Events By: Salma Syahbuddin February 27, 2018 @ 3:56pm

Siapakah Gadis Sosok Ayu, Bintangi Program Realiti Online Terbit Single Baharu?

Wow! Dengar cerita gadis ayu ni semakin famous sekarang? Walaupun dikecam dengan hebat, tapi princess kita ni tidak pernah hiraukan cakap-cakap haters dia tau!

Apa yang paling penting bagi dirinya, adalah semangat dan kecekalan beliau dalam dunia perniagaan. Walaupun dikecam dengan hebat, gadis tinggi lampai dan mempunyai sosok ayu ini sudah mempunyai bangunan perniagaan sendiri. Hebat kan?

Mempunyai pelbagai kontroversi yang semestinya menarik perhatian pelbagai pihak, Princess kita ni tidak pernah menoleh ke belakang untuk berjaya. Sebelum beliau menjadi jutawan sahaja, pelbagai ujian dan dugaan yang terpaksa dilalui oleh princess kita ni untuk sampai ke tahap apa yang dimilikinya sekarang. Bravo!

Selain menjadi usahawan yang berjaya, Princess kitani juga sedang berjinak-jinak dalam dunia nyanyian dan bakal mengeluarkan satu single terbaru miliknya tidak lama lagi. Mesti best kan?

Merupakan Seorang ibu, usahawan kecantikan yang berjaya dan memiliki empayar perniagaan sendiri sudah cukup baginya untuk menjalani kehidupan dengan bahagia. Malah, kalau dilihat sendiri menerusi laman instagram beliau, followers princess kita ni sahaja sudah mencecah sehingga 1 juta pengikut. 

Agak-agak, siapakah gerangan Princess kita ni? Kalau nak tahu, anda kenalah tonton program v-log original series ini menerusi tayangan ekslusifnya bermula esok, 28 Februari 2018 hanya di www.tonton.com.my

Jangan Ketinggalan!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 15 Nov 2019

丁蟹大战野蛮奶奶!郑少秋联手汪明荃预告上演歌舞剧

郑少秋和汪明荃时隔两年再以「荧幕情侣档」再来云顶开唱!这次郑少秋建议来个「丁蟹」与「野蛮奶奶」结合来个歌舞剧,又唱又跳又演,一次过满足所有影迷!

Hiburan Sun, 4 Nov 2018

周博华暌违9年重返剧场!与吴维彬演音乐剧

继《释迦牟尼佛传》和《文成公主》等音乐剧后,何灵慧导演带领她的团队呈现全新的百万令吉大型音乐剧《药师如来》于11月16日至18日,在吉隆坡蒂蒂旺沙室内体育馆公演!

Hiburan Fri, 12 Jul 2019
Hiburan Sun, 15 Dec 2019

Hafreez Adam Akhirnya Jawab Spekulasi, Putus Tunang Bulan Lalu…

Kalau dah jodoh, tidak ke mana…doakan lah yang baik-baik untuk mereka.

Hiburan Tue, 1 Oct 2019
Hiburan Wed, 16 Jan 2019

香港「最强气势」舞台剧《秘密》3月30日席卷云顶

风靡一时的《溏心风暴》系列核心演员李司棋、米雪、夏雨、阮兆祥携手实力派演员江美仪和刘锡贤于3 月30 日席卷云顶,上演《秘密》舞台喜剧!

Hiburan Tue, 10 Sep 2019

Tomok Belum Berani Beritahu Anak-Anak….

“Kalau betul dapat jemputan dari Istana, kami sekeluarga pasti gembira dan itu adalah rezeki anak-anak,” kata penyanyi dan komposer, Tomok selepas video ucapan dan nyanyian Hari Jadi daripada anak-anaknya, Arrian Akid, 8, dan Andrashah Iman, […]

Events Wed, 12 Sep 2018

Venue Change for Lui Peng’s Tour Stop in Malaysia

DON’T go to The Bee because there’s a change in location.

| Live TV