Hiburan By: Salma Syahbuddin April 28, 2018 @ 5:49pm

Sajat Takut Jumpa Wartawan?

Wah! nampak gayanya Sajat bakal membuat persembahan lah sekali lagi? Persembahan apa tu? Haa, korang kenalah teruskan menonton episod ni sehingga habis! 

Sajat blur?

Mana taknya, Sajat akui dalam episod kali ni beliau sedikit blur. Al-maklumlah, beliau baru sahaja balik dari Indonesia atas urusan kerja. Dan, balik sahaja ke Malaysia beliau terpaksa menghadiri sidang media sempena pelancaran single terbaru beliau. Eh, sedapkah Sajat nyanyi? Itu, kenalah tengok episod seterusnya okay! Tapi, yang ni kita bagi teaser sikit.

Wah, nampaknya majlis pelancaran Nur Sajat Rated Xtra ni turut mendapat perhatian para media. Mungkin inilah sebabnya Sajat takut kerana, beliau bakal ‘diserang’ dengan soalan-soalan panas oleh reporter kita. 
 
Jadi, kepada semua peminat Sajat yang nak tahu tujuan sebenar kemunculan Dato Aliff Syukri, anda bolehlah menonton episod ini hanya di Nur Sajat Rated Xtra!
 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Mon, 11 Mar 2019

Co-labs Coworking Sebarkan Kasih Sayang Sempena Meraikan Hari Wanita!

Jom lawat ruang kerja ni untuk pengalaman bekerja yang produktif dan bersemangat!

Hiburan Wed, 24 Jul 2019

‘Saya Putus Cinta’- Najwa Latif

While I’m writing this, Wawa masih takda boyfriend lagi when kawan kawan Wawa ada yang dah ada boyfriend, tunang, kahwin, ada anak.

Hiburan Thu, 15 Aug 2019

Cinta Majikan & ‘Intern’…Mampukah Mereka Bersatu?

Akan bahagiakah cinta pertama buat Rose dengan lelaki yang diminatinya, iaitu majikannya sendiri? Saksikan drama romantis Kau Yang Pertama setiap Isnin hingga Jumaat, jam 7.00 malam.

Hiburan Thu, 15 Mar 2018

Ucapan Terima Kasih Intan Liana Buat Netizen

Beliau sendiri tidak menyangka akan mendapat perhatian sebegini terutamanya netizen yang sentiasa memberi kata-kata semangat terhadap dirinya.

Events Thu, 20 Sep 2018

#ABPBH31 : Ayuh Meriahkan #FANtastik ABPBH 22 September Ini!

Pada hari itu nanti, setiap FC menyusun program di booth mengikut kreativiti masing-masing. Antara acara menanti pengunjung adalah sesi ramah mesra bersama artis, pameran trofi ABPBH, pameran ‘throwback’ busana yang digayakan selebriti di karpet merah ABPBH dan jualan produk serta lelongan barangan ‘preloved’ artis.

Hiburan Thu, 17 May 2018

Seungri Duta Tinder Korea Selatan

Kerana popularitinya Seungri ahli kumpulan Big Bang telah dilantik menjadi duta Tinder di Korea Selatan

Hiburan Wed, 27 Jun 2018

Remy Ishak Susut Demi ‘Pulang’

Tambah Remy, dia sepatutnya menurunkan lebih banyak berat badan namun dek kekangan masa, misi itu tidak kesampaian.

Hiburan Mon, 22 Oct 2018

Belum Sedia Kongsi Tarikh Kahwin, Elfira Loy Bersyukur Dipertemukan Jejaka Ada Misi

Paling penting, emak percaya dia boleh jaga saya…Alhamdulillah.

Hiburan Thu, 3 Oct 2019

Api Marak Menjulang Ke Langit Pusat Kualiti Alam Terbakar

Kebakaran melibatkan cecair serta bahan-bahan mudah terbakar di stor Pusat Kualiti Alam

Hiburan Sun, 14 Jul 2019

Syazwan Zulkifly Belum Sedia Jadi Suami Sebab…

Pelakon Syazwan Zulkifly memiliki sebab tersendiri melambatkan rancangan menamatkan zaman bujang.

| Live TV