Hiburan By: Del14 September 3, 2019 @ 4:31pm

Rita Rudaini Stress Dan Bengang Dengan Siapa tu??

Ibu tunggal kepada dua orang anak ini telah meluahkan perasaan di laman instagramnya @ritrud727 baru-baru ini kerana alat-alat tulis anaknya asyik dipinjam dan dikebas orang. Rita meluahkan rasa tidak puas hatinya kerana menurut beliau walaupun dia sibuk ‘shooting’ dari pagi ke pagi tetapi dia masih mengambil inisiatif untuk memeriksa bag sekolah dan kotak pensel anaknya saban hari. 

 

“pelik gak sisturr jenis tak check pencil box anak..tapi kalau kat IG or FB sempat je tayang itu ini, konon PERFECT lah hidup nyee.. dia sorang je lah SEMPURNA n BAHAGIA, KAYAAA…pahamm mak-mak sekarang obses IG/FB tapi hidup alam nyata pon kena la ambik tau jugak jangan asyik di awang awangan alam fantasi…tapi pencil box anak..alahaiiii kesiannya” tulis Rita.

 

“bukan nak berkira, ok je sedekah amal jariah tapi kalau apa semua kita beli untuk anak kita pon asyik jadi harta anak orang, tokey lombong emaihh pon kamboih lombong” katanya lagi.

 

Luahan hati Rita di laman instagramnya

 

Haiii…nama pun budak-budak Rita. Kadang-kadang pinjam tapi lupa nak pulang balik. Husnuzon je lah atau mungkin boleh bercakap terus dengan mak budak tu. Mungkin dia pun tak sangka anak dia asyik pinjam pensel, pemadam kawan lepas tu buat harta. Sabar yeeee? 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 5 Oct 2018
Hiburan Tue, 3 Dec 2019
Hiburan Sat, 13 Apr 2019

萧敬腾大马站门票1小时售出6 成!3票价已售罄

「金曲歌王」萧敬腾汹汹来袭!大马站演唱会门票昨日(12日)上午11 时通过网路与热线全面公开发售,首一小时就售出六成门票。

Hiburan Sat, 4 May 2019

Buang Imej Gedik, Aliff Syukri Mengaku Sudah Penat…

Saya ada lebih 100 produk untuk diketengahkan, mustahil saya boleh lakukan seorang diri.

Hiburan Wed, 29 May 2019

Skuad Seratus Ikhlas Undur Diri

Skuad Seratus Ikhlas telah melabuhkan tirainya di majlis berbuka puasa yang berlangsung di tapak TV3 Grand Bazar Ramadan Raya semalam.

Events Wed, 4 Sep 2019

Lima Hari Tayangan Sahaja, SANGKAR Raih Kutipan RM4.8 Juta!

Masih sempat lagi nak tengok SANGKAR di pawagam berhampiran korang. Cepattt!

Hiburan Tue, 23 Jan 2018

Selamat Datang Buat Yuna !

Selamat Datang ke keluarga kami kata Ashraff Sinclair pada Yuna

Hiburan Mon, 26 Mar 2018

“Love Yourself” – Sherry Al Hadad Kongsi Pengalaman Bentuk Badannya

Justeru itu, Sherry mengambil keputusan untuk berkongsi pengalamannya itu kepada wanita yang mempunyai tubuh besar sepertinya agar tidak  hilang keyakinan diri

Featured Fri, 25 Jun 2021

Senarai Bantuan PKP 3.0 Yang Disediakan Dan Masih Boleh Dimohon

Penganalisis Ekonomi dari Universiti Asia e, Profesor Datuk Dr Shazali Abu Mansor berkata, pemberian moratorium bersasar dilihat dapat membantu individu dan peniaga untuk menghadapi PKP 3.0 berikutan pengurangan jumlah simpanan yang telah digunakan semasa PKP […]

Hiburan Mon, 20 Nov 2017

AIMAN TINO SAKIT TEKAK?

Aiman kelihatan sedikit terganggu dengan vokalnya ketika menyanyikan lagu tersebut.

| Live TV