Hiburan By: SGMS Faida October 26, 2018 @ 11:48am

PAW Patrol Live Di Istana Budaya 29 November- 2 Disember 2018

Wohoo! Pementasan” Nickelodeon’s PAW Patrol Live! “The Great Pirate Adventure” akan bermula 29 November hingga 2 Disember ini.

Bertempat di Istana Budaya, Kuala Lumpur, Nickelodeon Asia bersama Shiraz Projects Sdn Bhd, TEG Life Like Touring dan VStar Entertainment membawakan pementasan penuh aksi dan muzikal dengan menampilkan watak-watak dari siri animasi popular Nickelodeon yang diterbitkan oleh Spin Master Entertainment. 

Pementasan ini akan berlangsung selama 1 jam 30 minit termasuk dua ‘acts’ dan ‘intermission’, dengan menggabungkan pendekatan kostum yang inovatif untuk membantu membawa watak-watak PAW Patrol ke panggung, berserta kenderaan dan pengembaraan hebat mereka.

Dalam Patrol PAW Live! “The Great Pirate Adventure”, Datuk Bandar Goodway mendapatkan segala bentuk kapal untuk menyambut perayaan besar Pirate Day di Adventure Bay. Apabila Cap’n Turbot jatuh ke dalam gua yang gelap dan misterius, PAW Patrol datang untuk menyelamatkan! Chase, Marshall, Rubble, Skye, Rocky dan Zuma menyelamatkan Cap’n Turbot dan menemui peta harta karun lanun rahsia yang membawa mereka ke pengembaraan epik. 

Di daratan  dan di lautan, PAW Patrol mencari harta karun untuk Datuk Bandar Goodway supaya sambutan dapat diteruskan. Perkara menjadi rumit apabila Datuk Bandar Humdinger pula mahu mencari harta karun untuk Foggy Bottom.

Saksikan bagaimana pelayaran PAW Patrol untuk misi kali ini. Tiada yang terlalu sukar untuk lanun kecil ini selesaikan.

Tiket untuk melihat karakter-karakter  yang memulakan pelayaran bertema bajak laut ini telah mula dijual pada hari Rabu, 10 Oktober 2018 dan boleh didapati di www.myticket.asia

Tarikh            : Khamis 29 November hingga Ahad 2 Disember 2018

Masa              :  11.00 pagi, 3.00 petang, 6.00 petang

Venue             :  Istana Budaya, Kuala Lumpur

Laman web    :  www.pawpatrollive.my

Harga Tiket    :  RM305 (Diamond), RM245 (Platinum), RM195 (Gold), RM155 (Silver), RM95 (Bronze) Restricted view

Tiket                :  www.myticket.asia

Talian Tiket     :  03 8605 0195

Talian Info       :  012 256 0082

Facebook         :  @PAWPatrolLive

Para peminat boleh melayari www.pawpatrollive.my untuk jadual pementasan dan jualan tiket.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 28 Feb 2024
Hiburan Wed, 26 Jun 2024
Hiburan Fri, 6 Jul 2018

Lagu “Police Entry” Tuju Untuk Lelaki Penipu?

Penyanyi ini pernah bercinta dengan seorang ahli perniagaan dan hubungan mereka putus di tengah jalan angkara orang ketiga.  

Hiburan Sat, 2 Jun 2018

Muzik Video ‘Lavida Raya’ Dapat Sentuhan Anak

Kos pembikinan muzik video singlenya itu tidak terlalu mahal berbanding I Am Me. Penggambaran dilakukan dia rumah sendiri dan saya menggunakan penari daripada kalangan rakan-rakan sendiri termasuk dua anak saya iaitu Cik B dan Kacak sebagai watak utama. Cayalah!

Featured Tue, 13 Sep 2022

Netizen Tuduh Jual Kuih Keria Rentung, Ini Jawapan Balas Lana Nodin

Rasanya dia tak pernah nampak kuih keria gula melaka kot? 😅

Hiburan Wed, 21 Feb 2018

10 KPOP IDOLS WITH THE HIGHEST INCOME

Many KPOP idols are known to be very rich as many of them earn lots of money from endorsement deals, commercials, dramas and song royalties. And these 10 people are the richest of the rich in the industry.

Hiburan Tue, 5 Mar 2019