Events By: Salma Syahbuddin May 18, 2018 @ 9:08am

Siapa Pelanggan Mengamuk Di Kedai Sajat?

Sebelum ni, viral satu video menunjukkan seorang pelanggan wanita telah mengamuk di kedai Sajat. Siap minta tunjuk CCTV lagi. Tapi, kali ni wanita yang viral dalam video tersebut tampil untuk memohon maaf kepada Sajat.

Apa agaknya nasihat yang Sajat beri kepada wanita tersebut agaknya?

Haa, dengar tak Sajat kata apa. Buang yang keruh, ambil yang jernih. Selepas sahaja wanita tersebut dan keluarganya meminta maaf kepada Sajat, beliau serta-merta membatalkan kes tersebut dan memaklumkan peguam beliau.

Kepada penonton yang terlepas mengikuti episod kali ini dan episod-episod sebelumnya, anda bolehlah saksikan Nur Sajat Rated Xtra hanya di tonton

 

Artikel Yang Berkaitan ;

Sajat Dating Dengan Siapa Tu?

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/sajat-habis-rm500k-dalam

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/sajat-mengaku-dirinya-buas

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/sajat-dilabel-makcik-bawang

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/gelagat-sajat-bila-shopping-dalam

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/proses-rakaman-lagu-sajat-memang-wow

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/apa-motif-sajat-peluk-fasha-sandha-erat

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/nak-tengok-gelagat-sajat-rekod-album-makhluk-penggoda

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 6 Feb 2018

PARA DOKTOR NAIK BERANG DENGAN NEELOFA?

Namun, apa yang menarik perhatian para doktor tersebut ialah, Lofa turut memuat naik saranan pengambilan produk tersebut kepada bayi dan kanak-kanak dan itu disifatkan sebagai boleh mendatangkan kemudaratan

Events Sat, 20 Oct 2018

Learn Some Basic Barista Skills for FREE This Weekend

It’ll be an aromatic way to spend the weekend.

Hiburan Fri, 28 Sep 2018

Alhamdulillah…Mia Ahmad Timang Anak Lelaki

Tahniah! Syukur Alhamdullillah, isteri saya selamat melahirkan anak sulung kami tadi.

Hiburan Tue, 19 Nov 2019
Hiburan Mon, 11 Jun 2018

Raya Dah Dekat, Mana Duit Persiapan Anak?

Jumpa anak tak nak, bila raya nak menyibuk bergambar bagai kau jaga. Duit nafkah anak adalah RM 1500 BUKAN RM 500!

Hiburan Mon, 12 Nov 2018

#SFMM33 : Siti Sarah Makin Power Dalam Lagu Semakin

Korang dah tengok belum Sarah perform masa SFMM33 baru-baru ni? Kalau belum jangan lupa layari Youtube TV3 official Malaysia okay!

Hiburan Wed, 1 Aug 2018

Bukan Lagi Anak Menteri, Dafi Lega Perubahan Bapanya?

Jujur saya katakan, pada awal selepas hal itu berlaku (peralihan Kerajaan), sana dan adik beradik juga tertanya, apa yang akan terjadi seterusnya.

Hiburan Wed, 15 Aug 2018

King Coco Pertahan Peniaga Barangan Fake?

Bintang Insta terkenal ini nampaknya tak ‘pilih bulu’ dalam membuat paid review. Original atau fake item, asalkan barang itu baik untuk diguna pakai, why not kan?

Hiburan Thu, 7 Jun 2018

Kenapa Perlu Tengok Dua Drama Korea Ini Di Tonton?

Dua drama terhangat dan mendebarkan dari Korea ini pastinya akan membuatkan anda ternanti-nanti apakah masalah yang bakal dihadapi oleh peguam-peguam terhebat abad ini?

Hiburan Sun, 12 Aug 2018

Sesak Nafas Berterusan, Wan Maimunah Masuk Hospital

Allah SWT hendak uji kita. Agaknya, ada waktu ibu leka, lalai. Beginilah Allah kejutkan. Syukur, dalam waktu ini masih boleh lagi meneruskan kehidupan.

| Live TV