Hiburan By: SGMS Enal October 28, 2018 @ 2:21pm

Netizen Tersenyum Bila Erma Fatima Bawa Ibunya Beli Telefon

Sekarang zaman sosial media, masing -masing suka berkongsi aktiviti yang dilakukan melalui platform ini. Tidak terkecuali dengan Erma Fatima. Antara selebriti yang sering berkongsi melalui Instagram.

Baru-baru ini, Erma Fatima telah memuat naik satu video yang telah mencuit hati netizen. Video yang dikongsikan oleh Erma dimana beliau membawa ibunya ke kedai telefon. Kapsyen yang ditulisnya mengenai video tersebut;

Cik semah nk beli handphone…tengok phone yg dia pilih ??? Tomei lh mak aku sorang ni.#payahnk digital kn mak aku ni.

Antara komen dari netizen yang mencuit hati termasuk hati admin 

Kan..Same la..Mak kite pn cm ni gak..fon mahal2 canggih2 xnak nye…

Hahahah comel sama mcm mak sy nk fon ada botton boleh tekan2

Jgn cik semah pg swipe screen tu sudah la..??

Suka tengok hubungan ibu dan anak ini. Moga berkekalan hingga hujung nyawa. 

Sumber : IG @ermafatima

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 26 Jun 2019

Akaun IG Johan As’ari ‘Hilang’

Siapa punya kerja lah godam akaun IG Johan ni?

Hiburan Sun, 27 Oct 2019
Hiburan Thu, 26 Dec 2019

Pujuk Isteri, Ada Apa Dengan Tajul?

Terus-terang, saya mohon maaf kepada isteri…

Hiburan Wed, 2 May 2018

Fikir Sebelum Cakap – Nita Hamzah

Kecaman mula timbul apabila netizen menganggap gaun pengantin Nita dilihat terlalu seksi dan jarang terutama pada bahagian bahu hingga dadanya.

Events Fri, 17 Jan 2020

《彼岸之嫁》123上架!黄姵嘉爆田世广「肢障」 

Netflix华语自制原创影集《彼岸之嫁》1月23日上架;女主角黄姵嘉大爆料,指田世广「肢障」! 

Hiburan Wed, 5 Jun 2019
Hiburan Thu, 1 Feb 2018

NABILA RAZALI KENA TUMBUK?

Nabila sendiri terkejut kerana menerima mesej berbaur ugutan di laman twitter beliau yang mengatakan ada seorang individu yang mahu menumbuk mukanya

Hiburan Fri, 9 Aug 2019

Subhanallah…Alunan Suara Neelofa Mengaji Al-Quran Di Aplikasi Muslim Pro

Alhamdulillah…Makna By Lofa bakal bantu muslim di luar sana untuk memahami maksud bacaan Al-Quran dalam Bahasa Melayu.

Hiburan Wed, 28 Aug 2019

Pilih Gadis Biasa, Begini Rupanya Wajah Calon Menantu Presiden Indonesia

Kaesang juga dilaporkan sudah mengenali rapat keluarga teman wanitanya itu.

Hiburan Mon, 18 Nov 2019

Andi Bernadee,Ismail Izzani Gabung Suara Dalam ‘Hello’

Andi dan Ismail bakal memanaskan lagi industri muzik tempatan dengan kolaborasi yang paling dinantikan tahun ini menerusi lagu duet berjudul “Hello”.

| Live TV