Featured By: Halimey Zamal January 25, 2023 @ 3:08pm

Sopan Berbaju Kurung, Amyza Aznan Main Sepak Takraw – “Kang Koyak Pula Kain Tu”

Pelakon Amyza Aznan sekali lagi meraih tumpuan warganet kerana bermain sepak takraw sambil memakai baju kurung.

Menerusi perkongsian Amyza di TikTok, bola takraw itu dijadikan bag tangan sebelum dia cuba menimang bola terbabit namun ia gagal.

“I memang lembut tapi lasak.

“Kak Kaaia memang peminat takraw! ko nengok ni,” tulis Amyza.

Hasil tinjauan ke ruangan komen wargamaya terhibur melihat gelagat Amyza yang sentiasa ceria dan ada juga yang memuji kecantikan pelakon terbabit biarpun sudah berusia.

“Handbag tu rare lah.

“Kak makin lawa, suka tengok gelagat akak, terhibur tau.

“My idola, hari tu ada jumpa dekat pusat pakaian hari-hari dekat area Pudu tapi tak sempat nak ambil gambar dengan idola,” komen peminat.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Eat Travel Fri, 11 Oct 2019
Featured Mon, 5 Sep 2022

[VIDEO] Zarul Umbrella Kecewa Pramugari Bagi Influencer 1 Beg Kacang

Haa influencer mana tu? Buat kerja tak clean eh

Trending Wed, 11 Jul 2018

马上找「这种叶子」蟑螂再也不敢出现!

蟑螂到处都在,而蟑螂不死的生命力也让人相当头痛……

Trending Mon, 8 Apr 2019
Hiburan Tue, 3 Jul 2018

Panggilan YB Buat Saya Rasa Berusia, Panggil Saja Bro Saddiq

Menurut Bro Saddiq, Kakitangan KBS akan berjoging bersama pada waktu pagi atau lepas kerja (di waktu petang). Menarik tu, amalkan gaya hidup sihat!

Featured Sun, 19 Apr 2020

65 rakyat pulang dari luar negara dikesan positif COVID-19

Kluster baharu kes import dikesan di pintu masuk antarabangsa

Hiburan Wed, 20 Mar 2019

| Live TV