Hiburan By: SGMS Faida October 30, 2019 @ 4:10pm

Suami Selamat Jalani Pembedahan, KD Kongsi Ucapan Romantis!

Suami diva Indonesia, Kris Dayanti bersyukur suaminya, Raul Lemos selamat menjalani pembedahan katarak mata, baru-baru ini.

Ibu cantik anak empat ini meluahkan rasa syukur selepas pembedahan berjalan baik dan dia turut memaklumkan hal ini di Instagram.

“Alhamdulillah operasi kataraknya lancar Amor, ini effect dari operasi retina suami setahun lalu yang mengganggu mata kirinya. Sihat terus Amor, banyak sabar di setiap langkah dan dalam lidungan Allah yang pemurah.

“Insha-Allah aku akan selalu mendampingimu @raullemos06,” tulisnya.

Rata-rata peminat Kris Dayanti yang mesra disapa sebagai KD ini mendoakan agar Raul diberi kesembuhan segera dan terus bahagia di samping keluarga.

Krisdayanti berkahwin dengan Raul Lemos pada tahun 2011 dan dikurniakan dua orang anak iaitu, Amora dan Kellen Alexander.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 19 Jan 2019
Hiburan Thu, 7 Nov 2019

张智成认「我本来就难搞」不怕被贴标签

睽违两年,张智成将推出专辑「你是不是张智成」,首支新曲《我本来就难搞》全球大首播!

Hiburan Wed, 8 Aug 2018

Ehem…#ZiGi Bercinta Balik Ke?

Nampaknya, dua selebriti ini mahu merahsiakan hubungan mereka bagi menjaga privasi lebih ketat daripada sebelum ini. Buat peminat #ZiGi, mesti anda happy sekarang kan? Yeay, kami pun tak sabar nak lihat pasangan popular ini bersatu kembali.

Hiburan Wed, 14 Nov 2018

Zaibo Meninggal Dunia

Al-Fatihah…

Hiburan Thu, 24 May 2018

Daesung’s Reason for Hospitalisation Revealed

No worries, guys. It wasn’t anything severe.

Hiburan Tue, 27 Aug 2019

Nelissa Nezam langgar pantang?

Tapi kalau macam ni punya ‘hot’ lah, terus berkobar-kobar rasa nak ke gim. 

Hiburan Sun, 7 Jul 2019

‘Kalau Boleh Anak Perempuan Kali Ini’- Saharul Ridzuan

Insha Allah rezeki Tuhan tak kemana.

Hiburan Thu, 7 Mar 2019
Hiburan Thu, 12 Jul 2018

Wak Doyok Pilih Gadis Biasa Bukan Artis

Sebelum ini, Wak Doyok pernah dikaitkan dengan model jelita Indonesia, Malika Askarova dan bekas personaliti TV3 Azrinaz Mazhar Hakim.

| Live TV