Hiburan By: Salma Syahbuddin April 28, 2018 @ 5:49pm

Sajat Takut Jumpa Wartawan?

Wah! nampak gayanya Sajat bakal membuat persembahan lah sekali lagi? Persembahan apa tu? Haa, korang kenalah teruskan menonton episod ni sehingga habis! 

Sajat blur?

Mana taknya, Sajat akui dalam episod kali ni beliau sedikit blur. Al-maklumlah, beliau baru sahaja balik dari Indonesia atas urusan kerja. Dan, balik sahaja ke Malaysia beliau terpaksa menghadiri sidang media sempena pelancaran single terbaru beliau. Eh, sedapkah Sajat nyanyi? Itu, kenalah tengok episod seterusnya okay! Tapi, yang ni kita bagi teaser sikit.

Wah, nampaknya majlis pelancaran Nur Sajat Rated Xtra ni turut mendapat perhatian para media. Mungkin inilah sebabnya Sajat takut kerana, beliau bakal ‘diserang’ dengan soalan-soalan panas oleh reporter kita. 
 
Jadi, kepada semua peminat Sajat yang nak tahu tujuan sebenar kemunculan Dato Aliff Syukri, anda bolehlah menonton episod ini hanya di Nur Sajat Rated Xtra!
 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 9 Apr 2019
Hiburan Wed, 15 May 2019

Adik Farid Kamil Terkejut Abang Dipenjara

Harap semua pihak faham & beri kami ruang…

Contest Fri, 3 May 2019

xtra好康头 | 送你舞台剧《鬼同你结婚》入门票

有没有想过,为什么这世界上的女鬼会比男鬼多? xtra好康头将送你舞台剧《鬼同你结婚》入门票,让你一探究竟!

Events Thu, 20 Dec 2018

Have a Wicked Good Time in Sunway Lagoon this Holiday Season

There’s a bunch of stuff prepared for us.

Hiburan Thu, 20 Jun 2019

Lebih RM100,000 ‘Lesap’, Naim Daniel Kecewa Ditipu Kontraktor Rumah

Hanya selepas tiga tahun barulah rumah itu siap dibina, itu pun selepas ibu-bapa memutuskan untuk menukar kontraktor.

Hiburan Thu, 25 Oct 2018
Hiburan Sat, 21 Jul 2018

Al- Fatihah…Bapa Rosma Meninggal Dunia

Rosmawati dan suami, Khai, bersama semua anggota keluarga berada di sisi Allahyarham ketika menghembuskan nafas terakhir.

Hiburan Sun, 15 Apr 2018

Keluar Bersama Tak Bermaksud Kami Bercinta – Neelofa

Saya akan menyokong sesiapa yang berusaha. Apabila Neelofa datang kepada saya bersama idea mengenai kempen ini, saya memberitahunya, kenapa tak buat? Saya hanya membantu Neelofa untuk merealisasikan kempen ini. Baguslah kalau begitu, bantu membantu antara satu sama lain.

Events Thu, 24 Oct 2019
Hiburan Thu, 2 Aug 2018

#HajatDanceChallenge Di Laman Sosial Media

#HajatDanceChallenge ada yang kata macam zumba ada pula yang kata Poco Poco so yang mana satu yang betul

| Live TV