Hiburan By: SGMS Faida March 25, 2019 @ 5:55pm

Ruffedge Lancar Kelab Peminat

Kumpulan Ruffedge melancarkan kelab peminat dalam sebuah majlis yang berlangsung meriah di Samba Avenue K, semalam.

Kumpulan penyanyi yang ditubuhkan lebih dua dekad ini menggelarkan ‘Kelab Sahabat Ruffedge’ sebagai platform menghubungkan mereka dengan para peminat.

“ Penubuhan kelab sahabat Ruffedge bukan sahaja ingin menyasarkan aktiviti berbentuk hiburan semata tetapi menitikberatkan kesedaran mengenai kerja-kerja di kalangan belia terutama di kalangan peminat.

“ Ia merupakan inisiatif para peminat sendiri untuk menjadikan ia sebuah platform yang menghubungkan dengan para peminat kami,” kata wakil anggota Ruffedge.

Dalam pada itu, objektif pelancaran majlis pelancaran majlis ini untuk mempromosikan produk rasmi ‘merchandise’ yang dikeluarkan Kelab Sahabat Ruffedge serta menwar-warkan aktiviti yang melibatkan kelab peminat mahupun Ruffedge sendiri.

Untuk makluman, Kelab Sahabat Ruffedge juga bakal mengadakan konsert KL Jamm pada 28 April depan. Berita gembira, korang boleh dapatkan 15% diskaun bagi kategori platinum dan diamond sekiranya sudah menyertai kelab peminat.

Semua tiket boleh diperoleh melalui laman web rasmi KL Jamm www.kljamm.com.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 24 May 2018

Kenapa Zizi Kirana Digelar Bodoh Dan Munafik?

Namun, beliau nampaknya tidak mudah melatah apabila Zizi sendiri memohon agar mendoakan yang baik-baik buat dirinya danmeinta agar netizen berhenti menggelar dirinya munafik.

Hiburan Wed, 13 Nov 2019
Hiburan Mon, 29 Jul 2019

Fathia Latiff Pilih Jadi Pengkid?

Kalau ada tawaran Fathia sedia terima!

Hiburan Tue, 11 Feb 2020
Hiburan Tue, 4 Dec 2018

Konsert Metal Return 1.0 XPDC Dan May Bergabung

Tak sabar rasanya nak tengok Konsert Metal Return 1.0 Live nanti

Hiburan Sat, 19 Jan 2019

Nubhan Dapat Anak Kedua, Tahniah!

Dr Afifah Hidayah Tawfek, Isteri Nubhan Ahmad selamat melahirkan bayi lelaki yg comel seberat 3.40kg

Hiburan Tue, 20 Feb 2018

BARU 2 TAHUN DAH DAPAT HADIAH JAM TANGAN MEWAH!

Pelbagai reaksi daripada netizen diterima. Ada yang kecam kenapa membazir duit membelikan jam mewah sedangkan mereka masih bayi dan waktu yang mereka tahu pun hanya waktu makan sahaja.

Hiburan Thu, 13 Jun 2019
Hiburan Thu, 5 Sep 2019
Hiburan Sun, 21 Jan 2018

Siti lancar tabung kebajikan peminat

tabung berkenaan diwujudkan atas inisiatif beliau yang menganggap peminatnya sebagai darah daging sendiri.

| Live TV