Hiburan By: SGMS Faida December 19, 2018 @ 2:34pm

Sabyan Gambus Gegar Stadium Malawati 12 Januari Depan

Kumpulan nasyid terkenal dari Indonesia, Sabyan Gambus bakal mengadakan konsert sulung di Stadium Malawati Shah Alam pada 12 Januari ini.

Kumpulan yang terdiri daripada enam anak muda Nissa, Ayus, Wawan, Kamal, Tebe dan Anisa menjanjikan persembahan terbaik dengan menyampaikan 10 buah lagu pada hari berkenaan.

“ Konsert ini merupakan kemunculan sulung kami di Malaysia di mana hampir tiga jam, pihak penganjur menjemput UNIC, Heliza Helmi dan Hazwani Helmi sebagai artis pembukaan.

“ Sebelum ini kami hanya membuat persembahan di konsert persembahan skala sederhana, bukan berskala besar. Kami berharap konsert ini nanti mampu beri kepuasan kepada penonton,” kata penganjur dari MHH Laguna Sdn Bhd, Muhammad Hariz Bin Harun.

Untuk peminat Sabyan Gambus di Malaysia, anda boleh membeli tiket awal dengan harga diskaun RM 100 bagi setiap kategori dan berpeluang memenangi cabutan bertuah Iphone XS. Tiket boleh dibeli di www.ticket2u.com.my/konsertsabyan2019.

Konsert Sabyan Gambus Live In Malaysia 2019 dibawakan oleh MHH Laguna Sdn Bhd. Harga tiket bermula dari RM 99 sehingga RM 999. Jom dapatkan sekarang! 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Fri, 9 Sep 2022

Dapat Tajaan Buat Rawatan Bariatrik, Tetapi Nora Ariffin Menolak Gara-Gara…

Wah siap dapat sponsor lagi.. Eh, tapi kenapa ditolak?

Featured Mon, 29 Aug 2022

Diminta Pergi Mamp*s Gara-Gara Tanggalkan Hijab, Ini Respons Elyana

Kita doakan yang baik-baik jelah…. Don’t judge!🥱

Hiburan Wed, 22 Jan 2020

Baru Bernikah, Sasha Saidin Dah Dituduh Perampas

Apa-apa pun dah selamat pun bernikah…doakan lah kebahagiaan mereka ye?

Hiburan Wed, 5 Jul 2023
Hiburan Mon, 26 Mar 2018

Kerana Peluk Roberto Carlos Tiz Zaqyah Dikritik

Kerana sekeping gambar yang di upload , lagenda bola sepak Brazil, Roberto Carlos terkena tempias!! Artis mana kah yang dimaksudkan itu

Hiburan Thu, 16 Aug 2018

Wow…Tiket Konsert Hujan X Kugiran Masdo Laku Macam Goreng Pisang Panas!

Difahamkan setakat ini, 1000 keping tiket sudah habis dijual. Untuk anda yang belum bepeluang mendapatkan tiket, sila lakukan dalam kadar segera! Pihak penganjur juga akan cuba menambah kapasiti ruangan namun bergantung kepada permintaan tiket.

error: Content is protected !!