Hiburan By: Salma Syahbuddin November 23, 2017 @ 5:01am

PANDAI WAK DOYOK PILIH?

Pandai betul Wak Doyok pilih Girlfriend kan?

Ikon fesyen popular tanah air ini telah memuat naik gambar bersama seorang wanita yang seakan-akan berdarah mix ini sekaligus mencetuskan kontroversi dikalangan peminat dan juga followers nya. 

Apa yang lebih mengejutkan, gambar yang telah di upload semasa menyambut birthday party Wak Doyok di Helipad The Roof itu nampak begitu mesra sekali. Yelah, siap cium-cium pipi lagi.. Korang rasa?

Wanita yang dikenali sebagai Malika Askarova itu merupakan seorang model terkenal yang berasal dari Indonesia. 

Apa yang lebih menariknya, Malika juga turut meng upload gambar bersama kekasihnya itu berserta status yang mungkin secara tidak langsung memberi hint tentang relationship beliau bersama Wak.

 

Walaupun ramai yang kecam Wak kerana dikatakan gaya hidupnya semakin liberal. Tetapi, apa yang bisa kita katakan adalah, Wak! cantik girlfriend. Tahniah!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 24 Dec 2019

Siti Nurhaliza Rupanya Mahir Bersilat?

Jaga-jaga jangan tersilap langkah ya?

Hiburan Sun, 10 Jun 2018

Hanya Tukar Nama Bukan Matlamat – Dj Dave

Saya harap ia tidak dipolitikkan, matlamat yayasan ini masih sama iaitu melakukan kebajikan dan membantu golongan artis tanah air.

Hiburan Thu, 16 Aug 2018

Komen Negatif Netizen Macam Hiburan, Nabila Huda Tak Ambil Hati

Saya pakai scarf sebab malas nak menghias rambut.Saya pun jarang pergi majlis fesyen kecuali atas jemputan rakan rakan. Kalau ikutkan saya lebih suka duduk rumah sahaja.

Events Sun, 31 Mar 2019

World’s First Ant-Man and The Wasp Attraction Debuts in Hong Kong Disneyland

Ant-Man and The Wasp: Nano Battle! further expands Hong Kong Disneyland as Asia’s Marvel Hub.

Hiburan Sat, 9 Feb 2019

Terima 1 Juta Pengikut, Terima Kasih AJL!

Tahniah, semoga kerjaya seni Ean terus gemilang tahun ini. Tak sabar tunggu next single!

Hiburan Sun, 23 Sep 2018

Tulis Kapsyen Sedih Di Instagram, Zara Zya Patah Hati?

Zara enggan mengulas lanjut tentang status hubungan mereka kerana tidak mahu mengeruhkan keadaan. Sabarlah Zara…

Hiburan Tue, 13 Aug 2019
Hiburan Wed, 17 Jan 2018

Ciri-ciri Gadis Idaman Aiman Tino

Mungkinkah anda mempunyai ciri-ciri gadis idaman Aiman Tino

Hiburan Wed, 17 Oct 2018

13 Tahun Menunggu, AKHIRNYA Gol & Gincu Vol 2 Ke Layar Perak!

Masih dengan tema persahabatan dan memperkasakan wanita, Umi memberitahu filem ini merupakan suara muda generasi kini!

| Live TV