Hiburan By: SGMS Enal November 17, 2018 @ 10:51am

“Saya Sudah Kembali Single, Kami Hanya Kawan Sahaja”

Kamal Adli mengesahkan yang pasangan ini sudah tidak lagi bercinta dan kini hanya bergelar kawan sahaja.

Dalam kenyataan kepada media baru baru ini, Kamal Adli mengatakan yang beliau kini mahu lebih fokus kepada kerjaya dan mengumpul harta untuk masa hadapan selain mengambil masa untuk memperbetulkan diri.

“Saya dengan Emma memang hanya berkawan sahaja. Mungkin kedua-dua kami selesa dengan perkara ini. Setakat ini, saya memang tiada siapa-siapa dan masing-masing memberikan fokus terhadap kerja”

“Buat masa ini, saya rasa mahu kekalkan momentum untuk fokus dalam karier. Saya nak buat apa yang saya tak buat semenjak awal penglibatan dalam bidang seni,” ujarnya.

Pelakon yang bakal muncul dalam telefilem Hingga Jumpa Lagi ini juga mengakui ada kesilapan yang diperbetulkan dalam hubungan yang terjalin sebelum ini.

“Saya harus menyemak balik apa kekurangan saya menerusi perhubungan yang terjalin sebelum ini. Sekrang biar saya ada masa untuk diri sendiri dan masa untuk karier,” katanya lagi.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Mon, 23 Aug 2021

“Kalau Ada Yang Patah Hati, Tolong Maafkan Saya”- Remy Ishak

Berita pernikahan Hero Malaya, Remy Ishak ternyata mengundang reaksi ramai peminat wanita terutama di laman sosial. Ramai dilihat yang terhibur dengan pelbagai reaksi yang ditonjolkan oleh para peminat Remy. Terbaru, menerusi video yang dimuat naik […]

Hiburan Fri, 13 Sep 2019

“Padanlah Permaisuri Agong Pun Tutup Akaun!” – Datin Alyah

Bila ‘keyboard warrior’ menyerang lagi….

Hiburan Fri, 23 Mar 2018

Nama Naik, Tudung Pun Naik!

Selama ini finalis akhir pentas AJL32 itu kan dilihat sebagai seorang gadis lemah lembut, sopan santun malah selalu bertudung labuh menutupi bahagian dadanya.

Hiburan Tue, 2 Jan 2018

Norzizi Zulkifli Berjaya Bergelar Doktor Falsafah (PHD)

bukan mudah untuk beliau sampai ketahap ini. Beliau terpaksa bekerja di waktu siang dan menyiapkan tesisnya di waktu malam sehingga menjelang pagi.

Hiburan Fri, 20 Aug 2021

“Kalau Dah Bantu Secara Peribadi, Tak Payah Share, Cukup Sekadar….” – Ajak

Pelawak dan penyampai radio, Ajak Shiro berpendapat bantuan secara peribadi yang dihulurkan kepada mereka yang tidak berkemampuan tidak perlu dihebahkan. Mengulas mengenai peranan selebriti untuk membantu golongan yang dilanda kesusahan tatkala pandemik ini, Ajak lebih […]

Hiburan Fri, 15 Jun 2018

Fattah Teruja Bawa Fazura Balik Kampung

Kesempatan ini akan saya gunakan untuk memperkenalkan isteri kepada saudara-mara yang belum pernah bertemu Fazura. Wah, mesti best kan, pertama kali bawa isteri round kampung!

Hiburan Thu, 2 Jan 2020

Remy Ishak Bawa Diri?

Mana abang Remy pergi ni?

Events Tue, 12 Mar 2019

National Geographic Earth Day Run to Combat Single-use Plastics

What better way to save the earth and get rid of single-use plastics!

Hiburan Mon, 18 Dec 2017

IZREEN AZMINDA BERCUMBU SEBELUM KAHWIN?

Jika sebelum ini ramai netizen mengecam tindakan Izreen Azminda yang berkahwin secara rahsia dengan Ude yang berstatus suami orang. Kali ini lain pula isunya.

Hiburan Wed, 11 Dec 2019

| Live TV