Hiburan By: Salma Syahbuddin February 21, 2018 @ 11:27am

PANAS! FARID KAMIL BAKAL KENA SAMAN

Selepas keluar masuk Mahkamah berhubung isu dadah, Datuk Farid Kamil kini bakal berhadapan dengan kes saman!

Terbaru, kedua-dua selebriti yang dikatakan menjadi punca Farid Kamil terlibat dalam isu dadah kini, ingin mengambil tindakan undang-undang bagi membersihkan nama mereka. Hal tersebut turut diakui sendiri oleh peguam Taj, Muhamad Akmal Arif Shamsul Kahar.

Taj bersama peguamnya, Muhamad Akmal Arif

Muhamad Akmal berkata, anak guamnya yang juga merupakan bekas anggota Kumpulan Innuendo, Taj dan Osh, bekas anggota kumpulan Firdaus berasa bahawa diri mereka telah dianiaya oleh Farid Kamil diatas tuduhan yang dilemparkan kepada kedua-dua mereka.

“Pihak Taj sedia memberikan kerjasama untuk membantu siasatan. Apa yang didakwa oleh pihak Farid tidak menjejaskan reputasi Taj, namun dia pun agak terkejut dan sedih dengan apa yang berlaku. Kami amat menghormati lunas undang-undang dan apa sahaja informasi yang pihak polis perlukan untuk menyelesaikan siasatan ini. kami akan berikan.”

Tambahnya lagi, Taj dan Osh akan mengadakan sidang media dalam masa yang terdekat untuk menjelaskan segala tuduhan yang dilemparkan kepada mereka berhubung kes Datuk Farid Kamil.

” Kami akan beri kerjasama sepenuhnya dengan pihak polis untuk menjalankan siasatan berhubung kes ini. Soal mengambil tindakan undang-undang ke atas dakwaan Farid akan dibuat selepas ini berdasarkan keputusan siasatan polis. Perkara ini dilakukan untuk membersihkan semula nama kedua-dua anak guam saya ini.”

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 21 Aug 2019

MYTEEN Announces Sudden Disbandment

Shocking! Wig! Disintegrated! What?!

Hiburan Mon, 22 Jan 2018

KANG GARY REVEALS THE TRUTH ABOUT HIS FAMILY AND DISAPPEARANCE

When Kang Gary decided to leave Running Man, many people have been truly heartbroken. However, after that, he continued to give surprises as he suddenly got married and subsequently went missing from the public’s view.

Hiburan Tue, 15 Jan 2019

抢不到「大吉」玩偶和周边商品?担心什么~用这方法就好啦!

抢不到「大吉」玩偶和精美的周边商品?担心什么~用着方法就好啦!

Hiburan Fri, 17 May 2019

#setulusikhlas: Makcik Cleaner Buat Hari Fikry Ibrahim Lebih Semangat?

Senyum kan percuma…korang dah senyum ke harini?

Hiburan Fri, 14 Sep 2018

Tiada Lagi Accapan…

Accapan meninggalkan seorang isteri iaitu Yogeswari Subramaniam 53, dan 3 orang anak iatu Vikneshwaran Samynathan, 31, Dhineshwaran Samynathan, 28, dan Yhuveneshwary Samynathan, 24.

Hiburan Sun, 13 Oct 2019
Hiburan Fri, 26 Jan 2018

首要媒体旗下电视频道稳坐收视宝座 2018再推多元创新内容

2018年首要媒体集团继续绽放光彩!以“Create and Dominate”为主题,首要媒体集团日前于吉隆坡大华酒店举办节目巡礼,为旗下4家高收视率电视台TV3、ntv7、八度空间(8TV、TV9,以及家庭购物网络 CJ WOW SHOP 和网络电视 tonton推介各频道节目阵容,带来一系列惊喜!

Hiburan Wed, 27 Feb 2019

Telefilem best di TV3 yang korang wajib tonton!

Untuk korang yang tak tahu, telefilem yang dipaparkan di TV3 sememangnya mencuit hati tetapi penuh dengan mesej positif. Kalau korang tak percaya, korang boleh nilai dan tonton sendiri.

Hiburan Mon, 6 Jan 2020
Hiburan Thu, 14 Jun 2018

Hael Bawa Helena Beraya Di Kampung

Saya bersyukur Helena turut disayangi rakan-rakan dan peminat. Pendek kata, rezeki yang saya peroleh hari ini segalanya menerusi Helena. Saya hanya penjaga kepada rezekinya… Syukur Alhamdulillah.

| Live TV