Events By: Salma Syahbuddin May 18, 2018 @ 9:08am

Siapa Pelanggan Mengamuk Di Kedai Sajat?

Sebelum ni, viral satu video menunjukkan seorang pelanggan wanita telah mengamuk di kedai Sajat. Siap minta tunjuk CCTV lagi. Tapi, kali ni wanita yang viral dalam video tersebut tampil untuk memohon maaf kepada Sajat.

Apa agaknya nasihat yang Sajat beri kepada wanita tersebut agaknya?

Haa, dengar tak Sajat kata apa. Buang yang keruh, ambil yang jernih. Selepas sahaja wanita tersebut dan keluarganya meminta maaf kepada Sajat, beliau serta-merta membatalkan kes tersebut dan memaklumkan peguam beliau.

Kepada penonton yang terlepas mengikuti episod kali ini dan episod-episod sebelumnya, anda bolehlah saksikan Nur Sajat Rated Xtra hanya di tonton

 

Artikel Yang Berkaitan ;

Sajat Dating Dengan Siapa Tu?

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/sajat-habis-rm500k-dalam

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/sajat-mengaku-dirinya-buas

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/sajat-dilabel-makcik-bawang

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/gelagat-sajat-bila-shopping-dalam

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/proses-rakaman-lagu-sajat-memang-wow

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/apa-motif-sajat-peluk-fasha-sandha-erat

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/nak-tengok-gelagat-sajat-rekod-album-makhluk-penggoda

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 28 Feb 2020

启动全球亚洲心动娱乐!重兵进驻马来西亚打造影视城

亚视进攻OTT平台,启动全球亚洲心动娱乐;同时亦宣布四大区域管理层,并誓言将重兵进驻马来西亚打造影视城。

Hiburan Thu, 4 Oct 2018

Nabil Ahmad Dah Sedia Tukar Kerjaya?

Mencontohi pelawak terkenal, Shuib yang kini sibuk dengan perniagaan madu asli, Nabil juga mahu lakukan perkara yang sama. Buat masa ini, Nabil sedang usahakan perniagaan kosmetik & pakaian!

Hiburan Thu, 7 Dec 2017

BISIK PADA LANGIT BIKIN KONTROVERSI

Tidak semua cerita melayu yang  bila sahaja kita habis menyaksikan filem tersebut, kita akan mendapat input dari cerita itu. Ada cerita Melayu yang kita pergi ke pawagam, menonton cerita itu sehingga habis tetapi, “kosong” dan ada juga yang memberi kesan sehingga kita tersedar dari lamunan.

Hiburan Wed, 14 Nov 2018

Linda Rafar Punya Alasan Kukuh Kenapa Tak Nak Tunjuk Suami

Jadi kepada netizen diluar sana, kita doa yang baik-baik sahaja okay

Hiburan Thu, 4 Jan 2018

ZARINA ZAINUDDIN DIHALAU DAN DITENGKING. TIPIKAL MELAYU, MEMANG SELALU DENGKI!

Walaupun perniagaannya ini tidak menjana keuntungan malah telah mengalami kerugian pada hari tersebut, Zarina turut menyatakan bahawa pahala untuknya kerana telah menyedekahkan makanan yang sepatutnya dijual pada hari tersebut kepada orang ramai

Hiburan Mon, 10 Sep 2018

Selamat Lahirkan Anak Lelaki…Tahniah Adira!

ifahamkan penyanyi yang merupakan isteri kepada Datuk Seri Adnan Abu atau Datuk Red ini melahirkan lelaki di sebuah hospital swasta di Sungai Buloh, Selangor, pada jam 10.21 pagi semalam.

Hiburan Sun, 16 Sep 2018

Berat Badan Naik, Laudya Cynthia Bella Pregnant?

Ya, Bella akui berat badannya semakin bertambah. Happy ya kamu?

Hiburan Wed, 24 Apr 2019

Kos Bertambah Punca ‘Ketuk-Ketuk Ramadan’ Dihentikan

Kos penerbitan bertambah antara punca utama pemilik JS Pictures, Azman Yahya atau Jinggo mengambil keputusan tidak meneruskan program masakan Ketuk-Ketuk Ramadan pada musim depan. “Saya dan isteri (Sheila Rusly) memang sedih dengan keputusan yang terpaksa […]

Hiburan Mon, 30 Jul 2018

Watak Lum ‘Ringankan’ Filem Yang Berat

Alvin Wong menghidupkan watak Lum dengan menjadikannya sebagai seorang yang kelakar, positif dan bersemangat. Macam dirinya juga!

Hiburan Sat, 7 Sep 2019

Lepas Artis, Anak Artis Pula Jadi Mangsa Kutukan Netizen

Kasihan..jangan lah kejam sangat sampai anak-anak pun nak kutuk?

| Live TV