Hiburan By: Mohd Fuad Mohd Noor April 13, 2018 @ 5:01am

Peristiwa Hitam Masih Menghantui Nina Iskandar

Nina Iskandar, 27 merupakan gadis kelahiran Brunei yang sedang aktif membina nama dalam industri hiburan tanah air. Gadis cantik ini mengakui sedang rapat dengan seorang jejaka namun masih belum merancang untuk mendirikan rumah tangga.

Yusree Abas, merupakan lelaki yang berjaya menawan hati Nina namun mereka masih berada di peringkat mengenali hati budi masing-masing. Menurut Nina, dia memang ada rapat dengan seseorang, namun tidak mahu meletakkan sebarang status terhadap hubungan tersebut. Mungkin peristiwa lepas masih menyebabkan Nina trauma untuk menjalinkan hubungan yang serius.

Jujur, saya masih belum ada perancangan untuk mendirikan rumah tangga. Jadi buat masa sekarang, no comment untuk perkahwinan.

Mungkin beberapa tahun lagi, kita akan ada jawapannya. Saya pasti akan berkongsi“, jelas Nina Iskandar.

Nama Nina Iskandar mula melonjak naik ketika membintangi drama Andainya Takdir digandingkan bersama Shukri Yahya

Nina dilihat sering memuatnaik gambar bersama Yusree, dia berjanji, tidak akan merahsiakan sekiranya ada berita baik daripada mereka.

Tapi, mereka berdua kelihatan sangat sepadan umpama pinang di belah dua kan? Semoga cepat-cepat naik pelamin, kami tak sabar nak makan nasi minyak ni. hehe!

 

Ditulis oleh: Nur Nasuha 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 29 Jan 2018

JUN JI HYUN GIVES BIRTH TO SECOND BABY BOY

Famous Korean actress Jun Ji Hyun gave birth to a beautiful healthy baby

Hiburan Thu, 12 Apr 2018

Nadzmi Adhwa Bawa Diri Sebab Tak Ada Job?

Tanpa menyalahkan mana-mana pihak, dia percaya, keputusan yang dibuat ini adalah yang terbaik untuk dirinya dan kariernya sebagai anak seni.

Hiburan Thu, 19 Sep 2019

Noor Nabila Mohon Hak Penjagaan Sementara Jebat Jayden

Harap-harap Bella mahupun Sharnaaz boleh berbincang secara baik demi kepentingan Jebat Jayden.

Hiburan Sun, 9 Sep 2018

Selami Kehidupan Asnaf Dalam Akil Dan Juan

Shukri Yahaya turut mengundang rakan-rakan pelakon Zarina Zainuddin dan Syazwan Zulkifli untuk sama-sama meringankan beban golongan asnaf. Jangan lupa terus tonton di TV3 pada 15 September ini ok!

Hiburan Wed, 25 Jul 2018

Selepas Al Mawlid, Lah Ahmad Sertai Raihan?

Tulisnya, “Mungkin berkat recording mereka jugak lah yang melenturkan hati kami yg lain untuk berubah. Apapun memang @raihan evergreen till jannah,”

TECH Sat, 15 Dec 2018

4 Aplikasi Ini Untuk Bantu Anda Terjemahkan Idea Ubah Suai Rumah Anda

Berikut kami kongsikan 4 aplikasi ubah suai dan reka bentuk rumah yang mampu menterjemahkan idea-idea menarik anda ke dalam bentuk visual.

Hiburan Wed, 16 May 2018

Tahniah! Adira Hamil Anak Kedua

Kira tahun ini saya dapat dua cahaya mata daripada isteri pertama dan kedua. Cayalah, tahniah Datuk Red!

Hiburan Mon, 21 May 2018

Kren Tumbang Di Masjidil Haram

Pada tahun 2015, dunia dikejutkan dengan tragedi kren tumbang di Masjidil Haram yang mengorbankan seramai 111 nyawa manakala 394 lagi cedera.

Events Tue, 16 Jul 2019

Netizen Bengang Dengan Song Hye Kyo, Harap Muka Je Cantik!

Mungkin diluar nampak bahagia, tapi dihati siapa yang tahu kan?

Hiburan Sun, 4 Aug 2019

Syahrini Bakal Jadi Ibu?

Kalau betul bagai apa dikata, Alhamdulillah…

| Live TV