Events By: Salma Syahbuddin February 27, 2018 @ 3:56pm

Siapakah Gadis Sosok Ayu, Bintangi Program Realiti Online Terbit Single Baharu?

Wow! Dengar cerita gadis ayu ni semakin famous sekarang? Walaupun dikecam dengan hebat, tapi princess kita ni tidak pernah hiraukan cakap-cakap haters dia tau!

Apa yang paling penting bagi dirinya, adalah semangat dan kecekalan beliau dalam dunia perniagaan. Walaupun dikecam dengan hebat, gadis tinggi lampai dan mempunyai sosok ayu ini sudah mempunyai bangunan perniagaan sendiri. Hebat kan?

Mempunyai pelbagai kontroversi yang semestinya menarik perhatian pelbagai pihak, Princess kita ni tidak pernah menoleh ke belakang untuk berjaya. Sebelum beliau menjadi jutawan sahaja, pelbagai ujian dan dugaan yang terpaksa dilalui oleh princess kita ni untuk sampai ke tahap apa yang dimilikinya sekarang. Bravo!

Selain menjadi usahawan yang berjaya, Princess kitani juga sedang berjinak-jinak dalam dunia nyanyian dan bakal mengeluarkan satu single terbaru miliknya tidak lama lagi. Mesti best kan?

Merupakan Seorang ibu, usahawan kecantikan yang berjaya dan memiliki empayar perniagaan sendiri sudah cukup baginya untuk menjalani kehidupan dengan bahagia. Malah, kalau dilihat sendiri menerusi laman instagram beliau, followers princess kita ni sahaja sudah mencecah sehingga 1 juta pengikut. 

Agak-agak, siapakah gerangan Princess kita ni? Kalau nak tahu, anda kenalah tonton program v-log original series ini menerusi tayangan ekslusifnya bermula esok, 28 Februari 2018 hanya di www.tonton.com.my

Jangan Ketinggalan!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 2 Aug 2019
Hiburan Mon, 5 Nov 2018
Hiburan Mon, 12 Nov 2018

Scooter Braun Backs Kris Wu Up Against Fake Chart Numbers Controversy

Angry fans of other stars even wanted this ‘case’ to be properly investigated!

Hiburan Thu, 19 Sep 2019

Demi Anak, Kris Dayanti Sanggup Naik Bas?

Selamat Hari Jadi, Amora!

Hiburan Fri, 24 Aug 2018

Penyanyi Rock Naik Angin Dengan Donald Trump?

Penyanyi terkenal ini mendakwa presiden Amerika Syarikat itu telah melanggar undang-undang dengan memainkan lagu mereka.

Hiburan Tue, 14 Jan 2020

Baggio Pertaruhkan ‘Laduni Cinta’

Baggio atau nama sebenarnya Bahagia bin Daharun merupakan penyanyi utama kumpulan Damasutra yang begitu popular pada suatu ketika dahulu dengan lagu ‘Umpama Mimpi Dalam Mimpi’. Baggio yang sudah 30 tahun berada di dalam industri muzik, […]

Hiburan Tue, 30 Apr 2019
Hiburan Wed, 25 Jul 2018

Bila Ke Panggung Wayang, Jangan PULANG Selagi…

Esok, filem Pulang bakal mula dipertontonkan kepada orang ramai. Karya hebat tulisan Mira Mustaffa ini pasti membuatkan anda tidak mahu berganjak daripada kerusi penonton. Kalau tak percaya, beli tiket esok! Team xtra.com berpeluang menghadiri majlis […]

Contest Wed, 30 Oct 2019

xtra好康头 | 送你《马来西亚全国舞狮锦标赛-云顶杯》入门票

xtra好康头 送你《马来西亚全国舞狮锦标赛-云顶杯》入门票,让你现场一睹半决赛各技艺精湛的舞狮。

| Live TV