Featured By: Fatin Nurain December 14, 2022 @ 1:10pm

Seronok Suapkan Dessert, Comelnya Gelagat Nelydia Senrose & Aprena Manrose!

Gelagat pelakon Nelydia Senrose menyuapkan pemanis mulut kepada sepupunya, pelakon Aprena Manrose menjadi tumpuan warganet, baru-baru ini.

Menerusi video yang tular di TikTok, Aprena kelihatan sangat teruja selepas Nelydia memberikan suapan ‘dessert’ kepadanya.

@miss_teera Hahahaha.. baby kuasa 2 buat hal la 😂😂😂 #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #nelydiasenrose #aprenamanrose #mysweetheart #mylove ♬ It’s All Coming Back To Me Now – JEENIE

Melihat keakraban mereka yang saling teruja selepas menikmati pemanis mulut itu, rata-rata warganet geli hati melihat gelagat kedua-dua pelakon itu.

Malah, ada juga yang memuji kecomelan mereka di ruangan komen.

“Comel betol dedua.

“Comel, Nelydia sikit-sikit jaga lengan tu… Insya-Allah, pelan-pelan suka tengok Nelydia pakai tudung. Cantek.

“Orang yang boleh kongsi sudu ni baik peribadi dia, rendah hati dia.

“Lawanya Aprena sekarang.. Berisi so cantikkkk,” komen warganet.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Tue, 16 Jul 2019

Noh Hujan Bersyukur Lagu Ciptaan Jadi OST Filem

Bukan senang artis nak jadikan lagu ciptaan sendiri jadi runut bunyi sebuah filem tau, kita ni tau dengar and komen je kan?!

Trending Fri, 11 Dec 2020

1.4 Juta PKS Dapat Manfaat Bantuan Langsung

Teguh kita, menang bersama!

Trending Wed, 7 Oct 2020

Tarikh-Tarikh Penting Dan Kaedah Pembayaran BPN 2.0

Umum sedia maklum, kerajaan kini memperuntukkan Bantuan Prihatin Nasional 2.0 berjumlah 7 billion kepada rakyat.  Bantuan ini akan disalurkan secara terus kepada 10.6 juta penerima yang telah diluluskan di bawah BPN sebelum ini, tanpa perlu

Featured Thu, 28 Jul 2022

Ludah Bekas PA, Mak Wan Latah Dihadapkan ke Mahkamah

Mak Wan didakwa sengaja meludah untuk membangkitkan kemarahan bekas pembantu peribadi

Featured Sun, 20 Feb 2022
Drama Thu, 2 Dec 2021

Pengarah Kisah Cinta Kita Jawab Dakwaan Babak Tepis Telefon Tiru Babak K-Drama Descendants of The Sun

Sebelum ini, tular di TikTok tentang babak di dalam drama bersiri Kisah Cinta Kita dikatakan meniru adegan drama cinta popular di Korea, Descendants of The Sun (DOTS). Menerusi video TikTok yang dimuat naik oleh pengguna

Hiburan Wed, 24 Oct 2018

Hamil Lima Bulan, Shakilla Khoriri Kongsi Tabiat Pelik

Saya lebih suka memasak berbanding makan di luar. Semangat untuk memasak itu luar biasa sejak kebelakangan ini.

Featured Wed, 1 Feb 2023
Featured Tue, 30 Aug 2022

Tarikh Nikah Makin Hampir, Netizen Minta Shahir Zawawi Bayar Hutang RM4,000 Sebelum Kahwin?

Alamak, ni apa kes? Betul ke Shahir berhutang sampai 4 ribu? 🤯😣

| Live TV