Events By: Salma Syahbuddin May 18, 2018 @ 8:50am

Sajat Dating Dengan Siapa Tu?

Untuk episod kali ini, Sajat bukanlah dating dengan siapa pun. Sajat sebenarnya kena menghadiri mesyuarat bersama Tan Sri Jojo, pemilik Concorde Hotel. Wah! Buat apa lah agaknya tu Sajat?

Sajat kata, mesyuarat kali ni berkaitan dengan perniagaan beliau. Tapi menurut Sajat, urusan perniagaan kali ini bukanlah sesuatu yang mudah dan perlu difikirkan sebaik-baiknya.

Kesian Sajat kan?

Tapi takpelah, rezeki dah sampai kenalah terima. Tapi nampak gayanya Sajat macam stress je sejak akhir-akhir ni. Apapun, kalau nak tengok episod seterusnya kenalah tonton Nur Sajat Rated Xtra okay!

 

Artikel Yang Berkaitan ;

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/sajat-habis-rm500k-dalam

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/sajat-mengaku-dirinya-buas

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/sajat-dilabel-makcik-bawang

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/gelagat-sajat-bila-shopping-dalam

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/proses-rakaman-lagu-sajat-memang-wow

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/apa-motif-sajat-peluk-fasha-sandha-erat

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/nak-tengok-gelagat-sajat-rekod-album-makhluk-penggoda

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 3 Sep 2019

Aliff Syukri Ubah ‘Selera’

Pelan ini dijangka akan bermula enam bulan dari sekarang

Hiburan Thu, 8 Aug 2019

Jakarta ‘Special’ Untuk Kami- Westlife

Westlife dijangka membuat persembahan di Stadium Malawati, Shah Alam, malam ini. Korang dah beli tiket ke belum?

Hiburan Tue, 11 Sep 2018

Syafiq Kyle Pesan Jangan Taksub Muat Naik Video!

Syafiq Kyle meluahkan rasa kebimbangannya itu apabila anak muda sekarang langsung tidak menjaga privasi mereka lebih-lebih lagi menerusi aplikasi media sosial

Hiburan Sat, 20 Oct 2018

Rezeki Melimpah Ruah, Kugiran Masdo Ke Pentas Antarabangsa Pula!

Memiliki kelompok peminat ‘underground’ yang ramai, Kugiran Masdo bakal mengorak langkah setapak lagi apabila dapat membuat persembahan di luar negara.

Hiburan Tue, 3 Jul 2018

Tahniah! Siti Sairah Mengandung Lagi

“Ya Allah. Ya Rahman. Ya Rohim. 2nd checkup. Wahai anak. Menantikan saat indah, walaupun hati berdebar..” tulis Sairah berserta foto imbasan ultrasound hitam putih.

Hiburan Mon, 24 Feb 2020

“Memang Level International”- Neelofa Jadi Selebriti Malaysia Pertama Dijemput Ke Pertunjukan Fesyen Mewah Versace

Seringkali kita melihat susuk selebriti dan personaliti Malaysia Neelofa hadir ke pertunjukan fesyen mewah di luar negara. Daripada jenama terkemuka seperti Dior, Giuseppe Zannoti, Bottega Venetta, Prada. Terbaru, pengusaha jenama Nealofar itu kini dijemput menjadi […]

Hiburan Tue, 3 Jul 2018

Siti Nordiana Terpaksa Berkorban Masa Rehatnya Demi…

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Begitulah hidup sebagai seorang anak seni. Selagi masih ada tawaran maka mereka akan sedaya upaya merebut peluang untuk memenuhi kehendak pengarah ataupun penerbit

Hiburan Sun, 31 Mar 2019

Bella Dally Kini Sah Jadi Milik Arif Izuddin

Tahniah Bella & Arif, semoga kekal bahagia hingga ke Jannah!

Hiburan Mon, 23 Jul 2018

Fasha Sandha Buka Mulut Tentang Kahwin

Ibu kepada dua anak ini juga memberitahu dia perlukan sedikit masa untuk terus mengenali hati budi Aidil dan juga keluarganya.

Hiburan Thu, 1 Feb 2018

NABILA RAZALI KENA TUMBUK?

Nabila sendiri terkejut kerana menerima mesej berbaur ugutan di laman twitter beliau yang mengatakan ada seorang individu yang mahu menumbuk mukanya

| Live TV