Hiburan By: Salma Syahbuddin March 9, 2018 @ 8:39am

Siapa “A” Cinta Hati Zulin Aziz?

Hajat pelakon dan pengacara berbakat besar, Zulin Aziz untuk mengambil anak angkat telahpun termakbul apabila mengambil keputusan untuk memilih mengasuh anak teman baiknya sendiri. Zulin turut mengakui bahawa dia juga telah mendapat persetujuan daripada rakan baiknya itu memandangkan beliau juga masih single.

“Amanda adalah anak kepada teman baik yang bekerja dengan saya. Selepas mendapat persetujuan daripada ibu bapa Amanda, saya terpanggil untuk menjaga dirinya seperti anak sendiri. Bukan apa, disebabkan ibu bapa Amanda sibuk bekerja, saya bantu mereka dengan mengurus makan dan minum serta persekolahan Amanda. Lagipun, saya masih bujang dan tinggal sendirian, sedikit sebanyak, kehadiran Amanda dapat menyerikan kehidupan saya.” Katanya.

Tambahnya lagi, beliau memang rapat dengan Amanda dan kehadiran Amanda juga sedikit sebanyak dapat mematangkan dirinya. Beliau juga turut menjelaskan bahawa beliau tidak terniat langsung merampasnya dari ibu bapa kandung beliau.

“Malah saya yang beri nama Amanda kepada ibu bapanya. Saya dan Amanda cukup rapat, cuma peranan saya hanya untuk membantu menjaga dia, itu sahaja. Dan, pada usia yang muda Amanda berdikari dan mampu menguruskan dirinya sendiri. Ini menjadikan semuanya lebih mudah. Dia pun sudah besar dan faham apa yang berlaku disekeliling.” Jelasnya.

Wah! bagus betul Zulin kan? Diharap semoga rezeki Zulin Aziz makin bertambah!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Automobile Tue, 14 May 2019

Carsome Opens Up More Inspection Centres Around Malaysia

Carsome is Southeast Asia’s largest used car trading platform​.

Trending Hari Ini Tue, 3 Nov 2020
Hiburan Mon, 25 Jun 2018

Buat Lagu Bola Sempena World Cup, Dato’ Seri Vida Setanding Shakira

Seiringan dengan demam bola yang kian menular sekarang, Dato’ Seri Vida khabarnya turut  terkena tempias Piala Dunia Rusia 2018.

Hiburan Thu, 26 Jul 2018

Syamsul Yusof- Puteri Sarah Bakal Dapat Anak Kedua

Sekarang saya belum lagi muntah-muntah, mungkin terlalu awal kerana ketika hamil anak pertama juga saya mula alahan pada bulan ketiga. Doakan ya!

Hiburan Fri, 9 Aug 2019

Mengaku Silap…Janna Nick Mohon Maaf!

Ambil positif semuanya.

Hiburan Fri, 27 Jul 2018

Hebat! Paling Muda, Paling Kaya

Pendapatan lumayan itu menjadikan Kylie, 20, berada di tangga pertama untuk selebriti yang menerima bayaran tertinggi di Instagram. Memang hebat penangan anak bongsu keluarga Kardashian ini!

Hiburan Fri, 8 Nov 2019

《搭错车》音乐剧班底 1119 吉隆坡办粉丝交流会

领衔主演《搭错车》音乐剧的「全民情歌天后」丁当、资深音乐剧演员王柏森以及歌手兼偶像剧男演员陈乃荣将率先在11月19日,来到吉隆坡举 办全马唯一一场的《搭错车》音乐剧-粉丝交流会!

Hiburan Fri, 9 Nov 2018

Saya Berpakaian Sebegitu Untuk Menghidupkan Jalan Cerita Dalam Muzik Video

“Walau Niat Dakwah Ianya Tetap Haram & Berdosa”

Hiburan Tue, 5 Feb 2019

‘Malaysia Tolong Buka Mata’- Amylea Mohon Bakat Kaer Azami Tak Dipandang Sepi

Malaysia, wake up! Betul apa kata Amylea tu…sayang sekali kalau orang berbakat besar macam Kaer tak dapat perhatian ramai.

Hiburan Tue, 12 Nov 2019

| Live TV