Hiburan By: Mohd Fuad Mohd Noor April 13, 2018 @ 5:01am

Peristiwa Hitam Masih Menghantui Nina Iskandar

Nina Iskandar, 27 merupakan gadis kelahiran Brunei yang sedang aktif membina nama dalam industri hiburan tanah air. Gadis cantik ini mengakui sedang rapat dengan seorang jejaka namun masih belum merancang untuk mendirikan rumah tangga.

Yusree Abas, merupakan lelaki yang berjaya menawan hati Nina namun mereka masih berada di peringkat mengenali hati budi masing-masing. Menurut Nina, dia memang ada rapat dengan seseorang, namun tidak mahu meletakkan sebarang status terhadap hubungan tersebut. Mungkin peristiwa lepas masih menyebabkan Nina trauma untuk menjalinkan hubungan yang serius.

Jujur, saya masih belum ada perancangan untuk mendirikan rumah tangga. Jadi buat masa sekarang, no comment untuk perkahwinan.

Mungkin beberapa tahun lagi, kita akan ada jawapannya. Saya pasti akan berkongsi“, jelas Nina Iskandar.

Nama Nina Iskandar mula melonjak naik ketika membintangi drama Andainya Takdir digandingkan bersama Shukri Yahya

Nina dilihat sering memuatnaik gambar bersama Yusree, dia berjanji, tidak akan merahsiakan sekiranya ada berita baik daripada mereka.

Tapi, mereka berdua kelihatan sangat sepadan umpama pinang di belah dua kan? Semoga cepat-cepat naik pelamin, kami tak sabar nak makan nasi minyak ni. hehe!

 

Ditulis oleh: Nur Nasuha 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 5 Sep 2019
Hiburan Sat, 24 Aug 2019

陈昇 《华人公寓30周年巡回演唱会》改时间不改期!

陈昇《华人公寓30周年巡回演唱会》大马站将于8月31日正式开唱!由于雪兰莪州政府同日举办Maal Hijrah节日仪式,为示尊重,原订7时30分开场的演唱会,提前至同日中午12点开场。

Hiburan Wed, 17 Apr 2019

‘DETAIL’ Buah Tangan Terbaharu Alif & SonaOne

Anda sudahpun mendengar lagu pertama mereka berjudul “Obvious” dan ini diikuti dengan persembahan sepenuhnya dalam Bahasa Melayu lewat “Pun Boleh” yang penuh bertenaga.

Events Mon, 7 Jan 2019

BLACKPINK Terus Mendominasi Dunia Hiburan

Ddu-Du-Ddu-Du, Oh yeah! oh, yeah! Haaa.. kepada semua peminat BLACKPINK nantikan berita terbaru mengenai mereka hanya di xtra.com.my

Hiburan Tue, 9 Jul 2019

‘Kenapa Malu Dik’- Aishah Dedah Muka Pemfitnah

Cukup ke sekadar minta maaf direct sedangkan you dah jatuhkan maruah?

Events Wed, 30 May 2018

Buka Puasa Gaya xtra! Gabungan Tempatan, Asia & Barat di Sunway Putra Hotel

Mahu kelainan dalam seleksi berbuka? Punya kegemaran eksotik gabungan menu dunia Timur dan Barat? Atau meraikan rakan sepejabat yang berlainan citarasa? Sunway Putra Hotel Kuala Lumpur menawarkan konsep gerai makanan pelbagai sehingga penghujung Ramadan ini! […]

Hiburan Thu, 15 Aug 2019
Hiburan Sat, 24 Feb 2018

KALAU DAH JODOH TAK KE MANA!

Majlis pernikahan akan berlangsung di Sabah pada 18 Mac depan.

Fab Foodies! Mon, 14 Jan 2019

Spend Reunion Dinner with the Finest Dishes in Town at Chynna

Delicious, modern and so easy to feast on for everyone

| Live TV