Featured By: Fatin Nurain September 6, 2022 @ 5:31pm

Peminat Puji Semangat Elisya Sandha ‘Workout’ Lepas Bersalin

Selepas dua bulan melahirkan anak perempuan Bunga El Haq, kegigihan pelakon Elisya Sandha kembali ‘workout’ dikagumi warga maya.

Menerusi perkongsian di TikTok, Elisya telah memuat naik videonya yang sedang berjogging sambil menyorong anaknya yang sedang nyenyak tidur di kawasan perumahan mereka..

“Me and my Bunga,” tulisnya.

@elisyasandhaaa Me and my Bunga ❤️ #fyp #bungaelhaq ♬ Tiba-Tiba Speed Up – liriklaguツ

Menerusi tinjauan di ruangan komen, kebanyakan pengikutnya memuji kesungguhannya dalam mengekalkan kesihatan tubuh badannya selepas bersalin.

Namun, ada juga beberapa pihak yang kurang senang dan tidak menyarankan pelakon itu membuat sebarang aktiviti bersenam kerana dikhuatiri mendapat kesan sampingan selepas bersalin.

“Bukan lepas 6 bulan baru mmy2 boleh jogging and angkat berat ke.. sorry kalau salah.

“saya pernah lepas pantang anak dah 3bulan.. p joging panaskn badan, balik terus bentan

“Czer kan ? better setahun laa baru jogging mcm ni sbb doktor ckp boleh effect belah dalam jogging boleh tapi jalan jee saya pun jogging jalan jer,” komen pengikutnya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 28 May 2018

Armin Dilarang Dekati Ziana Zain Dan Anak-Anak

Armin yang diwakili peguam Mohd Rizal Bahari mengemukakan permohonan itu secara lisan dengan menyatakan hasrat mahu menemui anaknya tetapi dilarang

Hiburan Fri, 17 Jan 2020
Trending Tue, 28 Aug 2018

Family Accidentally Leaves Sleeping Toddler Behind, Comes Back Hours Later

They didn’t even realise that their child was missing for HOURS!

Featured Fri, 10 May 2019

Halima Aden cipta sejarah sebagai model Muslim pertama yang memakai burkini untuk majalah Sports Illustrated

Sebelum ini, isu ‘Swimsuit” majalah ini hanya menampilkan wanita dalam baju renang yang seksi!

Featured Fri, 3 Sep 2021

KKM Bincang KPM Wajibkan Guru Ambil Vaksin

Susulan terdapat isu sesetengah guru yang menolak vaksin, Kementerian Kesihatan dijangka mengadakan perbincangan dengan Kementerian Pendidikan berhubung dasar mewajibkan pengambilan vaksin dalam kalangan guru di sektor pendidikan. Menteri Kesihatan, Khairy Jamaluddin berkata, ini kerana langkah

Trending Sat, 12 Jan 2019

Tengku Abdullah Sultan Pahang Keenam 15 Januari 2019

Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah dimasyhurkan sebagai Sultan Pahang

Featured Wed, 18 Mar 2020

Perintah Kawalan Pergerakan mungkin dilanjutkan

Kerjasama setiap rakyat dapat kekang penularan COVID-19

Hiburan Fri, 11 Oct 2019
Trending Wed, 30 Sep 2020

| Live TV