Hiburan By: SGMS Faida July 18, 2019 @ 9:30am

Sibuk Bisnes, Neelofa Umum Tarik Diri

Pengacara terkenal, Neelofa umum tarik diri dalam pencalonan penganjuran Anugerah Bintang Popular Berita Harian Ke-32 (ABPBH32).

Menerusi sebuah kenyataan media, Neelofa atau lebih popular dengan panggilan Lofa memberitahu dia menarik diri atas masalah kesibukan dengan perniagaannya.

“Lofa pasti, acara berprestij tersebut akan disambut dengan penuh gemilang-gemilang. Begitupun, dengan rasa rendah hati, Lofa ingin mengumumkan penarikan diri daripada Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) untuk edisi ini dan juga edisi akan datang.

“Buat masa ini, Lofa agak sibuk dengan penjenamaan semula Naelofar Hijab dan beberapa hal berkaitan perniagaan. Justeru, agak sukar untuk menyeimbangkan karier seni dan bisnes,”katanya.

Akui Lofa, dia tidak menarik diri selamanya cuma dia berkemungkinan akan berehat dari penyertaan pada tahun ini dan tahun depan.

“Insyaallah, jika Lofa sudah tidak lagi sibuk dengan bisnes, Lofa akan kembali aktif dalam seni. Jika Lofa sudah kembali aktif, baru rasa berbaloi untuk terlibat dalam majlis anugerah.

“Walaupun Lofa tidak lagi bertanding dalam ABPBH tahun ini, Lofa masih memberikan sokongan. Mana mungkin melupakan kenangan-kenangan indah yang tercipta sepanjang bersama kalian?,”katanya.

Dalam masa sama, Neelofa turut doakan agar penganjuran ABPBH terus maju dan megah berdiri dalam penganjuran edisi-edisi seterusnya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

TECH Thu, 25 Jan 2018

IPHONE X MIGHT BE DISCONTINUED, LAZADA RETAILERS GIVE MASSIVE DISCOUNTS

The sales for the pricey iPhone X hasn’t been what the Apple people expected. Worst of all, they might be discontinued sometime this year! Now, Lazada retailers are

Hiburan Sun, 12 May 2019

Sebab ‘Sesungguhnya 2019’, Alif Satar Terkejut Tengok Jumlah Subscribers Di Youtube!

Terbaiklah Alif & kumpulan Raihan, syukur Alhamdulillah!

Hiburan Sat, 9 Feb 2019

Megat Mentor 7 Takut Dibandingkan Dengan Kaer

Buat pertama kali, single Tetap Kamu merupakan gandingan Megat dan Amylea Azizan. Pasti meletop!

Hiburan Thu, 6 Dec 2018

猪年有什么搞作?首要媒体1215约定你

猪年有什么搞作?首要媒体约定你12月15日(星期六)在雪兰莪Paradigm Mall一同见证「2019年新春」推介礼。

Hiburan Fri, 1 Feb 2019

首要媒体超越谷歌和脸书!成为大马人最受欢迎的移动内容

马来西亚最大的整合媒体公司首要媒体超越谷歌和脸书,成为马来西亚人最受欢迎的移动内容!

Hiburan Fri, 24 Aug 2018

‘Kau Pun Sama’ Bukan Gimik Cinta Dengan Ernie

Dipendekkan cerita, kita perlu tahu beza gimik untuk sesuatu perkara yang apa yang patut atau sebaliknya… Fikir-fikirkanlah ya netizen sekalian!

Events Thu, 26 Jul 2018

Saksikan Filem Pulang Yang Pastinya Meruntun Jiwa Anda Hari Ini!

Berjaya membuka minda penonton tentang kehidupan sepanjang tiga era ini, Pulang sedikit sebanyak memberi kesedaran tentang betapa besarnya pengorbanan dan usaha yang dilakukan oleh orang-orang terdahulu khasnya kehidupan sebagai seorang kelasi kapal.

Hiburan Sat, 8 Feb 2020

POWER! Persembahan Interlude #AJL34 Yang Mengimbau Kenangan, Confirm Korang Akan Sing Along!

Kalau nak throwback lagu karya Dato’ M. Nasir, memang banyak sangat.

Hiburan Thu, 19 Apr 2018

Sandra Merajuk Bawa Diri Kerana Lagu Tak Laku?

Peminat tidak mahu menerima perubahan yang cuba dibawa Sandra. Namun, dia akan sentiasa berusaha untuk membuktikan kemampuan vokalnya yang sebenar.

| Live TV