Hiburan By: SGMS Enal October 28, 2018 @ 2:21pm

Netizen Tersenyum Bila Erma Fatima Bawa Ibunya Beli Telefon

Sekarang zaman sosial media, masing -masing suka berkongsi aktiviti yang dilakukan melalui platform ini. Tidak terkecuali dengan Erma Fatima. Antara selebriti yang sering berkongsi melalui Instagram.

Baru-baru ini, Erma Fatima telah memuat naik satu video yang telah mencuit hati netizen. Video yang dikongsikan oleh Erma dimana beliau membawa ibunya ke kedai telefon. Kapsyen yang ditulisnya mengenai video tersebut;

Cik semah nk beli handphone…tengok phone yg dia pilih ??? Tomei lh mak aku sorang ni.#payahnk digital kn mak aku ni.

Antara komen dari netizen yang mencuit hati termasuk hati admin 

Kan..Same la..Mak kite pn cm ni gak..fon mahal2 canggih2 xnak nye…

Hahahah comel sama mcm mak sy nk fon ada botton boleh tekan2

Jgn cik semah pg swipe screen tu sudah la..??

Suka tengok hubungan ibu dan anak ini. Moga berkekalan hingga hujung nyawa. 

Sumber : IG @ermafatima

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 17 May 2019

小玉劝大家放下心中的「鬼」!舞台剧有望跨州演出

小玉参演舞台剧演出了心得,劝大家要放下内心「心魔」,迎向新的人生。

Hiburan Sun, 29 Sep 2019

Exists Buat 4000 Penonton ‘Cair’ Dalam Stadium

Exists sememangnya salah satu kumpulan muzik terhebat Malaysia!

Hiburan Thu, 27 Jun 2019

‘Jangan Masuk Campur Hal Rumah Tangga Orang Lain’- Ajak Shiro

Pengacara, Ajak Shiro memohon kepada orang ramai untuk tidak menentukan hala tuju hidup mana-mana individu.

Hiburan Fri, 8 Mar 2019

Sufi Rashid Angkat Kisah Depresi Dalam Lagu Baharu

Selain sibuk mengusahakan produk biskut, Krispy Krunchee, Sufi enggan terus mengalah dalam dunia nyanyian dan berjanji tampil dengan single lebih baik daripada sebelum ini.

Hiburan Sun, 7 Jan 2018

Janna Nick, Sakinah DiKritik dan DiKecam Oleh Netizen Pasal Kpop

Bagaimanapun, Sharifah Sakinah dan Janna Nick dikecam hebat apabila dikatakan menghina kematian penyanyi itu.

Featured Fri, 18 Jun 2021

Syafiq Kyle & Mimi Lana Kembali Bersama, Sedia Untuk Berumah Tangga

Pasangan serasi, Mimi Lana dan Syafiq Kyle kembali menjalinkan hubungan cinta setelah berpisah baru baru ini. Menurut Mimi lagi pelbagai perkara berlaku yang mengajar dirinya untuk menjadi lebih matang sepanjang enam tahun menjalinkan hubungan bersama […]

Hiburan Sun, 6 Jan 2019

Yuna Jawab Soalan ‘Bila Nak Ada Anak?’

Insha Allah, tak lama lagi tu… Amin!

Hiburan Tue, 17 Dec 2019

Hafrez Adam Explains Why He And Zara Zya Decided To Call It Quit Even Though Only Being Engaged For One Month

Life is made up of many ups and downs, but believe that things will bounce back and be even better than before.

Hiburan Sun, 13 May 2018

Siti Sarah & Shuib Bakal Menjadi Tetamu Allah

Siti Sarah & Shuib Bakal Menjadi Tetamu Allah berkongsi apa yang paling penting sekarang persediaan dari segi mental dan fizikal.

| Live TV