Hiburan By: Salma Syahbuddin January 3, 2018 @ 9:03am

PEGANG MIKROFON TERBALIK, PROPA KE KHAI?

Disebabkan terlalu teruja, Khai Bahar sebenarnya telah memegang mikrofon secara terbalik ketika hendak menyanyikan lagu terbaru ciptaannya berjudul Luluh pada satu program bual bicara. 

Khai menjelaskan bahawa, kejadian tersebut disebabkan beliau terlampau excited terhadap penyokong-penyokong nya yang hadir pada malam tersebut terutamanya, penonton di bahagian hadapan pentas. Kejadian itu menyebabkan dia sendiri tidak sedar bahawa tindakannya itu mengundang malu lebih-lebih lagi program tersebut bersiaran secara langsung dan semestinya ditonton oleh ribuan rakyat Malaysia.

“Assalamualaikum semua. Alhamdulillah dah selesai MeleTOP, Khai nak minta maaf sebab tadi mic terbalik. Minta maaf sangat-sangat sebab terlalu ‘excited’ dengan penyokong yang berada di bahagian hadapan.”
 
“Jadi bila dok melambai-lambai tiba-tiba tangan terpegang mickrofon belah lain. ‘Sorry’,” katanya.

Dalam insta story beliau juga, Khai turut mengucapkan terima kasih kepada pengacara Nabil Ahmad kerana menyelamatkan keadaannya pada ketika itu. 

Khai yang menyampaikan lagu baru ciptaannya itu merupakan salah satu artis jemputan bagi program tersebut di samping penyanyi Haqiem Rusli dan Wany Hasrita.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 15 Dec 2017

李治廷晒健身减肥前后对比照

李治廷近日晒出一张瘦身前和瘦身后的对比图,还自我调侃道:有時候我在想,做一个小胖子是不是比较轻松?

Hiburan Fri, 13 Sep 2019

‘Maafkan Saya’- Mamat Exists

Insya-Allah, saya akan mendapatkan rawatan sebaik sahaja konsert kami selesai nanti

Hiburan Sun, 28 Oct 2018

71岁汪明荃唱跳两小时!罗家英欲来马买房子

「阿姐」汪明荃《辉煌50 汪明荃2018 云顶演唱会》圆满举行!8月刚过71岁生日的阿姐,入行超过50年,在演唱会上劲歌热舞唱足2小时,把几十年的经典再次演绎一满歌迷的瘾。

Hiburan Tue, 21 Jan 2020

Naim Daniel Nafi #SembahNaim Pesongkan Akidah

Netizen pun…jangan lah cepat nak hukum orang.

Fab Foodies! Wed, 29 May 2019

13,000 Kotak Licin Dijual, Penangan Absolut Chocolat Bukan ‘Beshe-Beshe’

Wow, power betul penangan Kek Absolut Chocolat ni. Korang dah try ke belum?

Hiburan Mon, 8 Jul 2019

Are LOOΠΔ and TXT Possibly Connected?

The new discovery leaves Orbits and Young Ones dazed and confused.

Hiburan Fri, 4 Jan 2019

Hati Rita Rudaini Robek Lagi?

Semoga Pekan segera ditemui, sabar ya…

Hiburan Mon, 5 Nov 2018

Terbaiklah! Joe Flizzow Diiktiraf Artis Terbaik Asia Tenggara

Hebat… selepas Nabil Ahmad, giliran Joe Flizzow pula mengharumkan nama negara. Tahniah Joe Flizzow!

Hiburan Sun, 23 Jun 2019
Hiburan Thu, 21 Dec 2017

FATHIA LATIFF KINI FREEHAIR?

Apakah tindakan Fathia ini sedikit sebanyak dipengaruhi oleh rakan baiknya, Uqasha Senrose?

| Live TV