Hiburan By: Salma Syahbuddin November 23, 2017 @ 5:01am

PANDAI WAK DOYOK PILIH?

Pandai betul Wak Doyok pilih Girlfriend kan?

Ikon fesyen popular tanah air ini telah memuat naik gambar bersama seorang wanita yang seakan-akan berdarah mix ini sekaligus mencetuskan kontroversi dikalangan peminat dan juga followers nya. 

Apa yang lebih mengejutkan, gambar yang telah di upload semasa menyambut birthday party Wak Doyok di Helipad The Roof itu nampak begitu mesra sekali. Yelah, siap cium-cium pipi lagi.. Korang rasa?

Wanita yang dikenali sebagai Malika Askarova itu merupakan seorang model terkenal yang berasal dari Indonesia. 

Apa yang lebih menariknya, Malika juga turut meng upload gambar bersama kekasihnya itu berserta status yang mungkin secara tidak langsung memberi hint tentang relationship beliau bersama Wak.

 

Walaupun ramai yang kecam Wak kerana dikatakan gaya hidupnya semakin liberal. Tetapi, apa yang bisa kita katakan adalah, Wak! cantik girlfriend. Tahniah!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 29 Aug 2018

Wow! Barisan Penyanyi Popular Di Konsert Jelajah DYXY 2018

Bukan hanya pelajar, jenama ini juga membantu suri rumah dan ibu tunggal untuk menjana pendapat mencecah ribuan ringgit setiap bulan. Saya juga tak sabar untuk berjumpa dengan pengunjung serta peminat di konsert itu nanti

Events Mon, 29 Jul 2019

Pertama Kali Turun Jom Heboh, Ini Reaksi Ac Mizal!

Suasana Karnival Jom Heboh malam kelmarin bertambah riuh apabila Datuk AC Mizal membuat persembahan solo dan berduet bersama Masdo dengan lagu ‘Dinda’ di pentas utama karnival itu!

Hiburan Mon, 28 Jan 2019

‘Hello, Boleh Saya Bantu?’ -Zaaim Rindu Kerja Kedai Fast Food

Wah…seronok lah pelanggan bila pesanan diambil daripada sang Juara pula tu!

Hiburan Mon, 29 Oct 2018

Tahniah! Tauke Timang Anak Ketujuh

Comelnya anak Tauke Jambu, macam papa atau mama dia ni? Hehe. Tahniah Tauke & Nadia!

Hiburan Thu, 19 Jul 2018

Julia Farhana Akui Nervous Bersama Erwin Dawson?

Sama seperti kekasihnya, Julia tidak pernah menolak dan sudah bersedia untuk melangkah ke fasa seterusnya

Hiburan Fri, 20 Apr 2018

Luar Biasa! Ini Cara Aizat Penuhi Impian Ayah

Jelas Aizat, kawan baiknya Jassi yang berbangsa India banyak membantu dalam menterjemahkan single ini ke bahasa Hindi.

Hiburan Wed, 11 Dec 2019

Penyanyi Roxette, Marie Fredriksson Meninggal Dunia

Terkenal dengan lagu hitnya, ‘It Must Have Been Love’ akhirnya pergi juga pada usia 61 tahun

Hiburan Thu, 22 Nov 2018
Hiburan Thu, 28 Jun 2018

Hampir Berputus Asa Soal Jodoh, Zulin Aziz Temui Cinta Baharu

Beliau memilih untuk merahsiakan identiti kekasihnya itu kerana kegagalan lalu mengajar beliau untuk jadi lebih matang dalam membuat sebarang keputusan kelak

| Live TV