Hiburan By: Del14 September 3, 2019 @ 4:31pm

Rita Rudaini Stress Dan Bengang Dengan Siapa tu??

Ibu tunggal kepada dua orang anak ini telah meluahkan perasaan di laman instagramnya @ritrud727 baru-baru ini kerana alat-alat tulis anaknya asyik dipinjam dan dikebas orang. Rita meluahkan rasa tidak puas hatinya kerana menurut beliau walaupun dia sibuk ‘shooting’ dari pagi ke pagi tetapi dia masih mengambil inisiatif untuk memeriksa bag sekolah dan kotak pensel anaknya saban hari. 

 

“pelik gak sisturr jenis tak check pencil box anak..tapi kalau kat IG or FB sempat je tayang itu ini, konon PERFECT lah hidup nyee.. dia sorang je lah SEMPURNA n BAHAGIA, KAYAAA…pahamm mak-mak sekarang obses IG/FB tapi hidup alam nyata pon kena la ambik tau jugak jangan asyik di awang awangan alam fantasi…tapi pencil box anak..alahaiiii kesiannya” tulis Rita.

 

“bukan nak berkira, ok je sedekah amal jariah tapi kalau apa semua kita beli untuk anak kita pon asyik jadi harta anak orang, tokey lombong emaihh pon kamboih lombong” katanya lagi.

 

Luahan hati Rita di laman instagramnya

 

Haiii…nama pun budak-budak Rita. Kadang-kadang pinjam tapi lupa nak pulang balik. Husnuzon je lah atau mungkin boleh bercakap terus dengan mak budak tu. Mungkin dia pun tak sangka anak dia asyik pinjam pensel, pemadam kawan lepas tu buat harta. Sabar yeeee? 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 21 Feb 2020
Events Mon, 16 Dec 2019

周金亮阿牛阔别多年再合作!鼠年春节嘉年华118引爆

配合2020年马中文化旅游年,两国将于1月18日,在吉隆坡独立广场联手主办《2020马来西亚欢乐春节嘉年华》迎接鼠年的到来。

Hiburan Wed, 4 Sep 2019

Saya Boleh Terima Teguran Tapi Bukan Cacian – Sharifah Amani

Kita akan lebih jauh hati kalau dicaci dari dibantu, betul kan?

Hiburan Thu, 19 Dec 2019

Tiz Zaqyah Kini Kembali Solo!

Perkhabaran gembira buat mereka yang dah lama menaruh hati dengan pelakon jelita ini!

Events Thu, 29 Aug 2019

《当时明月在》未播先红!演员分享拍摄过程

八度空间国庆日特备电视电影《当时明月在》还没正式播出前,已受到剧迷们的关注!演员一连四场造势活动,分享拍摄点滴。

Hiburan Thu, 5 Sep 2019

Caprice Tawar RM30K?

Sama-sama kita mendoakan semoga Caprice sentiasa dalam lindunganNya.

Hiburan Wed, 29 Jan 2020

Anzalna Nasir Pilih Jaga Anak Sendiri

Sudah lama rasanya kita tidak melihat wajah Anzalna Nasir menghiasi kaca televisyen sejak menimang cahaya mata sulungnya. Menurut Anzalna dia sanggup menolak beberapa tawaran berlakon demi menjaga puteranya, Mohamad Eidress kini berusia tujuh bulan. Anzalna berkata, buat […]

Events Thu, 19 Jul 2018

Rancangan Muzik Misteri, I Can See Your Voice Malaysia, 4 Ogos Nanti!

Berkonsepkan rancangan asal Korea, I Can See Your Voice Malaysia, sebuah rancangan muzik misteri, akan muncul di kaca TV anda bermula 4 Ogos nanti!

Hiburan Tue, 7 Jan 2020
Hiburan Tue, 28 May 2019

| Live TV