Hiburan By: SGMS Faida February 25, 2019 @ 12:25am

Sherry Al Hadad Kunjungi Kediaman Bekas Wartawan 999

Berita mengenai wartawan program 999, Mazidul Akmal Sidek diserang penyakit angin ahmar pada Jun 2014 ternyata mengejutkan orang ramai.

Mazidul yang kini berusia 52 tahun mendapat kunjungan daripada ramai kenalan di semua peringkat sejak hampir lima tahun lalu.

Baru-baru ini, pengacara Sherry Al Hadad turut mengunjungi kediaman bekas wartawan penyiaran terkenal itu.

Menerusi laman Instagram Sherry, dia turut memuat naik beberapa keping gambar memaparkan wajah Mazidul yang dilihat semakin pulih. 

“Semalam kami dari team The Sherry Show melawat wartawan penyiaran yang sangat di kagumi abang Mazidul Akmal Sidek di kediamannya.

“Terkenal dengan falsafah hidupnya ‘berbisa, lantang dan berani’. Terima kasih kerana sudi menerima kunjungan kami. 999 jenayah membawa padah. Kami sentiasa mendoakan kesihatan abang.” tulisnya. 

Rata-rata pengikut di IG Sherry mendoakan agar Mazidul kembali sihat seperti sedia kala. 

Berita Mazidul diserang angin ahmar mengejutkan dunia kewartawanan apabila diserang strok pada 2014 dan menjalani tiga kali pembedahan di bahagian kepala iaitu dua kali pada 2014 dan Ogos 2016 di Hospital Kuala Lumpur.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 13 Nov 2019

Filem WIRA Penutup Filem Aksi Terbaik Tahun 2019!

Sejauh manakah kebenaran filem WIRA merupakan filem terbaik 2019?

FESYEN Fri, 16 Aug 2019

Malaysian’s Sweethearts Zahirah Macwilson And Aiman Hakim Tells It All On E!News

Malaysian’s Sweethearts  Zahirah Mac Wilson and Aiman Hakim are set to tie the knot next year, making their fans go.. The two initially met on the set of “Curi Curi Cinta” drama and what started […]

Hiburan Wed, 24 Jul 2019

Malas Cari Calon Suami, Zizi Kirana Serah Pada Ibu

Zizi Kirana nekad memberikan sepenuh kepercayaan kepada ibu untuk memilih bakal suaminya.

Hiburan Thu, 27 Sep 2018

Dato Siti to Pay Tribute to Late Pak Ngah

It’s a sweet gesture from one legend to another.

Hiburan Wed, 6 Jun 2018

Calon Dah Jumpa, Zizan Bakal Kahwin?

Zizan rasa korang semua pun dah tahu siapa orangnya, cuma buat masa ini namanya perlu dirahsiakan dulu.

Hiburan Mon, 24 Jun 2019

口技歌手Koujee口吉出道10年首发单曲

曾为国际巨星的演唱会表演嘉宾的大马Beatbox玩家Koujee口吉,出道10年后终于发布了首支自创自编自导自演的单曲!

Hiburan Wed, 21 Nov 2018

Saya Sudah Sembuh Sepenuhnya” – Aaron Aziz

Saya tidak mahu lagi terkejar-kejar dan lebih menjaga kesihatan. Apa sebenarnya terjadi

Hiburan Thu, 3 Oct 2019

Che Ta Tak Nak Kongsi Zain!

Apa cerita pulak ni?

Hiburan Mon, 23 Apr 2018

People Believe That This South Korean Mum and Dad are Idols

Their daughter looks like she could be a child actress too.

Contest Mon, 1 Jul 2019

xtra好康头 | 送你《52019我爱你依旧演唱会》入门票

#xtra好康头 送你《52019 我爱你依旧演唱会》入门票,让你跟宪哥和他一众好友共度美好的一晚!

| Live TV