Events By: Salma Syahbuddin May 18, 2018 @ 9:08am

Siapa Pelanggan Mengamuk Di Kedai Sajat?

Sebelum ni, viral satu video menunjukkan seorang pelanggan wanita telah mengamuk di kedai Sajat. Siap minta tunjuk CCTV lagi. Tapi, kali ni wanita yang viral dalam video tersebut tampil untuk memohon maaf kepada Sajat.

Apa agaknya nasihat yang Sajat beri kepada wanita tersebut agaknya?

Haa, dengar tak Sajat kata apa. Buang yang keruh, ambil yang jernih. Selepas sahaja wanita tersebut dan keluarganya meminta maaf kepada Sajat, beliau serta-merta membatalkan kes tersebut dan memaklumkan peguam beliau.

Kepada penonton yang terlepas mengikuti episod kali ini dan episod-episod sebelumnya, anda bolehlah saksikan Nur Sajat Rated Xtra hanya di tonton

 

Artikel Yang Berkaitan ;

Sajat Dating Dengan Siapa Tu?

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/sajat-habis-rm500k-dalam

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/sajat-mengaku-dirinya-buas

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/sajat-dilabel-makcik-bawang

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/gelagat-sajat-bila-shopping-dalam

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/proses-rakaman-lagu-sajat-memang-wow

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/apa-motif-sajat-peluk-fasha-sandha-erat

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/nak-tengok-gelagat-sajat-rekod-album-makhluk-penggoda

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 14 Jul 2018

TIME Beri Amaran Kepada Telekom Malaysia

Awal minggu ini, kita dihidangkan dengan pengumuman berkenaan pakej unifi Turbo daripada Telekom Malaysia(TM) kepada semua pelanggan mereka. Ia tentunya merupakan satu berita yang amat menggembirakan pengguna internet di Malaysia yang sudah lama mengidamkan internet yang lebih […]

Hiburan Thu, 14 Feb 2019

Anak Lana Nodin Selamat Jalani Pembedahan, Syukur!

Syukur Alhamdulillah…semoga terus kuat Billy!

Hiburan Thu, 25 Jul 2019
Hiburan Sun, 30 Dec 2018

Gara-Gara ‘Not Our Level’, Zizan Tampil Beri Penjelasan

Alahai…salah faham je ni, relax ya semua.

Contest Wed, 31 Jul 2019

Jangan Lupa Dapatkan Klu #ICSYVMY Seterusnya Dalam…?

Jangan ketinggalan untuk dapatkan klu seterusnya okay!

Hiburan Wed, 20 Mar 2019

Mak Duta Trivago, Anak Duta PetPet…

Comel Freda ni, geram betul!

Hiburan Wed, 15 Jan 2020

A Pediatric And Neonatology Expert Confirmed Puteri Balqis Is Not Diagnosed With Cancer

Let’s us all pray for our talented star a pink of health.

Hiburan Fri, 7 Sep 2018

Makin Selesa Bergelar Penyampai, Muaz Kongsi Rahsia Cepat ‘Ngam’

Saya amat berterima kasih kepada AG kerana dia banyak membantu saya. Saya masih ingat di minggu pertama di PHD, adakala saya tersasul atau energy yang saya beri, tak seimbang, Dia bantu saya untuk mencari keseimbangan tersebut.

Hiburan Sun, 31 Dec 2017

Nora Danish Berkerusi Roda Ketika Hamil

Ada sahaja artis lain yang berkerusi roda sewaktu hamil tidak dikecam tetapi Nora Danish di kecam

Events Fri, 2 Nov 2018

爱国演唱会RM88,888款项捐《大马希望基金》

《我爱马来西亚,同乐同庆演唱会2018》圆满举行;主办单位把筹得RM88,888款项捐予《大马希望基金》,由原产业部长郭素沁见证并接收模拟支票。

| Live TV