Hiburan By: Asrul Haliff October 15, 2019 @ 2:06pm

Resorts World Genting Returns With Especial Attractions; The VOID, Big Top and IMAGINATRIX

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 30 Jan 2018

Majlis Aqiqah Anak Kedua Fouziah Gous

Dekorasi pelamin majlis aqiqah juga meriah dengan tempat beradu bayi yang dibuat dengan bentuk kapal layar selain tambahan hiasan lautan denga koral serta ikan nemo

Hiburan Mon, 20 Nov 2017

KENAPA FAZURA MENANGIS?

Dia tidak kisah dengan segala kritikan lantas, memperbaiki diri dengan menghadiri kelas vokal dan sentiasa bekerja keras untuk peminat-peminatnya.

Events Thu, 30 May 2019

Nak OOTD Dan Selfie Yang Super Cool Raya Ni? Ini 7 Teknologi Hacks Pengguna Huawei P30 Sahaja Boleh Try!

Ketahui beberapa hacks menarik dan Bergaya bersama HUAWEI P30 Pro pada Raya Aidilfitri ini!

Hiburan Wed, 10 Oct 2018

Artis Sendu? Giliran Diana Danielle ‘Sekolahkan’ Vida

Yang sebenarnya sendu adalah anda yang kalau tak pakai baju ropol keliling dunia, muah sana muah sini dengan kontroversi ntah apa-apa!

Hiburan Sun, 10 Feb 2019
Hiburan Wed, 10 Jan 2018

LAWAK DOUBLE MEANING, DEPENDS! – SHUK

Bagi Shuk, apa yang cuba diketengahkan untuk persembahannya pada kali ini ialah lawak yang straight forward. Dan, beliau akan lebih sensitif terhadap isu lawak double meaning yang dianggap sebagai trademarknya itu.

LIFESTYLE Thu, 5 Sep 2019

前任还会主动和我联系吗?

分手后,有时被提分手的一方,总是苦苦守着手机,希望接到前任的联系……

Hiburan Thu, 5 Jul 2018
Events Tue, 17 Sep 2019

新旧粉丝重聚!李幸倪格外珍惜

Gin李幸倪回马为相隔10年的全新华语专辑《浮世绘》进行宣传,在其一场签唱会上狂飙专辑内难度最高歌曲,让歌迷大喊 “听不够” !

Hiburan Fri, 19 Apr 2019

Ain Edruce Kini Tunangan Hafiz

Selamat bertunang Ain & Hafiz, comel je tengok gelagat dorang ni tau!

| Live TV