Hiburan By: Del14 September 3, 2019 @ 4:31pm

Rita Rudaini Stress Dan Bengang Dengan Siapa tu??

Ibu tunggal kepada dua orang anak ini telah meluahkan perasaan di laman instagramnya @ritrud727 baru-baru ini kerana alat-alat tulis anaknya asyik dipinjam dan dikebas orang. Rita meluahkan rasa tidak puas hatinya kerana menurut beliau walaupun dia sibuk ‘shooting’ dari pagi ke pagi tetapi dia masih mengambil inisiatif untuk memeriksa bag sekolah dan kotak pensel anaknya saban hari. 

 

“pelik gak sisturr jenis tak check pencil box anak..tapi kalau kat IG or FB sempat je tayang itu ini, konon PERFECT lah hidup nyee.. dia sorang je lah SEMPURNA n BAHAGIA, KAYAAA…pahamm mak-mak sekarang obses IG/FB tapi hidup alam nyata pon kena la ambik tau jugak jangan asyik di awang awangan alam fantasi…tapi pencil box anak..alahaiiii kesiannya” tulis Rita.

 

“bukan nak berkira, ok je sedekah amal jariah tapi kalau apa semua kita beli untuk anak kita pon asyik jadi harta anak orang, tokey lombong emaihh pon kamboih lombong” katanya lagi.

 

Luahan hati Rita di laman instagramnya

 

Haiii…nama pun budak-budak Rita. Kadang-kadang pinjam tapi lupa nak pulang balik. Husnuzon je lah atau mungkin boleh bercakap terus dengan mak budak tu. Mungkin dia pun tak sangka anak dia asyik pinjam pensel, pemadam kawan lepas tu buat harta. Sabar yeeee? 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 22 Jan 2019

Siapa Agaknya Si Fatimah Gila Ni?

Yang penting, Clap! Applause! Clap! Applause

Contest Tue, 6 Aug 2019

Dapatkan Klu Dan Menang RM2000 Dalam #ICSYVMY #SuaraSiapaTu

Jangan lepaskan peluang korang untuk bawa balik wang tunai dari kami!

Hiburan Thu, 1 Feb 2018

AMERICAN IDOL CONTESTANT LEAH LABELLE AND HUSBAND RASUAL BUTLER DEAD AFTER CAR CRASH

Former American Idol contestant Leah LaBelle and her husband ex-NBA player, Rasual Butler, have died after an early morning car crash.

Events Sat, 2 Mar 2019
Hiburan Sat, 4 May 2019

Kolaborasi Justin Bieber- Ed Sheeran Bakal Jadi Kenyataan?

Kemungkinan mereka berada di studio sama untuk sesi fotografi kot?

Hiburan Wed, 4 Dec 2019

Apex Kembali Merampas Takhta Juara Mingguan Mentor Milenia 2019!

Apa agaknya persembahan Apex minggu separuh akhir nanti??

Hiburan Sun, 19 Jan 2020

Pengarah ‘Escape’ Terpaksa Lupakan Gimik Sebab…

Kamal Adli jadi pengganas?? Wah, tak sabar!

Hiburan Wed, 18 Sep 2019

Solekan Angelina Jolie Dalam Maleficent: Mistress of Evil Memang Jahat!

Jom Countdown sama-sama untuk tengok cerita ni!

TECH Tue, 22 Jan 2019

Skip the Crowded Supermarkets this Year by Simple Using HappyFresh’s Delivery Service

There’s no need to drive out, search for parking, and then squeeze through crowds in supermarkets anymore.

Hiburan Fri, 14 Sep 2018

Tiada Lagi Accapan…

Accapan meninggalkan seorang isteri iaitu Yogeswari Subramaniam 53, dan 3 orang anak iatu Vikneshwaran Samynathan, 31, Dhineshwaran Samynathan, 28, dan Yhuveneshwary Samynathan, 24.

| Live TV