Hiburan By: SGMS Enal October 28, 2018 @ 2:21pm

Netizen Tersenyum Bila Erma Fatima Bawa Ibunya Beli Telefon

Sekarang zaman sosial media, masing -masing suka berkongsi aktiviti yang dilakukan melalui platform ini. Tidak terkecuali dengan Erma Fatima. Antara selebriti yang sering berkongsi melalui Instagram.

Baru-baru ini, Erma Fatima telah memuat naik satu video yang telah mencuit hati netizen. Video yang dikongsikan oleh Erma dimana beliau membawa ibunya ke kedai telefon. Kapsyen yang ditulisnya mengenai video tersebut;

Cik semah nk beli handphone…tengok phone yg dia pilih ??? Tomei lh mak aku sorang ni.#payahnk digital kn mak aku ni.

Antara komen dari netizen yang mencuit hati termasuk hati admin 

Kan..Same la..Mak kite pn cm ni gak..fon mahal2 canggih2 xnak nye…

Hahahah comel sama mcm mak sy nk fon ada botton boleh tekan2

Jgn cik semah pg swipe screen tu sudah la..??

Suka tengok hubungan ibu dan anak ini. Moga berkekalan hingga hujung nyawa. 

Sumber : IG @ermafatima

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 7 Dec 2018
Hiburan Mon, 8 Jan 2018

DON’T CRY LADIES BUT OUR OPPA LEE HYUN WOO WILL BE MIA FOR 2 YEARS

Lee Hyun Woo has confirmed that he will be enlisting into the army soon 🙁

Hiburan Sat, 14 Dec 2019

Hebat! Dato Vida Latih Anak Usia 14 Tahun Jadi CEO

Terbaiklah Cik B, semoga terus sukses!

Hiburan Mon, 24 Dec 2018

‘Dangdut Bukan ‘Makanan’ Saya Tapi…’ – Wani Kayrie

Penyanyi muda ini bercadang nak hasilkan lagu dangdut tahun depan. Tapi tak nak lagu dangdut rentak sedih katanya…

Hiburan Thu, 2 Jan 2020
Hiburan Tue, 2 Oct 2018

Henti Promosi Produk Kesihatan, Fattah Tak Mahu Lagi Tipu Peminat

Universal Music, bersama pihak peguam akan terus memantau dan berusaha menyelesaikan isu yang dibangkitkan terhadap MRP International dan beberapa klien lain yang telah menandatangi kontrak dengan bekas pihak pengurusan Fattah Amin sebelum ini.

Hiburan Tue, 9 Jul 2019
Hiburan Mon, 25 Feb 2019

Sherry Al Hadad Kunjungi Kediaman Bekas Wartawan 999

Semoga Allah SWT kurniakan kesihatan yang baik buat Abang Mazidul. Insya Allah…

Hiburan Wed, 21 Feb 2018

AMENG SPRING BAGI HADIAH SELEPAS 15 TAHUN

Ramai peminat yang bertanya adakah Spring masih aktif dalam industri. Ya, kami masih ada dan bakal menemui anda semula!

FESYEN Thu, 10 Oct 2019

This is How Neelofa Single-Handedly Uplifts Modest Fashion to Greater Heights

She is literally a fashion icon whom millennials should look up to!

| Live TV