Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Hiburan By: Salma Syahbuddin March 9, 2018 @ 8:39am

Siapa “A” Cinta Hati Zulin Aziz?

Hajat pelakon dan pengacara berbakat besar, Zulin Aziz untuk mengambil anak angkat telahpun termakbul apabila mengambil keputusan untuk memilih mengasuh anak teman baiknya sendiri. Zulin turut mengakui bahawa dia juga telah mendapat persetujuan daripada rakan baiknya itu memandangkan beliau juga masih single.

“Amanda adalah anak kepada teman baik yang bekerja dengan saya. Selepas mendapat persetujuan daripada ibu bapa Amanda, saya terpanggil untuk menjaga dirinya seperti anak sendiri. Bukan apa, disebabkan ibu bapa Amanda sibuk bekerja, saya bantu mereka dengan mengurus makan dan minum serta persekolahan Amanda. Lagipun, saya masih bujang dan tinggal sendirian, sedikit sebanyak, kehadiran Amanda dapat menyerikan kehidupan saya.” Katanya.

Tambahnya lagi, beliau memang rapat dengan Amanda dan kehadiran Amanda juga sedikit sebanyak dapat mematangkan dirinya. Beliau juga turut menjelaskan bahawa beliau tidak terniat langsung merampasnya dari ibu bapa kandung beliau.

“Malah saya yang beri nama Amanda kepada ibu bapanya. Saya dan Amanda cukup rapat, cuma peranan saya hanya untuk membantu menjaga dia, itu sahaja. Dan, pada usia yang muda Amanda berdikari dan mampu menguruskan dirinya sendiri. Ini menjadikan semuanya lebih mudah. Dia pun sudah besar dan faham apa yang berlaku disekeliling.” Jelasnya.

Wah! bagus betul Zulin kan? Diharap semoga rezeki Zulin Aziz makin bertambah!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Mon, 13 Jan 2020

MASDO Tampil Dengan Album Jalan Abbey

Dengar cerita, cetakan pertama album ini telahpun sold out guys!

Hiburan Thu, 3 Jan 2019

Rambut Ala Tempurung, Aedy Ashraf Kembali Menjadi Sebutan

Alamak, rare juga style macam ni kan?

Hiburan Fri, 5 Apr 2019

Here’s Pretty Much Every Scandal the BIG BANG Members Have Gotten Into

BIG BANG is probably the most problematic boy band.

Hiburan Sun, 1 Dec 2019

“Wanita Yang Susah Nak Cari,” – Roslan Shah Terharu Tindakan Fasha Sanggup Cuci Najis Ibu Walaupun Bukan Keluarga

Betapa mulianya insan bernama Fasha Sandha ni sehinggakan sanggup mencuci dan tukarkan lampin pakai buang ibu pengacara dan pelakon, Roslan Shah. Roslan Shah yang mesra disapa Cik Lan, menerusi Instagram miliknya awal pagi tadi, mendedahkan […]

Hiburan Tue, 7 Aug 2018

Kaka Azraff Selesa Single

Tanpa mempedulikan kata-kata orang, pelakon dan penyanyi, Kaka Azraff akui selesa hidup solo.

Hiburan Mon, 22 Jul 2019

OMG…Anak Lan Solo Kena Hempap Lelaki 90 Kg!

Habis terkena orang lain. Sekadar cadangan jela. Apa-apa pun, terima kasih kepada semua yang membantu kami kat Ioi City Mall tadi

Events Fri, 1 Nov 2019

叶良财直呼爆冷!贺岁剧《开餐吧!吃货小妹》获最佳电视剧

贺岁剧《开餐吧!吃货小妹》成功突围,杀出一条血路,获颁ASK2019「最佳电视剧」。

Hiburan Mon, 6 Aug 2018

Idris Khan Akui Dirinya Memang ‘Show Off’, Tayang Gambar Tak Berbaju

Idris Khan memang saja nak show off sengaja tayang gambar tak berbaju di laman instagram miliknya

Hiburan Mon, 27 Jan 2020

| Live TV