Hiburan By: SGMS Faida February 26, 2019 @ 4:00pm

‘Saya Terkejut Dia Dah Jumpa Pengganti’- Nabil Mahir Buka Mulut Soal Hubungannya Dengan Sarah Hilbrand

“ Ya, benar kami dah putus,” kata pengacara Nabil Mahir mengesahkan hubungannya dengan Sarah Hildebrand sudah berakhir sejak dua minggu lalu.

Pasangan yang bercinta sejak lima tahun lalu itu dikhabarkan putus namun keduanya mengambil pendekatan untuk berdiam diri.

Kata Nabil, apa yang mengejutkannya adalah apabila mendapat tahun bekas teman wanitanya itu telah menemui pengganti.

“  Saya terkejut bila tengok di Instagram miliknya dia sudah bersama dengan orang lain biarpun kami baru sahaja putus,” katanya ringkas ketika ditemui di majlis pelancaran produk kosmetik Anas di Flora Terrace pada Isnin.

Sementara itu, Nabil enggan mengulas panjang punca perpisahan mereka sebelum ini.

“ Susah nak cakap. Boleh tanya Sarah sendiri mengenainya. Mungkin tiada lagi persamaan antara kami dan hal ini begitu ketara sejak beberapa bulan kebelakangan ini. Kami sudah semakin menjauh,” katanya tidak menafikan berasa pelakon drama Pujaan Hati Kanda itu seakan berubah.

Nabil Mahir memaklumkan sepatutnya hubungan cinta mereka memasuki ulang tahun kelima pada April depan namun dia akur dengan ketetapan Allah SWT.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 28 Aug 2018

Shila Amzah Dikecam Selepas Perli Penyanyi Popular?

Selepas beberapa jam, Shila telah memohon maaf atas keterlanjuran kata dengan penggunaan ayat yang mengguris hati peminat Siti Nurhaliza selepas melihat komen-komen ‘tajam’ yang ditinggalkan.

Hiburan Tue, 14 Jan 2020
Hiburan Mon, 3 Sep 2018

Fans Spotted Something Wrong with BTS’ V and They’re Worried AF

Especially since this is happening just before their world tour.

Hiburan Wed, 10 Jul 2019

Fizo Omar, Mawar Cerai Talak Satu

Doa yang baik-baik semua…

Hiburan Sun, 18 Nov 2018

‘Arwah Adalah Insan Paling Jujur…’ Posting Jehan Miskin Buat Netizen Sebak

Al- Fatihah buat Allahyarham Profesor Miskin Parkir Mohamad…

Hiburan Mon, 15 Apr 2019

E! News Bongkar Rahsia Disebalik Wardrobe Super Gah Ella Unplugged

Check it out untuk berita hiburan lagi gempak!

Hiburan Mon, 9 Apr 2018

“Aku Kacau T***r Kau Ke? Fara Mendoza Bengang Ditegur Berbikini

Walaupun Fara Mendoza tidak lah se-popular Fazura atau Neelofa, namun beliau berjaya menarik perhatian followers beliau dan juga mengundang kecaman netizen apabila baru-baru ini beliau dilihat memuat naik gambar percutiannya di Pulau Redang

Hiburan Thu, 25 Jul 2019

#ThrowbackThursday Produce X 101 Moments that Disintegrated Our Wigs and Left Us Gagged Part 1

This post is dedicated to the post-Produce X 101-depressed out there.

Hiburan Tue, 9 Apr 2019

Hael Husaini Lancar Single ‘Hari Ini’

Wow! Min dah tengok dah mv lagu ni. Peminat Hael jangan makan hati pulak ye!

Hiburan Sat, 15 Dec 2018

| Live TV