Hiburan By: Ad Ops April 9, 2018 @ 9:19am

Nora Danish Dilabel Tak Pandai Jaga Anak?

Mommy hot Nora Danish, kelihatannya makin berseri-seri selepas melahirkan bayi lelakinya yang diberi gelaran baby Ney Ney. Nora yang juga ibu kepada tiga anak kelihatan semakin ramping dan gorgeous.  Betul tak?

Selepas selesai sahaja berpantang selama 44 hari, Nora Danish kini sedang bercuti di sebuah pusat peranginan terkenal di Bali bersama keluarga dan sahabat rapat beliau. Percutian kali ini sungguh bermakna kerana ianya merupakan percutian pertama si kecil Ney Ney!

Namun, kecoh di laman Instgram Nora, apabila beliau memuat naik gambar beliau bersama bayinya yang baru sahaja berusia dua bulan itu tanpa memakai baju. 

Gambar-gambar tersebut menjadi perbualan hangat netizen. Namun, Nora tidak pula memadam posting berkenaan. Adakah mungkin beliau mempunyai sebab tersendiri? Bukan itu sahaja,  follower Nora juga ada yang mengkritik dan ada juga yang menyangkal kritikan tersebut. 

 

Bagi mereka, Nora tidak seharusnya membiarkan bayinya itu tanpa memakai baju kerana kulit bayi adalah sensitif dan agak nipis. Selain itu, pengikut Nora di Instagram berpendapat, adalah tidak sesuai bayi seawal usia 2 bulan berada di tempat peranginan seperti itu, kerana dikhuatiri akan mendapat penyakit berjangkit seperti influenza, batuk dan lain-lain.

Hal ini kerana, sistem imuniti bayi adalah agak lemah jika dibandingkan dengan orang dewasa. Namun, ada juga followers Nora yang turut back up artis kesayangan mereka ni kerana merasakan haters yang mengecam tindakan Nora ini disifatkan terlalu busy body.

 

Hal ini kerana, sistem imuniti bayi adalah agak lemah jika dibandingkan dengan orang dewasa. Namun, ada juga followers Nora yang turut back up artis kesayangan mereka ni kerana merasakan haters yang mengecam tindakan Nora ini disifatkan terlalu busy body.

Apapun, kami berharap Nora sentiasa tabah berdepan dengan peminat-peminatnya yang terlalu mengambil berat terhadap Ney Ney dan dirinya. Mungkin mereka memberi komen sebegitu kerana mereka sayangkan Nora dan Ney Ney?

 

Ditulis oleh: Nur Nasuha

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 18 Feb 2020

Selepas Empat Dekad, LEFTHANDED Dan Datuk Ramli Sarip Gegar Singapura Mac Ini!

Walaupun dah nak masuk 40 tahun dah penubuhannya, padu betul suara Dato’ Nash!

Hiburan Wed, 3 Jul 2019

Ganti Berlian Harga RM80,000, Dato Vida Diarah Minta Maaf

Usahawan kosmetik itu juga perlu membuat permohonan maaf secara terbuka kepada media dalam sebuah sidang media khas sebelum 17 Julai 2019 dengan permohonan maaf spesifik dalam sidang media tersebut.

Featured Thu, 1 Sep 2022

[VIDEO] “Hang In There!” – Muat Naik Video ‘Self-Healing’, Peminat Mohon Aedy Ashraf Kekal Tabah

Sayuu pula min tengok Aedy ni. Tapi, best kan layan perasaan sorang sorang, tambah lagi ada view cantik ☺️☺️ Tenangg je!

Hiburan Fri, 26 Oct 2018

‘ Saya Bangga Jadi Muslim’, Sinead O’Conner Umum Peluk Islam

Kawan rapat, Elaine memberikannya hijab pertama dan beliau seram sejuk seluruh badan sewaktu melihat Shuhada menyarungkannya.

Hiburan Mon, 14 Oct 2019
Hiburan Sat, 15 Jun 2019

Tak Kisah Pulangan, Awi Rafael Beramal Seikhlas Hati

Banyak program menarik disediakan di Great Amal Fest 2019 yang bakal berlangsung pada 23 Jun ini bermula jam 12 tengahari hingga 10 malam.

Hiburan Tue, 10 Jul 2018

Tahniah! Tauke Bakal Terima ‘Orang Baru’

Tauke memaklumkan isterinya kini hamil empat bulan dan meminta agar peminat di luar sana mendoakan agar proses kehamilan isterinya berjalan lancar. Semoga semuanya lancar ya… Amin!

Hiburan Fri, 2 Mar 2018

Program Hip Terbaik Bakal Temui Penonton Pada 5 Mac Ini!

Kepada penonton yang terlepas mengikuti rancangan-rancangan menarik di ntv7, anda boleh menyaksikan program hebat ini menerusi portal video rasmi kami hanya tonton.com.my 

Featured Thu, 21 Jul 2022

Hati Ellie Suriaty Terpaut, Ini Sebab Kaka Azraff Dipilih Bawa Watak Isteri Setia Berbasikal Ke IPD Gerik

Wahhh, tak sabarnya min nak tunggu filem ni. Tengok iklan pun dah mengalirkan air mata… mesti hebat lakonan Kaka jadi Saadiah!

| Live TV