan Bisik Hati

Pemenang Artis Baharu Wanita Popular Anugerah Bintang Popular BH 2020, Isyariana mengorak langkah tahun ini dengan mengeluarkan single solo pertamanya berjudul Bisik Hati. Lagu ini telah pun dilancarkan pada 6 Jun 2021 lalu di laman

Fab Foodies! Tue, 30 Oct 2018

Khasiat Ginseng Yang Perlu Tahu

Ginseng adalah perkataan yang berasal dari bahasa Cina iaitu rénshēn  yang bermaksud ‘akar tumbuhan berbentuk manusia’ di mana sejenis tumbuhan herba

Hiburan Mon, 20 Jan 2020
Featured Tue, 2 Nov 2021

Pemandu Lelaki Maut Ketika Membuat Cubaan Memotong Lori Balak

Seorang lelaki maut selepas kereta yang dipandunya terlanggar belakang sebuah lori balak dan melanggar pembahagi jalan di Kilometer (KM) 357.5 Lebuh Raya Pantai Timur Fasa 2 pada Ahad. Ketua Polis Daerah Dungun, Superintendan Baharudin Abdullah

| Live TV