Hiburan By: Mohd Fuad Mohd Noor July 17, 2018 @ 5:33am

Siapa Pelakon Sindir Pengacara Wanita Melodi?

Nama Syazwan Zulkifly sekali lagi mendapat perhatian apabila baru-baru ini beliau telah memuat naik status menerusi laman twitter miliknya dengan menggunakan bahasa yang agak kasar menyindir pengacara wanita Melodi, Janna Nick.

 

Bagaimanapun, Syazwan tampil memohon maaf sekiranya perkataan yang digunakan mengguris perasaan Janna mahupun para peminat pelakon drma bersiri Dia itu. Bagi Syazwan Zulkifly, niatnya adalah untuk menegur Janna Nick pagar memperbaiki gaya pengacaraan beliau sahaja.

“Saya mengaku kritikan dibuat walaupun tidak menyebut nama tetapi jelas ditujukan kepada Janna. Andai Janna mahupun orang diluar sana berasakan kata-kata saya gunakan itu melampaui batas, saya memohon maaf. Tetapi, apa saya lakukan itu dengan niat ikhlas ahar sebagai pengacara program Janna dapat memperbaiki corak persembahannya.

“Jangan salah faham. Saya tidak pernah berselisih faham atau bergaduh dengan Janna. Malah, tidak pernah membencinya.” Jelasnya

Menggantikan Awal dan Ag, empat tahun lalu, Janna Nick mula mengacara di Melodi,  bulan Januari lalu, berganding dengan Ajak Shiro. 

Apapun, jangan lupa tonton semula Melodi melalui  Catchup TV ya!

 

Ditulis Oleh : Nik Nur Amira

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 20 Aug 2018

Sharifah Amani Bagi Warning?

Namun, sebaik sahaja ditanya oleh netizen filem manakah yang mengundang spekulasi pelakon popular Gubra ini, Amani bagaimanapun tidak menjawab persoalan tersebut dengan hanya berdiam diri

Hiburan Tue, 26 Mar 2019

Elisya Sandha Mampu Berdiri Sendiri

Patutlah sekarang ni asyik tengok muka Elisya je kat TV kan?

Hiburan Sat, 9 Nov 2019

Bosan Gerak Solo, Black Hanifah Tubuh Kumpulan?

Apa pun, jangan lupa saksikan Black dan protegenya, Aedy dan Bulan setiap Ahad jam 9 malam di TV3 okay! 

Hiburan Sat, 26 Jan 2019

‘Mana Ada Tiru Lagu KPOP?’- Ayda Jebat Komen Isu Lagu Temberang

Muzik video Temberang diinspirasi daripada muzik KPOP manakala lagu pula ada unsur Dangdut Arabic. Jangan cakap ciplak muzik KPOP pula okay…

LIFESTYLE Thu, 25 Apr 2019

Jump into These 8 Locations Where Your Favourite Storybooks are Set in

It’s like a dream come true travelling to the places you’ve read about in our favourite books.

Events Fri, 19 Oct 2018
Hiburan Mon, 23 Dec 2019
Hiburan Wed, 5 Dec 2018
Hiburan Sun, 3 Feb 2019

Khai Bahar Sengau Nyanyikan Luluh?

Jadi bagaimana dengan persembahan setiap finalis Anugerah Juara Lagu 34 (AJL33) setakat ini? Ada mendakwa persembahan Khai Bahar melalui lagu Luluh sebentar tadi agak ‘sengau’ walau pun cuba melontarkan suara ‘falseto’ menarik sambil diiringi piano […]

| Live TV