Hiburan By: SGMS Faida June 27, 2019 @ 3:06pm

‘Raya Ni Asyik Dapat Soalan Pasal Kahwin’- Azira Shafinaz Mula Stress?

Pelakon dan penyanyi terkenal, Azira Shafinaz mengaku menerima banyak soalan ‘Bila Lagi Ni?’ setiap kali menghadiri majlis sepanjang Aidilfitri ini.

Katanya ketika ditemui di majlis pelancaran Tech For Good anjuran Garnier, pelakon drama Pia ini mengaku sedikit tertekan.

“Tipulah kalau saya kata tak stress bila ditanya soalan sama. Bila jumpa sanak saudara dan kawan-kawan, pasti saya dapat soalan sama. ‘Awak bila lagi ni?’.

“Saya pun tak tahu nak jawab macam mana sebab saya serahkan segalanya kepada takdir. Soal kahwin, saya tak nak fikir dulu. Saya tak mahu bebankan kepala dengan hal ini. Kalau jodoh dah sampai, pasti saya akan bergelar isteri juga,” katanya yang masih belum terfikir menamatkan zaman bujang dalam masa terdekat.

Azira membuat keputusan untuk kembali ke pangkuan kekasih, Yasser Khan selepas enam bulan memutuskan hubungan.

Katanya, sepanjang setengah tahun memilih haluan sendiri, mereka saling bermuhasabah hingga sepakat menyambung semula perhubungan.

Dalam perkembangan lain, Azira juga bakal muncul dalam sebuah drama mini bersiri Tv3 bertajuk Serikan Hatimu bersama dengan pelakon Syafiq Kyle dan Amyra Rosli. Drama ini ditayangkan sempena dengan kempen Serikan Diri Di Aidilfitri oleh Garnier. Jom tonton di Youtube TV3!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 24 May 2018

Syed Saddiq Harap Anggota Kerajaan PH Isytihar Harta

Sebelum ini pengisytiharan aset hanya terhad kepada Perdana Menteri tetapi terdapat pertindihan kepentingan

Hiburan Sun, 17 Jun 2018

BLACKPINK’s Members Start Their Own Instagram Accounts!

Here’s 4 new accounts you have to follow.

Hiburan Mon, 19 Aug 2019
Hiburan Mon, 7 Oct 2019

Han Byul; Who Is He and Why He’s Potentially the Next Big Thing?

Charisma, check! Talent, check! Visual, check!

Hiburan Thu, 25 Jan 2018

孙燕姿真的怀孕了!微博报喜「我已胖若两人」

过去几个月,孙燕姿时常穿着宽松衣着让网友起疑已怀老二,唯她没有正面回应。而她今日一早,在微博上发帖“是的,我已胖若两人”并晒出一张小腹微隆的大肚照,首度公开承认怀二胎喜讯。

Hiburan Wed, 7 Nov 2018

Hafreez Adam Dah Bersedia Jadi Suami

Semoga urusan Hafreez dan Zara Zya dipermudahkan. Insya Allah…

Hiburan Tue, 22 May 2018

Victor李俊颉「重新出发」和爸爸拍摄封面直呼尴尬

Victor李俊颉卸下青涩形象,睽违六年再推新作《记得我爱你》,转当韩国暖男OPPA,唱歌给全天下的爸爸听!

Hiburan Fri, 15 Jun 2018

Peminat Menanti Fazura Berhijab

Ramai peminat mahukan Fazura terus berhijab dan menutup aurat nampak lebih anggun dan cantik semestinya

Events Thu, 20 Jun 2019

| Live TV