Hiburan By: Del14 December 5, 2019 @ 10:00pm

“Saya Masih Belum Dapat…” – Azrel Ismail

“Semua watak yang saya teringin bawa, saya dah dapat tapi yang saya betul-betul teringin ialah untuk berlakon teater, yang tu belum dapat lagi,” luah pelakon Azrel Ismail kepada Xtra ketika ditemui di program Melodi Salute! baru-baru ini. 

Pelakon yang berasal dari Taiping, Perak ini turut meluahkan rasa terkilan kerana pernah mendapat tawaran teater dari pengarah dan perlakon terkenal, Erma Fatima tetapi terpaksa menolak kerana sudah terikat dengan komitmen lain. 

Tambah Azrel, dia tidak memilih watak, walau watak sampingan sekali pun dia sanggup untuk mencuba asalkan bakatnya dalam bidang teater boleh ditonjolkan. 

Azrel yang juga dikatakan mirip dengan pelakon Remy Ishak, berharap untuk memenangi  apa-apa anugerah pada 2020 nanti, sempena tahun kelima dia aktif dalam bidang lakonan.

“Memandangkan tahun depan akan jadi tahun kelima saya berada di dalam industri ini dan saya masih belum menerima apa-apa anugerah…saya berharap bakat saya diiktiraf dan saya mampu menggenggam sekurang-kurangnya satu anugerah tahun depan.

“Saya juga merancang untuk cuba menceburkan diri dalam bidang perniagaan tapi belum kenal pasti jenis perniagaan apakah yang saya ingin ceburi…mungkin perniagaan berasaskan ‘grooming‘?” kata Azrel.  

Pernah digandingkan dengan pelakon, Ruhainies menerusi drama Menantu Ting Tong suatu ketika dahulu sehingga mereka digosipkan mempunyai hubungan cinta, Azrel berkata dia belum ada perancangan untuk berkahwin tahun hadapan. 

“Saya belum terfikir pasal kahwin. Saya beri masa lagi setahun untuk saya tamatkan zaman bujang.  Calon pun belum ada lagi, tetapi yang tentu, saya akan cari sendiri. 

“Sama ada dia dari industri yang sama atau bukan orang seni, itu saya serahkan pada jodoh. Saya tak memilih,” katanya. 

Saksikan drama rantaian Mama Papa Ekspress lakonan Azrel Ismail yang sedang bersiaran sejak 24 November lalu, setiap Sabtu dan Ahad, jam 6.58 petang, di slot Dahlia, TV3.

Oleh: Fas

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 3 Jan 2020

Jakarta Banjir, Ruben Onsu Tutup 30 Cawangan Restoran

Selebriti terkenal ini memiliki banyak cawangan restoran Geprek Bensu bukan sahaja di Indonesia malah di Hong Kong, Taiwan dan Amsterdam.

Hiburan Thu, 28 Feb 2019

Mesej DM tak senonoh, Syazwan Zulkifly dedah perangai sebenar?

Soalan tersebut agak melampau dan juga mengandungi unsur seksual. Namun begitu, apakah benar Syazwan Zulkifly sendiri yang menghantar DM tersebut? ataupun akaun Instagramnya mungkin kena hack?

Hiburan Mon, 22 Jan 2018

FATHIA LATIFF, SILA JANGAN BUAT KOMEN BODOH, CAPRICE BENGANG!

Menerusi komen yang diberikan Fathia itu, Caprice telah memuat satu lagi video pendek di instagramnya yang seakan-akan memerli Fathia mengenai isu Bigo Live nya beberapa bulan lepas

Events Fri, 9 Aug 2019

筹备三年!黄彩菱首发EP勇闯华语乐坛

从小受英语教育的Natalia黄彩菱努力筹备了三年,终於正式推出首张个人EP 《I Dare You To》勇闯华语乐坛。

Hiburan Mon, 22 Apr 2019

Gambar Fathia Latiff Buka Tudung Jadi Bualan

Fathia atau nama sebenarnya Nur Fathia Abdul Latiff memuat naik gambar itu dengan kapsyen “The star is still bright even in the dark”

Contest Tue, 6 Aug 2019

Dapatkan Klu Dan Menang RM2000 Dalam #ICSYVMY #SuaraSiapaTu

Jangan lepaskan peluang korang untuk bawa balik wang tunai dari kami!

Hiburan Mon, 23 Dec 2019
Hiburan Tue, 25 Sep 2018

吸引5千人参与《八度空间嘉年华》 艺人群众共聚庆中秋

《八度空间嘉年华》圆满举行!旗下的艺人、主持人以及网红落力助阵,吸引5500人到场共襄盛举,掀起一波又一波的热潮!

Hiburan Tue, 7 Jan 2020

台湾金曲天后蔡琴重返云顶开唱!天籁嗓音带给歌迷「好新琴」

继2019年的演唱会门票售罄后,台湾殿堂级歌后蔡琴将于6月13日,重返云顶云星剧场的舞台!

Hiburan Wed, 17 Oct 2018

Kawan Baik Cipta Lagu Untuk Nubhan

Nubhan yang bergelar usahawan mengusahakan produk perawatan kulit, Juwita Divine yang turut dijual di luar negara. Dengarnya, Nubhan rindu nak menyanyi balik!

| Live TV