Hiburan By: SGMS Enal November 16, 2018 @ 2:27pm

Roller Coaster Boboiboy Galaxy Cactus Di MAPS , Perak

Boboiboy melangkah setapak lagi dengan bangganya berkolaborasi bersama Filem Animasi Park Studios (MAPS) Perak untuk tarikan terbaru iaitu Roller Coaster Boboiboy

Tarikan terbaru ini khusus untuk kanak-kanak dalam kepuasan dan pengalaman sewaktu berada di (MAPS) Perak . Ahli Lembaga Pengarah (MAPS) Perak , Encik Ramelle Ramli berkata

“Selain dari tarikan terbaru roller coaster Boboiboy, satu kafetaria Boboiboy telah dibuka. Ianya terletak berhampiran dengan roller coaster dan menyediakan 20 pilihan buffet buat para pengunjung yang hadir

“Selain menikmati hidangan disini,para peminat Boboiboy dapat beramah mesra bersama maskot Boboiboy Galaxy” sewaktu ditemui di majlis pelancaran.

Selain dari tarikan ini, Trilogy Illusion juga bakal menarik perhatian pengunjung yang hadir dimana kolaborasi bersama Trilogy Magic Factory, yang pernah membawakan The Sacred Riana dari Indonesia.

Ada juga penyertaan buat para pengunjung untuk memenangi hadiah cenderahati bernilai RM500, pengalaman lagak ngeri, baucer makanan bernilai RM300 serta penginapan di Hotel Casuarina. 

Jika anda berada di (MAPS) Perak pada 24 hingga 31 Disember 2018 jangan lepaskan peluang untuk singgah dan berhibur dengan Teater Muzikal Hantu Kak Limah. 

Ianya diadaptasi daripada filem sebenar Hantu Kak Limah arahan Mamat Khalid dan bakal dipentaskan sebanyak dua kali sehari di Teater (MAPS) Perak .

Jom bawa anak-anak bercuti di (MAPS) Perak, sambil berhibur boleh layan teater Hantu Kak Limah yang dibawa khas untuk musim cuti sekolah ini 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 16 Feb 2019

Pengacara JJCM Cerewet Pilih Makanan?

Pengacara berusia 41 tahun berkongsi cerita apabila pernah singgah di beberapa lokasi tempat makan yang tidak menepati citarasa.

Events Thu, 17 Oct 2019
Hiburan Fri, 15 Dec 2017

Hadiahkan kawan baik RM 5.3 juta tanda terima kasih

Pemberian saguhati ini sebagai tanda terima kasih kerana membantunya membina karier di Hollywood

Hiburan Mon, 23 Dec 2019
Hiburan Fri, 27 Apr 2018

艾维奇死因曝光「是自杀」家人悲痛

瑞典知名DJ艾维奇(Avicii)20日被发现陈尸于阿曼(Oman)首都马斯喀特,突如其来的消息震惊全球粉丝。相隔近一个礼拜后,他的家人26日发出声明,证实他是死于自杀。

Hiburan Wed, 10 Apr 2019

《郑伊健演唱会》 6月一起唱响云顶

《郑伊健演唱会》今年6月和郑伊健一起唱响云顶!

Hiburan Mon, 23 May 2022

“Tipulah Saya Tidak Terasa Hati Apabila…” – Ayu Damit Jadikan Ejekan Pembakar Semangat

Ejekan yang dilemparkan ke Ayu Damit digunakan sebagai pembakar semangat untuk terus berkarya.

Featured Wed, 8 Sep 2021

| Live TV