Hiburan By: Del14 January 27, 2020 @ 5:00pm

“Pantang Mual Je Mengandung…”- Nad Zainal Nafi Sedang Hamil

Tindakan pelakon Nad Zainal memuat naik video sedang menahan muntah mengundang spekulasi netizen sama ada pelakon  yang popular melalui drama bersiri Bukan Bidadari itu  sedang berbadan dua. 

Namun, ia pantas dinafikan oleh Nad melalui Instagram Storynya. 

“Pantang mual je mengandung ya…penat pun mual, tekanan darah rendah pun mual tau.. Hahaha Terima kasih..tapi saya okay,” tulis Nad. 

Video yang dimuat naik  oleh Nad menerusi satu entri di akaun Instagram miliknya pada Ahad lepas, jelas menunjukkan Nad atau nama penuhnya Farah Nadia binti Zainal Abidin sedang mual dan menahan diri dari muntah. 

“Baru nak acah-acah jadi pengacara program makanan.. Tak tau kenapa badan Nad hari ni tak berapa sedap. Doakan moga sihat-sihat saja.

“InsyaAllah nanti Nad update apa yang patut ya.” tulis Nad sebagai kapsyen.

Memetik laporan BH Online, isteri kepada Muhammad Faliq Amirudin ini menafikan yang dia sedang hamil dan kesihatannya dalam keadaan baik. 

“Saya tak ada masalah kesihatan, mengandung pun tidak.  Ia hanya mual biasa. 

“Apapun, saya menerima doa yang baik-baik. 

“Saya tak pernah merancang, malah menantikan kehadiran cahaya mata kedua,” katanya kepada BH Online.

Menerusi IG Story Nad, nampaknya suami Nad juga bersetuju jika mereka diberikan rezeki untuk menimang cahaya mata kedua.

Pasangan yang bernikah pada 18 Disember 2015 ini mempunyai seorang cahaya mata lelaki bernama Fahad Ibrahim yang kini berusia empat tahun. 

Kredit Foto: Instagram @nad.zainal

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Tue, 24 Sep 2019

Azlan The Typewriter, BoboiBoy and Many Others ‘Lights Up!’ Cyberjaya Multimedia Fest 2019

CMF 2019 celebrates the best of local creative industries under one roof!

Hiburan Fri, 17 Jan 2020

Noor Nabila Akan Besarkan Jebat Jayden Dengan Sharnaaz Walaupun…

Noor Nabila menafikan dakwaan sesetengah pihak yang dia menghalang suaminya, pelakon Sharnaaz Ahmad daripada bertemu anak mereka, Jebat Jayden, yang menyambut harijadinya yang pertama pada 30 Ogos lalu.  Kakak kepada pelakon dan pengacara popular Neelofa […]

Events Fri, 15 Mar 2019

IKEA Batu Kawan Saw More Than 20,000 Customers on the Grand Opening Day Alone!

The store is ready to serve 6.6 million customers!

Hiburan Tue, 12 Jun 2018

Sufian Suhaimi Mengimbau Memori Manis

Tahun ini, saya tak lupa menyediakan persalinan untuk keluarga namun persiapan semuanya serba sederhana.

Hiburan Wed, 6 Mar 2019

Hyolyn is Coming to Kuala Lumpur for a Meet & Greet Session in April

Best part is, you could even win a trip to California or a chance to party with Hyolyn!

Hiburan Thu, 28 Dec 2017

“CALLING ME A BITCH?” DIANA DANIELLE GADUH

Entri itu seterusnya mengundang ‘perang’ komen antara peminat dan juga followers nya yang lain

Events Thu, 18 Jan 2018

SUPER SHOW 7 IS COMING TO MALAYSIA, BUT WHEN?!

Super Junior promised Malaysian fans that they will come back here for their major concert, Super Show 7. There are already rumours running around about the concert!

Hiburan Sat, 1 Jun 2019

2019年ntv7及八度空间《校园主播培训营》正式开放网上报名!

2019年ntv7及八度空间《校园主播培训营》正式开放网上招募!

Hiburan Mon, 9 Apr 2018

“Aku Kacau T***r Kau Ke? Fara Mendoza Bengang Ditegur Berbikini

Walaupun Fara Mendoza tidak lah se-popular Fazura atau Neelofa, namun beliau berjaya menarik perhatian followers beliau dan juga mengundang kecaman netizen apabila baru-baru ini beliau dilihat memuat naik gambar percutiannya di Pulau Redang

| Live TV