Hiburan By: Salma Syahbuddin April 28, 2018 @ 5:49pm

Sajat Takut Jumpa Wartawan?

Wah! nampak gayanya Sajat bakal membuat persembahan lah sekali lagi? Persembahan apa tu? Haa, korang kenalah teruskan menonton episod ni sehingga habis! 

Sajat blur?

Mana taknya, Sajat akui dalam episod kali ni beliau sedikit blur. Al-maklumlah, beliau baru sahaja balik dari Indonesia atas urusan kerja. Dan, balik sahaja ke Malaysia beliau terpaksa menghadiri sidang media sempena pelancaran single terbaru beliau. Eh, sedapkah Sajat nyanyi? Itu, kenalah tengok episod seterusnya okay! Tapi, yang ni kita bagi teaser sikit.

Wah, nampaknya majlis pelancaran Nur Sajat Rated Xtra ni turut mendapat perhatian para media. Mungkin inilah sebabnya Sajat takut kerana, beliau bakal ‘diserang’ dengan soalan-soalan panas oleh reporter kita. 
 
Jadi, kepada semua peminat Sajat yang nak tahu tujuan sebenar kemunculan Dato Aliff Syukri, anda bolehlah menonton episod ini hanya di Nur Sajat Rated Xtra!
 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 26 Dec 2019
Hiburan Tue, 9 Oct 2018

Disuruh Putihkan Kulit, Ika Nabella Naik Angin?

‘Melayu will always be Melayu’, Oh tangkap gambar dengan kau kena naikkan glow. Oi! Ko putihkan muka aku sampai hilang batang hidung aku kau edit.

Hiburan Sat, 7 Apr 2018

Ziana Zain ‘Putus Terpaksa’ Tidak Lagi Duduk Sebumbung!

Daripada sumber yang dipercayai, Armin tidak bersetuju untuk melafazkan perceraian tetapi mohon kes tersebut dibawa kepada jawatankuasa pendamai.

Hiburan Thu, 11 Oct 2018

Hottie Henry Golding to Star in Another Hollywood Movie!

This time it’s a crime genre by Guy Ritchie

Hiburan Wed, 21 Feb 2018

AMENG SPRING BAGI HADIAH SELEPAS 15 TAHUN

Ramai peminat yang bertanya adakah Spring masih aktif dalam industri. Ya, kami masih ada dan bakal menemui anda semula!

Hiburan Mon, 14 Jan 2019

王力宏316确定唱进大马!1月19正式发售

王力宏全新《龙的传人 2060》世界巡回马来西亚站演唱会,1 月 19 日,上午 11 时起正式全国公开发售。

Hiburan Thu, 27 Jun 2019

‘Jangan Masuk Campur Hal Rumah Tangga Orang Lain’- Ajak Shiro

Pengacara, Ajak Shiro memohon kepada orang ramai untuk tidak menentukan hala tuju hidup mana-mana individu.

Events Sat, 24 Nov 2018

Gambar Perkahwinan Agong dengan Miss Moscow Curi Tumpuan Ramai

Sehingga pagi ini, Istana Negara masih belum mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung majlis berkenaan.

Hiburan Sun, 30 Dec 2018

Siapa Bakal Bergelar Juara Mentor 7 Malam Ini?

Selepas lapan minggu bersiaran, ternyata empat protege ini antara nama yang disebut sejak awal lagi akan mara ke final.

Hiburan Sat, 17 Aug 2019

Raihan, Alif Satar Siap Sedia Tawan Dua Lokasi September Ini

Raihan menjelajah lagi. Kali ini kemana agaknya?

| Live TV