Featured By: Salma Syahbuddin November 12, 2021 @ 1:41pm

Persis Lee Min Ho! Tampil Bergaya Di Bumi Korea, Hael Husaini Bikin Ramai Peminat Teruja

Penyanyi popular, Hael Husaini berjaya mencuri perhatian peminat-peminatnya di Malaysia apabila tampil penuh bergaya dengan busana serta lokasi gambar-gambarnya yang dibedik di bumi Korea.

Keterujaan itu jelas dilihat apabila followers beliau sering membanjiri ruangan komen di Instagram milik penyanyi berusia 33 tahun ini setiap kali beliau memuat naik hantaran sama ada gambar mahupun video pendek.

Malah, ada segelintir peminat Hael yang beranggapan bahawa penyanyi kesayangan mereka ini kelihatan persis seperti pelakon terkenal Korea yang sering menjadi kegilaan ramai, Lee Min Ho.

Selain itu, kebanyakan gambar Hael yang dibedik juga berlatar-belakang kan lokasi drama-drama popular Korea seperti Vincenzo dan True Beauty.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HH (@haelhusaini)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HH (@haelhusaini)

 

Untuk makluman, Hael Husaini terbang ke Korea Selatan atas urusan kerja sejurus sahaja penerbangan antarabangsa dibuka oleh Kerajaan.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 26 May 2019

Dah Jumpa Calon Isteri, Along Cham Sedia Akhiri Zaman Duda

Semoga semuanya berjalan lancar, tahniah Along!

Hiburan Sat, 25 Jan 2020

“Saya Ambil Masa 10 Tahun Buka Rantai, Jam Emas Rolex” – Caprice Backing MK K-Clique?

Hukum agama memang tak boleh bawak bincang sebenarnya…tapi doakan je lah yang baik-baik.

Hiburan Mon, 8 Jan 2018

“JUST CUCI JE LEPAS TUE” – DAPHNE IKING PEGANG ANJING, PERSOAL ISU AGAMA

Caption yang agak sarkastik telah diberikan kepada peminat-peminat beliau yang besar kemungkinan akan mengecam dan mengkritik tindakan Daphne memegang anjing tersebut

Hiburan Mon, 15 Jan 2024
Cahaya Mata Wed, 7 Jun 2023
Hiburan Thu, 11 Jan 2024
Hiburan Mon, 2 Apr 2018

Hubungan Mawar Rashid dan Elvina Renggang?

Bagi Mawar Rashid kehilangan kedua ibu bapa tersayang secara serentak dan sekali gus menjadi yatim piatu merupakan dugaan paling berat untuk dipikul. Keadaan itu penyeban hubungannya dengan Elvina semakin renggang.

Hiburan Mon, 6 Nov 2023
Featured Wed, 2 Nov 2022

Mona Allen Nak ‘Cop’ Anak Che Ta Jadi Menantu?

Manis Aaisyah ni, ramai peminat! Hihiii 🤩☺️