Events By: Salma Syahbuddin February 27, 2018 @ 3:56pm

Siapakah Gadis Sosok Ayu, Bintangi Program Realiti Online Terbit Single Baharu?

Wow! Dengar cerita gadis ayu ni semakin famous sekarang? Walaupun dikecam dengan hebat, tapi princess kita ni tidak pernah hiraukan cakap-cakap haters dia tau!

Apa yang paling penting bagi dirinya, adalah semangat dan kecekalan beliau dalam dunia perniagaan. Walaupun dikecam dengan hebat, gadis tinggi lampai dan mempunyai sosok ayu ini sudah mempunyai bangunan perniagaan sendiri. Hebat kan?

Mempunyai pelbagai kontroversi yang semestinya menarik perhatian pelbagai pihak, Princess kita ni tidak pernah menoleh ke belakang untuk berjaya. Sebelum beliau menjadi jutawan sahaja, pelbagai ujian dan dugaan yang terpaksa dilalui oleh princess kita ni untuk sampai ke tahap apa yang dimilikinya sekarang. Bravo!

Selain menjadi usahawan yang berjaya, Princess kitani juga sedang berjinak-jinak dalam dunia nyanyian dan bakal mengeluarkan satu single terbaru miliknya tidak lama lagi. Mesti best kan?

Merupakan Seorang ibu, usahawan kecantikan yang berjaya dan memiliki empayar perniagaan sendiri sudah cukup baginya untuk menjalani kehidupan dengan bahagia. Malah, kalau dilihat sendiri menerusi laman instagram beliau, followers princess kita ni sahaja sudah mencecah sehingga 1 juta pengikut. 

Agak-agak, siapakah gerangan Princess kita ni? Kalau nak tahu, anda kenalah tonton program v-log original series ini menerusi tayangan ekslusifnya bermula esok, 28 Februari 2018 hanya di www.tonton.com.my

Jangan Ketinggalan!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 12 Mar 2018

Super Junior’s Heechul Sells Off Car To Prevent Making Mistakes

Heechul said that he never wanted to hurt anyone else so he decided to sell off his car.

Hiburan Tue, 21 Aug 2018

Sekali lagi Dihimpit Kontroversi, Aliff Aziz Songlap Duit Pula?

Dalam pada itu, Rashidi berkata, dia tidak berniat untuk mengaibkan mana-mana pihak, sebaliknya mahu menjadikan ia sebagai pengajaran kepada orang lain agar tidak tertipu.

Featured Tue, 5 Apr 2022
Events Sat, 2 Nov 2019

SYOKSYOK RIUH Invites You to Appreciate Arts and Cultures This Weekend!

Celebrate life with friends, family and food with plenty of festive flavours.

Hiburan Tue, 4 Oct 2022
Hiburan Mon, 25 Dec 2017

《RM》不能停播的理由?一张图令韩国网友服了

根据台湾媒体《星光云》的报导,韩国综艺节目《Running Man》原宣布于2月停播,不过后来6位成员刘在石、哈哈、金钟国、宋智孝、李光洙、池锡辰等主持群决定「跑下去」,并加入新血梁世灿、全昭旻。虽然在复播后,低迷的收视成为关注焦点,不过近日有网友PO出一张图表,成功解释“《RM》不能停播的理由”。

Featured Mon, 7 Mar 2022

Aina Abdul VS Pokok & Piala, Nabila Huda VS Statue of Liberty, Naim Daniel VS Billie Eilish? Jom Baca Corat-Coret AJL 36!

Tak lengkaplah nama AJL tanpa ada elemen kejutan kan… Tapi netizen pun memang sangat kreatif ya! Tak percaya klik artikel ni okay! 😜😉

Events Wed, 12 Sep 2018

Erk…KOPI Buat Kamu Bergelut Dengan Emosi?

Sebuah siri antalogi Fixi yang mendapat sentuhan penerbit eksekutif, Faizul A. Rashid, Hafiz A. Rashid  dan Kamil Hashim ini membongkar isu kontroversi selain merungkai topik kontemporari tanpa tapisan.

error: Content is protected !!