Events By: Salma Syahbuddin February 27, 2018 @ 3:56pm

Siapakah Gadis Sosok Ayu, Bintangi Program Realiti Online Terbit Single Baharu?

Wow! Dengar cerita gadis ayu ni semakin famous sekarang? Walaupun dikecam dengan hebat, tapi princess kita ni tidak pernah hiraukan cakap-cakap haters dia tau!

Apa yang paling penting bagi dirinya, adalah semangat dan kecekalan beliau dalam dunia perniagaan. Walaupun dikecam dengan hebat, gadis tinggi lampai dan mempunyai sosok ayu ini sudah mempunyai bangunan perniagaan sendiri. Hebat kan?

Mempunyai pelbagai kontroversi yang semestinya menarik perhatian pelbagai pihak, Princess kita ni tidak pernah menoleh ke belakang untuk berjaya. Sebelum beliau menjadi jutawan sahaja, pelbagai ujian dan dugaan yang terpaksa dilalui oleh princess kita ni untuk sampai ke tahap apa yang dimilikinya sekarang. Bravo!

Selain menjadi usahawan yang berjaya, Princess kitani juga sedang berjinak-jinak dalam dunia nyanyian dan bakal mengeluarkan satu single terbaru miliknya tidak lama lagi. Mesti best kan?

Merupakan Seorang ibu, usahawan kecantikan yang berjaya dan memiliki empayar perniagaan sendiri sudah cukup baginya untuk menjalani kehidupan dengan bahagia. Malah, kalau dilihat sendiri menerusi laman instagram beliau, followers princess kita ni sahaja sudah mencecah sehingga 1 juta pengikut. 

Agak-agak, siapakah gerangan Princess kita ni? Kalau nak tahu, anda kenalah tonton program v-log original series ini menerusi tayangan ekslusifnya bermula esok, 28 Februari 2018 hanya di www.tonton.com.my

Jangan Ketinggalan!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 11 Jun 2018

Hilang 20 Kg, Aishah Tak Ralat Makan Dua Suap Selama-Lamanya

Kalau dulu makan berpinggan, sekarang cukuplah sekadar dua ke tiga suap. Pasti kenyang. Saya gembira dengan keadaan sekarang kerana pada masa sama, stamina ketika menyanyi di pentas juga bertambah baik.

TECH Tue, 14 May 2019

Prep Yourself for Raya with Lazada’s Raya Together-gether Campaign

It’s all about being with our family members during the holidays.

Hiburan Fri, 13 Jul 2018

Pelakon kena kreatif! – Syukri Yahaya

Syukri Yahaya berpendapat pelakon mestilah bertindak kreatif dalam watak yang dilakonkan walaupun mempunyai skrip dan jalan cerita yang hampir sama…..

Hiburan Sat, 27 Jan 2018

Kenapa Yuna Rahsiakan Perkahwinan

Betul ke Yuna rahsiakan perkahwinan dan kenapa perlu berbuat sebegitu

Hiburan Fri, 24 May 2019

Tak Mahu Terkenal Kerana Gosip

Cita-Citata yang pernah diceraikan selepas perkahwinan selama sebulan sahaja memaklumkan tidak berminat terjerumus sebagai artis yang popular kerana gosip cinta.

Hiburan Mon, 1 Oct 2018

Pendakwah Popular Ini Terus Dikritik Selepas…

Menerusi Tweet pendakwah muda ini, dia menulis apa yang terjadi di Indonesia termasuk di Lombok adalah satu pengajaran dari Allah SWT kerana maksiat telah banyak berlaku terutamanya di kawasan yang terjejas akibat bencana alam itu.

TECH Thu, 10 Jan 2019
Hiburan Thu, 6 Jun 2019

Azira Shafinaz Menemui Jodoh Tetapi….

Azira Shafinaz akui sering ditanya soal kahwin.

Hiburan Sun, 4 Feb 2018

女神卡卡病情恶化!取消最后10场巡演

女神卡卡(Lady Gaga)因为纤维肌痛症2017年9月无预警宣布暂退歌坛,巡演也都喊卡,希望可以把身体调养到健康的状态,没想到近来她的病情不仅没有好转,而且还恶化了,3日宣布取消欧洲的最后10场巡演,让粉丝都非常担心她的健康状况。

| Live TV