Hiburan By: Salma Syahbuddin February 9, 2018 @ 4:31am

PERGI BERAMBUS! – UMIE AIDA

Isu pembantu rumah yang berkelakuan biadap terhadap majikan bukanlah sesuatu yang baru di Malaysia. Malah, mereka boleh hilang pertimbangan termasuklah melakukan perbuatan seperti mencuri, mendera anak majikan, menipu, melarikan duit dan melayan golongan orang tua dengan cara yang tidak sepatutnya.

Terbaru, Datin Umie Aida dilihat begitu berang dalam satu muat naik di laman instastory beliau. Bagi Datin Umie Aida sendiri, beliau hanya mahu berkongsi pengalamannya mempunyai pembantu rumah yang bersikap kurang ajar terhadap keluarganya.

 

Umie meluahkan rasa berangnya itu terhadap pembantu rumah beliau yang nyata begitu biadap terhadap ibunya. Umie juga turut meninggalkan pesanan bahawa, jangan terlalu percaya kepada mana-mana pembantu rumah kerana bimbang golongan ini mudah mengambil kesempatan terhadap kebaikan yang diberi oleh pihak majikan.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 31 Jul 2019

Lufya Siap Sedia Buat ‘Come Back’

Maklum saja sudah dua tahun saya tidak berlakon dalam mana-mana drama kerana banyak memberi fokus kepada keluarga dan membesarkan anak.

Hiburan Mon, 5 Nov 2018

Sarat Mesej Keagamaan, BUNTAT Buah Tangan Terbaru Sabri Yunus

Buntat dibintangi oleh pelakon pembantu lelaki terbaik Anugerah Skrin 2015 Izuan Fitri Zolkapli  Omar Abdullah, Laila Nasir terbitan Two Tones Sdn Bhd. 

Hiburan Tue, 21 Aug 2018

Siti Nurhaliza and Datuk K’s first wedding anniversary with Aafiyah

The gorgeous little family looks amazing together.

Hiburan Fri, 24 May 2019
Hiburan Wed, 1 Aug 2018

Layarlah Kembali Momen Filem Pulang Anda Bersama Dayang Nurfaizah

Bagi sesiapa sahaja yang telah menyaksikan filem Pulang pastinya anda bukan sahaja dapat menghayati setiap pengorbanan dalam cerita ini, malah turut terbuai dengan kelunakan suara Dayang Nurfaizah menerusi lagu Layarlah Kembali bukan?

Hiburan Sun, 10 Mar 2019

‘ Dia Kata Setuju’- JLo Bertunang Kali Keenam

Tarikh perkahwinan Lopez dan Rodriguez masih belum diketahui lagi memandangkan Lopez terikat dengan konsert jelajah seluruh Amerika Syarikat bermula 7 Jun sehingga 26 Julai.

Hiburan Fri, 5 Jan 2018

鹿晗「破格」新造型惊呆网友

出道近6年的前EXO成员鹿晗,造型多以简单、清新为主,总给人书生、暖男形象的他,4日晚间在微博晒出破格新发型,让网友看了惊呼“脏辫”。

Events Sun, 27 Oct 2019

Jangan Lupa Saksikan 10 Protege Mentor Milenia 2019 Berentap Malam Ini!

Jangan ketinggalan UNDI protege kegemaran korang malam ini, 9 Malam guys!

Hiburan Tue, 28 May 2019
Contest Thu, 8 Aug 2019

| Live TV