Hiburan By: SGMS Faida April 8, 2019 @ 6:39pm

Sebar Energi Positif Ke 150 Juta Pengikut, Usaha Ariana Grande Dipuji!

Penyanyi Ariana Grande memiliki cara tersendiri memanfaatkan 150 juta pengikutnya di Instagram.

Pelantun ‘Thank You, Next’ ini menyebarkan aura positif kepada pengikutnya dengan memuatnaik kata-kata positif di media sosialnya setiap hari.

” Hai semua! Saya di LA. Saya baru saja menyelesaikan 10 pertunjukan pertama selama siri jelajah, berlatih untuk Coachella dan masih dalam persiapan, saya hanya ingin mengingatkan kalian untuk terus hidup dalam kedaimaian dan mengurus diri dengan baik seterusnya dan melindungi diri sendiri

 “Jadi jika saya dapat menggunakannya (150 juta follower) untuk menyebarkan segala jenis aura positif, saya ingin mengirimkannya ke kalian. Mengingatkan kalian bahawa hidup lebih indah jika anda mengizinkan dan menggunakan energimu dengan tepat,” sambungnya.

Tambah penyanyi genit ini, dia mahu memastikan para pengikutnya tidak membuat atau memikirkan hal yang meletihkan diri sendiri.

Hidup ini memang penuh dengan rintangan, jika kamu belum melaluinya, anggap semua cabaran itu sebagai persiapan untuk mempersiapkan kamu untuk sesuatu yang lebih baik,” akhirinya.  

Ingat tu, jom sebarkan positiviti, jangan asyik negatif saja ok?  

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

FESYEN Thu, 5 Sep 2019

Starting Off Fresh With New Kicks from adidas X AriZona Iced Tea

adidas Originals and AriZona Iced Tea collab lets you stand out by looking fresh, succulent and vivacious; just like the tea!

Hiburan Thu, 27 Dec 2018

Miley Cyrus – Liam Hemsworth Dah Kahwin?

Selepas 10 tahun berkawan, akhirnya…

Hiburan Thu, 15 Feb 2018

NORA DANISH TAKUT MANDI KOLAM RENANG

Makhluk yang tidak diundang itu rupa-rupanya menceroboh rumah Nora melalui kolam renang. Sehingga sekarang Nora tidak berani mengambil risiko bermandi dalam air yang telah dicemari oleh makhluk bernama ‘biawak’ itu.

Selebriti Wed, 22 Apr 2020
Hiburan Tue, 30 Oct 2018

Cantiknya! Betul Ke Zulin Aziz Kahwin Pagi Ini?

Ia bukan gimik kerana lagu ini sudah lama siap dan patut dinyanyikan pada hari bahagia saya. Dengar tu, bukan gimik tau!

Hiburan Mon, 17 Dec 2018
Hiburan Tue, 9 Apr 2019

Hael Husaini Lancar Single ‘Hari Ini’

Wow! Min dah tengok dah mv lagu ni. Peminat Hael jangan makan hati pulak ye!

Events Wed, 25 Sep 2019
Hiburan Thu, 14 Nov 2019

| Live TV